Yoo bizde mamayı aynı dozda aldığı haftalarda hiç böyle olmuyordu. Ben de gaz ilacından şüpheleniyorum
Kendi dr'umuzun verdiği damla için kabızlık yapar dedi acildeki çocuk doktoru, sab simplex. Sma mama için de öyle dedi ama doğduğundan beri aynı mamayı kullanıyoruz. Sab simplex i kestim şimdi infacol getirdi arkadaşın yurt dışından, bu sabah ondan verdik, kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor mahvetti beni.

A aaa ben cocugu cıplak bırakıyorum size göre
Kısa kollu zıbını icine ayaga corap üstünede uzun kollu tulum sadece
bizim ev serin oluyor özellikle öğleden sonra. termostat 22 de oluyor ikindin kalorifer devreye giriyor 22den düştüğü için. tek fark ayaklı alt pijama :) bence sende giydir

Bizim ev 25 derecede ve doktor 24-26 arası olsun demişti. kısa kollu zıbın altına uzun pijama en son da tulum giydiriyorum doktor zıbını uzun kollu giydir bi de patik giydir diyo halaAcaba doktorumuz mu pimpirikli bilemedimBir de bereyi çıkarayım mı artık dedim aman ha bebekler kafadan üşür dedi

bereyi bende takıyorum. ama 24-26 derece cok fazla bence kışın hasta olur bebek. 24-26 dereceden 5-10 dereceye çıkarsa kaç kat giydirsen de soguk alır bence.

bizim ev serin oluyor özellikle öğleden sonra. termostat 22 de oluyor ikindin kalorifer devreye giriyor 22den düştüğü için. tek fark ayaklı alt pijama :) bence sende giydir
Bak suanda baktımda en son dün kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın altada ayaklı pijama giydirmişim tulumda değil

Bizim doktorda soyma derdinde
Hic bere mere istemiyor
Annemde ayagı sıcak tut başı serin diye bi söz var onu diyip duruyor dustan sonra bile kafaya bişey geçirmiyoruz :/

Bizim doktorda soyma derdinde
Hic bere mere istemiyor
Annemde ayagı sıcak tut başı serin diye bi söz var onu diyip duruyor dustan sonra bile kafaya bişey geçirmiyoruz :/
Ben de sıcağa alıştırmak istemiyorum ama doktorun dediğini de yapmayınca bi garip hissediyorum Acaba gazlı diye mi kalın giydirin dedi kiCumartesi kırkı çıksın ben de bereyi çıkarıcam

Ben de sıcağa alıştırmak istemiyorum ama doktorun dediğini de yapmayınca bi garip hissediyorum Acaba gazlı diye mi kalın giydirin dedi kiCumartesi kırkı çıksın ben de bereyi çıkarıcam
Heh tam kış baslasın bereyi cıkar bravo
Sıcak beyin hücrelerine zarar veriyor diye biliyorum o yüzden hic bere takmadık ne evde ne dısarda
Hastanede foto çekilirken kullandık bikaç tane bak yalan olmasın
Zaten suanda havalar güzel kıs aylarında kullanırız belki dısarı çıktığımızda

Tecrübeli anneler ve bilenler ne zaman yastık kullanmaya başladınız
Ben kullanmiyorum daha. E bebekten yuvarlak kafa yastigi aldim ortasi cukur ama yastik gibi de degil. Benim bebek duz yatmayi sevmoyor kafa ya sagda ya solda uyuyor. Kafasi da arkata dogru sivrildi. Ben de o yastigi gorup aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20191014-104232_Samsung Internet.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
A aaa ben cocugu cıplak bırakıyorum size göre
Kısa kollu zıbını icine ayaga corap üstünede uzun kollu tulum sadece
Bence de 1 kat saha giydir bacaklari falan soguk olmuyor mu. Ben gecen ay senin gibi giydiriyordum. Baktim bacaklari serin hemen 1 kat daha giydirdim. Seninki usumekten de gaz yapiyor olabilir.

Bence de 1 kat saha giydir bacaklari falan soguk olmuyor mu. Ben gecen ay senin gibi giydiriyordum. Baktim bacaklari serin hemen 1 kat daha giydirdim. Seninki usumekten de gaz yapiyor olabilir.
Bizim gaz sorunumuz yok cok fazla daha cok kucak ve emmek isteme devamlı sorunlarımız var
Bacaklarına bakmadım hic bugun acınca bi bakayım ayaklarında corap oldugu icin dikkat etmedim özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…