Ben ne zaman bir kat fazlası kuralına uysam ardından üşütüyor kusmalar geliyor. Büyük oğlum çok giydirirsem hasta olurdu, bu oğlum az giydirince hasta oluyor. Bu sabah kusmalara doyamadı
Düz zemine yatırınca bizimki de kusuyor, hasta mı yani?

Kizlar kuruluk icin piyasadaki jeller sakıncali degil mi ya su bazli vs varda bilemiyorum..bir de şu igneler hakkinda fikri olan var mi..esimin korunmasina bile guvenemem sanirim 3aylik ignelerden vurulucam
Kuruluk mu oluyor, ben daha denemedim Oluyordur hormonlarımız karman çorman. Kondoma güvenebilirsin, en olmadı kondom + geri çekilme.

Ben de aynı senin gibi düşünüyordum da annem illa doğduğu gün sayılır bugün 40 oldu deyince kadını kırmak, inatlaşmak istemedim. Çok da dert değil yani haaa 39 ha 40
Ben 40a özel bir şey yapmadım. Banyo yaptık. Bir ohh çektik tamam. Banyo suyuna bir şey de koymadım.
Yapmayınca bir şey mi oluyormuş dicem ama ilk oğlumda da yapmadım hiç birşey olmadı

Bence de ya sinir ettiler sabah sabah. Bir de adam işte ne diye arıyorsun, beni ara söyle söyleyeceğini. Vır vır vır bıktım sesini duyunca irkiliyorum kadının.

Doktor bize 20 gunu gectikten sonra geceleri o acikinca uyanir artik siz uyandirmayin dedi bende oyle yapiyorum gece 2 de emdikten sonra 5.30 6 arasi uyaniyor o zaman emziriyorum. Donra sabah 9 a dogru tekrar uyaniyor. Uyandikca emziriyorum geceleri

Ya çok şükür nazar değdirmeyeyim bebeğim çok zor bi bebek değil. Hamileyken çok dua etmiştim bakımı kolay bi bebek olsun ben ona yetebileyim diye. Çünkü bana yardım edebilecek kimse yok. Çok şükür dualarım kabul olmuş sanırım. Bizim kızın gece uykuya dalması zor ama bi uyudumu en az 4-5 saat uyur. Gece gündüz ayrımı oluştu sanırım gece daha derin uyuyor. Bi de mamanın tesiri de büyük. 11-12 gibi önce emzirip ardından 60 cc mama takviyesi veriyorum o tok tutup uyutuyor sanırım. Mama vermezsem derin uykuya dalamıyor.

Hastaneye gittiginizde verilen barkotta yas kisminda yazana bakin derim. Dogduklari ilk gun 1. Gun diye hesaplanmis.
Aşı kartına baktım şimdi gayet dogdugu tarih 5 eylüle 0.gün 6 eylüle 1.gün yazmıslar
Eylül 30 cekmesine ragmen 15ekim 40ımız oluyor parmak usulu hesaplayınca

bir dönem ebebekte satılıyordu. Sonra nuk gelince fiyatı yüksek kaldı. Artık yok sanırım. Göremiyorum. Nuk da aynı iş için 25₺ idi galiba ama denemedim henüz
Ben bu link koydugumu aldım yorumları güzel tavsiyede iyi bi yerden
Zaten amac aynı fiyatta az cok aynı :)

Bence de 1 kat saha giydir bacaklari falan soguk olmuyor mu. Ben gecen ay senin gibi giydiriyordum. Baktim bacaklari serin hemen 1 kat daha giydirdim. Seninki usumekten de gaz yapiyor olabilir.

Ev soğuk değilse yani yalıtımı iyiyse , pencerelerden soğuk girmiyorsan düşükte doğalgaz yanıyorsa tek alt ideal bence , ama evde serinlik varsa ki geceleri serin oluyor o zaman farklı

Maşallah maşallah dilini ısır poponu kası
Bende cok dua ettim tipi bana huyu babasına ceksin diye ama malesef huyuda anası gibi huysuz oldu kabul olmamıs duam

Bu arada benim günlük rutinim 2.5 saatte bir biberonla süt veriyorum aralarda ara öğün niyetine meme yada uyuma aracı , uyku arasında uyanırsa özlediğini düşünüp emziriyorum. Yani bende de memeler doyma aracı olarak kullanılmıyor uzun uzun emziriyorum bu çocuk aç diyorlar sinir oluyorum bir bakıyorum hakikaten aç , memeyi saymıyor diyorum ordan yediğini saymıyor resmen biberon rutinine öyle başladım baktım bir süredir memeyle kavga ediyor biberon öncesi meme vermeye başladım popoya vura vura avutarak uzun uzun emzirip öyle biberon vermeye başladım. Memeyi bırakmıyor ama biberonda vazgeçilmezimiz bazen kolaylık bazen zorluk oluyor , sadece meme olduğunda sen insan değil bir meme oluyorsun sadece asla bırakmıyor diğer türlü olması en azından alternatif sunuyor

Maşallah maşallah dilini ısır poponu kası
Bende cok dua ettim tipi bana huyu babasına ceksin diye ama malesef huyuda anası gibi huysuz oldu kabul olmamıs duam
Sonradan değişir belki dur bakalım daha erken çevremde gördüğüm çoğu bebeğin huyu 6. Aydan sonra değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…