Kızlar 40 yıkanması 39. günde mi oluyor? Aynı gün bebeği yıkayıp gezmeye mi götürmemiz gerekiyor? Kayınvalidem eşime arattırmış beni sabah sabah böyle oluyor diye. Çocuk üşür dedim akşam yıkayıp çıkarsak, bilemedim.
Yok cnm ne korkucan bak benimki emerken deli terliyor seninki terlemiyormus
Benim eşim aksam tişörtle oturuyor ben kazak üstüne hırka giyiyorum yanında
Herkesin bünyesi farklı belki cocugun sıcagı seviyordur
Ben kullanmiyorum daha. E bebekten yuvarlak kafa yastigi aldim ortasi cukur ama yastik gibi de degil. Benim bebek duz yatmayi sevmoyor kafa ya sagda ya solda uyuyor. Kafasi da arkata dogru sivrildi. Ben de o yastigi gorup aldim.
Kızlar 40 yıkanması 39. günde mi oluyor? Aynı gün bebeği yıkayıp gezmeye mi götürmemiz gerekiyor? Kayınvalidem eşime arattırmış beni sabah sabah böyle oluyor diye. Çocuk üşür dedim akşam yıkayıp çıkarsak, bilemedim.
Bende hem emzirip hem biberon veriyorum , sürekli meme versem de biberonla hızlı doyduğu için , bazen memeyle kavga ediyor ağlıyor istemiyor gibi davranıyor ,
Emzirirken pış pış diye poposuna vurarak ve sallayarak uyutmaya çalış o zaman emiyor uzun uzun yani aslında uykusu olduğu içinde huysuzlanıyor
Teşekkür ederim oyle deneyeyim ben sabit ayni sekilde hep deniyordum benim üç dört dakika meme cekiyor sonra az geliyor diye ortalığı birbirine katıyor sonra meme almıyor çok açsa da almıyor az biraz biberon ile yedikten sonra bir iki firt memeden cekiyor surekli sagip vermek ayrı dert onu tekrar ısıtıp getirmek ayrı dert zulüm ediyor
Acıkınca uyanıyorlar zaten e az cok büyümüşte bırak girsin artık
Ben ilk hafta kaldırdım sadece geri kalanda yeri geldi bes dk uyudu yeri geldi beş saat uyudu hiç ellemedim
Benimkini ben gece en geç 3 saat sonra kaldırıp emziriyordum normalde. Dün banyo yapıp yattı ondan mı bilmem kesinlikle uyandıramadım en sonunda pes edip bıraktım nasılsa acıkınca kalkar diye 5-6 saat sonra uyandı kendi ama nasıl bir çığlıkla ağlamayla sanki biri iğne filan yapmış gibi feryat figan gözleri yaşardı o derece, açlıktan ölmüş sinirinden memeyi bile zor tuttu, çok zor sakinleşti. Benim kıza uzun süreli açlık yaramıyor, fazla agrasif oluyor
Kizlar kuruluk icin piyasadaki jeller sakıncali degil mi ya su bazli vs varda bilemiyorum..bir de şu igneler hakkinda fikri olan var mi..esimin korunmasina bile guvenemem sanirim 3aylik ignelerden vurulucam
Ben daba hic uzun kollu zibina gecmedim cocugu pek sicaga alistirmamam lazim hatta dr aralık gelene kadar iç zibinini kolsuz giydir aferim çocuğu boğma dedi nasil alıştırırsak öyle giderler diye düşünüyorum ben
Ikeada kare seklinde hem saat hem termometre olan bir cihaz aldim ama ne hikmetse hep ya 24 ya 25 derece gosteriyo, sonra gittim bildigimiz civali termometre aldim banyo suyunu da onunla olcuyorum
Amaaan anayasanın bozulmaz maddesimiymiş bu, niye bu kadar kasıyorlar anlamadım. Doğduğu günü 1.güm sayıp 40.günde yıkadım ben. Yıkamadan önce markete çıktık kırk gezmesine ertesi gün yaptık. Banyo yaptırıp dışarı çıkarmak hiç mantıklı gelmedi bana, hasta olur filan diye korktum. Hem çocuklar banyo yapınca ne güzel uzun uzun uyuyor, evde keyif yapsın kuzucuk.
Amaaan anayasanın bozulmaz maddesimiymiş bu, niye bu kadar kasıyorlar anlamadım. Doğduğu günü 1.güm sayıp 40.günde yıkadım ben. Yıkamadan önce markete çıktık kırk gezmesine ertesi gün yaptık. Banyo yaptırıp dışarı çıkarmak hiç mantıklı gelmedi bana, hasta olur filan diye korktum. Hem çocuklar banyo yapınca ne güzel uzun uzun uyuyor, evde keyif yapsın kuzucuk.
Kizlar kuruluk icin piyasadaki jeller sakıncali degil mi ya su bazli vs varda bilemiyorum..bir de şu igneler hakkinda fikri olan var mi..esimin korunmasina bile guvenemem sanirim 3aylik ignelerden vurulucam
Bizim zibinina bulaşıyordu kan ama kuru idi.taze olması durumunu bilemedim.Bir de bizim göbeğin üst kısmi kurumamıştı oraya sprey verdi sprey kullanımından 2 gün sonra göbek kuruyup düştü,düştükten sonra ara ara dediğim gibi kuru leke bulaşıyordu zibina. 9.gün düştü 24 gunluguz
Kremi düzenli surgeçmez ise ihmal etme tekrar git dr derim
Ben daba hic uzun kollu zibina gecmedim cocugu pek sicaga alistirmamam lazim hatta dr aralık gelene kadar iç zibinini kolsuz giydir aferim çocuğu boğma dedi nasil alıştırırsak öyle giderler diye düşünüyorum ben
Ben de adet yerini bulsun diye yaptım kırk banyosunu yoksa bana mantıklı gelen bir yanı yok, tamamen batıl inanç. Dediğin gibi çocuğu devamlı okumak lazım zaten kötü enerjilerden korumak, rahatlatmak için.