Çok tehlikeli ama. Uyku haline yarı ölüm hali demişler. Babynest gibi birşey olsa belki. Şimdi böyle alışırsa bir iki ay sonra dönmeye başlayacak allah korusun ne olacağı belli olmaz
Yanımızda anne yatağına bitişik beşik var ama oraya koyduğum an uyanıyor, çok yakın olmam lazım, bitişik gibiyiz ve genelde kolumda uyuyor, öyle alıştı benimki, Allahtan uykum çok hafiftir benim.
Benimkide öyle yapışık uyuyoz benden ayrılınca hemen uyaniyo diğer taraftada abla tabi baba postalandı. Geçen bebek ağlıyor ben emziği ablanın ağzına sokacam diye uğraşıyorum nasil kafadaysam. Bu bebekleri yanımıza alıştırmamalıyız aslinda
Bizim de abi var o odasında yatıyor şimdi, dün gece hastaydı, çok uyandı ve illa annem sallasın dedi babayı kabul etmedi, ufaklık da ben yanından ayrılınca uyandığı için bi yandan onu emzirip bi yandan abisini salladım
Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz
Canım bişey sürme bırak
Kilo aldığı için çıkar beyaz sivilceler, cilt o sayede daha çabuk genleşiyor
Öpmeyle filan ilgili değil bu sivilceler ilk 2 ayda
Ben bestlak damla bitince ara verip gözlemleyeyim dedim tam da o gün benim kızın aşırı iştahı açıldı doymak bilmedi bu sefer sütüm mü azaldı şüphesi oldu hemen milk tea ya başladım. Ama bizim kızın midesi büyümüş sanırım sütüm de o emdikçe artıp ona uyum sağlamaya başladı çok şükür. Hala aşırı sütüm yok ama kızıma iyi kötü yetiyor şuan.
Bestlak bende kullanıyorumda ne kadar etki ediyo bilemedim..akşama benimde süt kalmıyor resmen hele aksam on dan sonra savaş halindeyiz memeyle bakıyo gelmiyo kızıyor bende on da 60 veriyorum saat on iki oldu yine emdiroyom baktim hala eli ağzında huzursuz bi 60 daha sonra bi uykuya dalıyo gece 4 saat 4.5 saat sırf mama etkisi varya..mama vermedigim gece sürekli uyaniyo.mamayı nasıl bıraktırabiliriz acaba
Benim gibi bebeğiyle yan yana yatan yok mu? Benim oğlan yerine koyduğum an uyanıyor, yanımdaysa uyuyor ve gece boyu sık sık emiyor, hatta bazen kolumda emer pozisyonda uyuyoruz, büyük oğlum da öyleydi benim. Ama ben bişey olup da kalksam bile hemen uyanıyor, çok alıştı işim zor.
Biz de bebeğimle yan yana yatıyoruz.kanepeye onun küçük yatağını koydum o orda ben de yanında yatıyorum. Beşiğimiz yatak odasında. Ananemiz bizimle kalıyor babamız yatak odasında sabah işe gittiği için uykusuz kalmasın diye böyle şimdilik. İnşallah beşiğinde de uyur yadırgamaz
Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz
Bestlak bende kullanıyorumda ne kadar etki ediyo bilemedim..akşama benimde süt kalmıyor resmen hele aksam on dan sonra savaş halindeyiz memeyle bakıyo gelmiyo kızıyor bende on da 60 veriyorum saat on iki oldu yine emdiroyom baktim hala eli ağzında huzursuz bi 60 daha sonra bi uykuya dalıyo gece 4 saat 4.5 saat sırf mama etkisi varya..mama vermedigim gece sürekli uyaniyo.mamayı nasıl bıraktırabiliriz acaba
ben akşam 8 gibi emzirince babasına teslim edip bi saat falan uyuyorum yoksa sütüm hiç olmuyo akşamlarıSonra bi posta daha emzirip 30cc mama verip yine bi saat uyuyorum böyle çözüm bulduk
tahin helvasını ve tahin pekmezi yemiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire yoğurt da yeme o da gaz yapar dedi onu da yemiyorum. Süt yapar diye dereotu yiyordum o da gaz yapıyormuş. Yesem de yemesem de gazı var çocuğun.
EElwing6
kuzu sen bu mochi nasıl kullanıyorsun
Bugun bi deneyeyim dedim ilk pıt pıt damlamaya basladı sonra damarlarımı acıttı diye cıkardım simdi geri takamıyorum
Bide normal mi ince sızı gibi acı vermesi