Sizin oralar kac derece su anda

Ay yok onu almadım normal yastık bile cogu zaman kullanmıyorum yastıktan alıp yatıramıyorum bi yere dokundugum an uyanıyor diye
Bel değilde bileklerim kopuyor resmen bileklerimi kütletiyorum

Ben bere kullanımını ilk haftadan bıraktım sadece banyo yapınca uyurken takıyorum hemen çıkarıyoruz rahatsız oluyor kızım ve kalın giydirme olayınında 10 gündür azalttım
Patikli alt , çorap , atlet , uzun kollu tek üst giydiriyorum yada atlet ve tulum . Banyo yaptığı gün ekstra bir yelek giydiriyorum ilk saatler. Zaten sürekli emme halinde olduğu için terliyor. Ve çocuklar üşüdüğü için değil terleyip teri soğuduğu için genellikle hasta oluyor, evde çok kalın giydirmeye gerek yok bence ,kalın giydirsem terliyor sık sık üstünü mü değiştireyim yani ne gerek var

Sen de 39 da yikamissin. Dogdugu gunun ertesi 1. Gun oluyormus.. hastanede oyle saydilar. Hani yil hesaplarken de dogdugu yil sayilmiyor da doldurdugu yil sayiliyor ya onun gibi. Biten yil. Mesela bizim bebeler su an 1 yasinda degiller.
Ben de aynı senin gibi düşünüyordum da annem illa doğduğu gün sayılır bugün 40 oldu deyince kadını kırmak, inatlaşmak istemedim. Çok da dert değil yani haaa 39 ha 40

Fazla emmis olabilir mi. Benimkini 30 dakikadan fazla emzirirsem oldugu gibi sut seklinde kusuyor.
Evet o da var. benimki doyduğunu anlamıyor. Son Damla’ya kadar çekiyor. Dün gece tatlı şeyler yedim yatmadan. Süt üretimi fazla olmuş. Gece geç uyanınca da gece ve sabah deli gibi emdi. Hazmedemedi . Ya ben çocuğu oyalayamıyorum. Bir bakıyorum yine memeye koymuşum. 2 saat 3 saat falan tutamıyorum öyle

Ay yok onu almadım normal yastık bile cogu zaman kullanmıyorum yastıktan alıp yatıramıyorum bi yere dokundugum an uyanıyor diye
Bel değilde bileklerim kopuyor resmen bileklerimi kütletiyorum

Desteksiz emzirme omzun sırtın kolların mahvolur ben 4 yastık kullanıyorum , 2 tane arkama bir ane kucağıma , bir tanede emzirdiğini taraftaki ayağımın altına biraz yukarıda dursun diye , resmen düzenek kuruyorum dün kayınvalidelerden emzirmek için koltuğa gittim 3 yastık getirdiler görümceme diyor ki dur yerleşsin ondan sonra bebeği ver ona rağmen ağrılarım oluyor benim baharda pilatese gitmem lazım

Ben de aynı senin gibi düşünüyordum da annem illa doğduğu gün sayılır bugün 40 oldu deyince kadını kırmak, inatlaşmak istemedim. Çok da dert değil yani haaa 39 ha 40
Ama su var kızım 1 günlükken 6 eylül kabul etsem ve bir sene 365gün ise dogum gününüde 6 eylül de kutlamam gerekir
Halbuki dogdugu gün 5 eylül
Plm123
Bilemedim ya nefret ediyorum matematikten Pircici iyi bilir

Aksamları eşim omuzlarıma sırtıma masaj yapıyor
İlk iki hafta emzirmeyi beceremeyip o kadar tuhaf pozisyonlarda duruyordum ki simdi yayılmaya basladım iyice köylü usulu al emzir her türlü modundayım
Bide susturacak kimse olmadıgı icin yanımda hemen dayıyorum ağzına pozisyon farketmeksizin sonra kendimi yayıp düzeliyorum

Ben de birebi aynı

Plm123 takvimden saydım simdi 5 eylül dogumum 6sı 1.gün oldugunu kabul edersem 15 ekim 40 oluyor

Hastaneye gittiginizde verilen barkotta yas kisminda yazana bakin derim. Dogduklari ilk gun 1. Gun diye hesaplanmis.

Ben cocugu isilik yaptimm kisa kolluyla usur gibi geldi..hep cift kat giydirdim aksamlari kadife tulum giydirdim gecen kisa kolluyla bi guzel uyudu cocukcagiz
Ilk zqmanlar kendim usudugum icin bende yaptim ayni hatayi deneme yanılmayla öğreniyoruz biçok şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…