İnfacol isimli gaz damlasını duyan var mı? Türkiye'de satılmıyormuş bazı eczaneler getirtiyormuş bizde işe yaradı sanırım bugün şiddetli ağlamaları yok ve hemen uyanmıyor bebeğim.
Bana görümcem yurtdısından bunu getirmişti kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum kısa vadede korkarım böyle seylerden
Kaka veya gaz yapamadıgında aparatı popoya hafif ittirip pııııssasa diye gazı cıkarttırıyormussun fotodaki gibi :/
Vaktiyle ablamın bebegi icin hastanede yapmıslar burdada var yani

Eklentiler

• 955C7F08-C728-4F8F-8A35-A8691A61559A.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 6A05B77A-FED9-4293-8211-F08E204C358F.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 111
Gündüzleri?

Kizlae benim kiz gunduz uyumuyo ya hala uyumadi yarim yarim bakiyo tam dalacak dalamiyo aglayarak uyaniyo

Doktor, bebeğin gazı varsa fışkırtarak kusar yoksa dudak yanlarından kayarak kusar demişti.

Valla beni hastaneden cikarmadilar 48 saat dilmadan. Dogdugu gun 1.gece ertesi gun 2.gece ve diger gun 3. Gun saat 16.30 da ciktim. Bebek icin yogunbakimda 2gunluk diyorlardi. Biz 3 gunluk diyorduk. Ben de bilemiyorum ama onlarinki gibi hesapliyorum.

Canim evin ici 19 20 dereceye kadar dustu kombi gece kendi calisiyor. Bugun 24 derece ama dun cok daha dusuktu hava hep kapaliydi. Bugun gunesli. Disari cikarken astronot tulum giydiriyorum.
Dün İstanbul’da güneşliydi 23derece gene aynı iki kat giydirip üstüne pamuklu battaniyesiyle cıkardık
Biz bildigin ruslar gibi davranıyoruz cocuga dicem ama bende yetim kol giydim eşim terlik giydi falan :/

Gündüzleri belli olmuyor ama genelde uyu uyan modunda, uzun derin uyku çok olmuyor gündüz. Dün bi yere davetliydik oraya gitmeden önce emzirdim sonra 75 cc mama verdim karnı iyice doysun, mızırdanmasın diye ve sonuç 3 saat aralıksız uyudu. Açık havadaydık, bebek arabasındaydı onlarında etkisi vardır elbet. Ama gaz sancısı olduğu günler çok fena oluyor uykuya geçemiyor, sürekli ağlıyor, sürekli emmek istiyor, mama bile fayda etmiyor

Canim su simit gibi olan yastigi karnima sarim bebegi ustune koyuyorum. Enzirme yastigi olmadan bebek resmencmemelerin altinda kalip terliyor. Denemelisin.

ağır olmasa iner yakınlarda dolasırdın baktın uyudu oh mis. ama ağırsa hiç tek başına çıkamayacak mısın ?

Allah askina bu tek göz nedir ya bi yandan uyuyup bi yandan etrafi kesiyo gidecekmiyim sallamayi kesecekmiyim.sinirlerim bozuldu

Maşallah çok tatlı Bizimki omuzda uyuyor hatta omuzdayken ayakta gezmeni istiyor Uyusun diye yatağa yatırıp sallarsam kıyameti koparır O yüzden kucağımda uyutup Rem uykusuna geçince yatırıyorum ki yerime geçmek için hareket ettiğim anda uyanmasın. Dün tam uzun bir omuzda tutuş sonrası omuz felç olmuşken uyutup yerine yatıracakken hıçkırık tuttu gecenin 5 inde ve uyandı Hıçkırık geçsin diye emzir sonra gazını çıkar başa döndük

Tesekkrler tam bir muzur ne tatlisi Bizimkide gogusteydi ama yatagina alistirdim burda daha rahat ediyo ama saatler sonra uyuyo yinede nasil bi sabir sinirlerim haraaab
bu bakışı çok iyi tanıyorum dalmadım burdayım bakısı
Ay sinirlerim bozudu sabah 8de kalktik emdi falan hicbir derdi yok bayilcak uykudan hala direnip bakiyo tam diuorum tamam uyudu kalktigim an mizikmizikk..ama gece guzeldi bi 2de kalkti birde 4de ama salladim uyudu..bir daha 5 bucukta kalkti gunduz canima okuyo

karnını güzelce doyurup dısarı cıksana hava ankarada nasıl bilmiyorum ama
benim kız yine aksam uyumamakta direndi karnı falan toktu verdim 11de babasına uyudum. kaçta uyudu bilmiyorum 4de kalktı 6da kalktı en son 8de. fena degildik

Canim su simit gibi olan yastigi karnima sarim bebegi ustune koyuyorum. Enzirme yastigi olmadan bebek resmencmemelerin altinda kalip terliyor. Denemelisin.
Yastıktan alıp bi yere koymak işkence oluyor on dk uyuyacaksa onu bile uyumuyor ondan hic onu almadım

ağır olmasa iner yakınlarda dolasırdın baktın uyudu oh mis. ama ağırsa hiç tek başına çıkamayacak mısın ?
Yakınlarda carsı var oraya gidip gelmek bile yeterdi ama kapı önündeki yaklasık yirmi basamaklı ( bir daire kadar mesafe) merdiveni indiremem
Baston bebek arabamız var ama oda full yatıracak bizimki yatmayı sevmiyor
Mecbur ya eşimle ya anam babam ablamla ya hic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…