Bereyi emzirirken terlerse çıkar dedi bakıyorum bakıyorum hiç bi terleme belirtisi yokBen de sıcağı çok seven biriyim kızım bana mı çekti acaba diyorum

Kizlar kuruluk icin piyasadaki jeller sakıncali degil mi ya su bazli vs varda bilemiyorum..bir de şu igneler hakkinda fikri olan var mi..esimin korunmasina bile guvenemem sanirim 3aylik ignelerden vurulucam
Ben de merak ediyorum iğne olayını.. doğumda atoni geçirdim o yüzden doktor bir yıl çok dikkat etmen gerekir hamile kalmamalısın dedi

Bizim doktorda soyma derdinde
Hic bere mere istemiyor
Annemde ayagı sıcak tut başı serin diye bi söz var onu diyip duruyor dustan sonra bile kafaya bişey geçirmiyoruz :/
Ben saci kurulansin diye banyo sonrasi sapka giydiriyorum. Kuruyunca da cikariyorum. Saclari var okadar isitsin kafasini. Cocugum alikin olmadigindan sapka g8yince huzursuzlasiyor. Bazen gozune kadar indiriyor. O zamanda del8riyor cikariyoruz hemen.
Ben yazmayi unutmusim ayakta da corap giydiriyorum ayaklari 3 kat oluyor. Corap ayakli pijama ve tulum ile.

Ama ben sürekli emzirdigim icin cocugum terliyor cok fazla daha kalın giydirirsem hasta olur ileriki aylarda kac kat giydirmem gerekir
Bana soyledikleri giyim konusunda. Anneden 1 kat fazla giymesiydi. Sen kendin ne giyiyorsan 1 kat fazla giydir. Tutup da kiyafetlere de bogma. 1 kat fazla olayi bana rehber oldu 2 cocukta da. Cocugu soguk degil terlemek hasta ediyor. Emzirme yastigi kullaniyor musun. Kullanmiyorsan tavsiye ederim. Bebek daha az terler senin kollar da agrimaz. Simit gibi takip arkama yaslanim emziriyorum ben. Yoksa bel boyun dayanmaz egilirsen.

Ben oyuncaklarda çok sık kullanıyorum bunu. Özellikle de Misafir sonrası yer matlarına birkaç pıss yapıp siliyorum tertemiz oluyor.

Eklentiler

• E73BEE82-9E5B-4566-A85B-2D164D4EFC10.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar kuruluk icin piyasadaki jeller sakıncali degil mi ya su bazli vs varda bilemiyorum..bir de şu igneler hakkinda fikri olan var mi..esimin korunmasina bile guvenemem sanirim 3aylik ignelerden vurulucam
Ilaclari onermiyorlar emzirme doneminde. Esin korunsun dediler bana saglikocagindan. Igneler de hormon sonucta. Benege bir zarari olmasin

Sen de 39 da yikamissin. Dogdugu gunun ertesi 1. Gun oluyormus.. hastanede oyle saydilar. Hani yil hesaplarken de dogdugu yil sayilmiyor da doldurdugu yil sayiliyor ya onun gibi. Biten yil. Mesela bizim bebeler su an 1 yasinda degiller.

Ben ne zaman bir kat fazlası kuralına uysam ardından üşütüyor kusmalar geliyor. Büyük oğlum çok giydirirsem hasta olurdu, bu oğlum az giydirince hasta oluyor. Bu sabah kusmalara doyamadı

Ilaclari onermiyorlar emzirme doneminde. Esin korunsun dediler bana saglikocagindan. Igneler de hormon sonucta. Benege bir zarari olmasin
Bizde oyle korunduk ama guvenemiyorum ya igne olabiliyosun diye biliyorum bi doktora danismak lazim

Ben ne zaman bir kat fazlası kuralına uysam ardından üşütüyor kusmalar geliyor. Büyük oğlum çok giydirirsem hasta olurdu, bu oğlum az giydirince hasta oluyor. Bu sabah kusmalara doyamadı
Fazla emmis olabilir mi. Benimkini 30 dakikadan fazla emzirirsem oldugu gibi sut seklinde kusuyor.

Ay maşallah ya uyandıramadım diyorsun ya ilk dogurdugum gün aklıma geliyor kıymetini Bilememişim o günlerin
Agzı burnu oynasa cıt cıksa uyanır benimki
O dedigin aglamayla ortamı yıkmayıda kucagına almadıgında hep yapıyor alışkınım

Burdaki yorumlara dayanamayıp birde ince hırka gecirdim arkasına
Sen hangi ildeydin

Bereyi emzirirken terlerse çıkar dedi bakıyorum bakıyorum hiç bi terleme belirtisi yokBen de sıcağı çok seven biriyim kızım bana mı çekti acaba diyorum
Bende cok severim ama banada emzirirken seninde ısını alıyor bir kat ince giydirebilirsin demişlerdi
Hatta ben 5 eylülde dogurdum emzirirken sadece kısa kollu zıbınla emziriyordum hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…