Çok tehlikeli ama. Uyku haline yarı ölüm hali demişler. Babynest gibi birşey olsa belki. Şimdi böyle alışırsa bir iki ay sonra dönmeye başlayacak allah korusun ne olacağı belli olmaz
Yanımızda anne yatağına bitişik beşik var ama oraya koyduğum an uyanıyor, çok yakın olmam lazım, bitişik gibiyiz ve genelde kolumda uyuyor, öyle alıştı benimki, Allahtan uykum çok hafiftir benim.

Bizim de abi var o odasında yatıyor şimdi, dün gece hastaydı, çok uyandı ve illa annem sallasın dedi babayı kabul etmedi, ufaklık da ben yanından ayrılınca uyandığı için bi yandan onu emzirip bi yandan abisini salladım

B
Canım bişey sürme bırak
Kilo aldığı için çıkar beyaz sivilceler, cilt o sayede daha çabuk genleşiyor
Öpmeyle filan ilgili değil bu sivilceler ilk 2 ayda
Bizde de var o sivilcelerden her iki yanakta da. Biri daha dedi kilo aldığı için diye ama biz hala kontrole gidiyoruz kilo alımımız çok yavaş diye

Bestlak bende kullanıyorumda ne kadar etki ediyo bilemedim..akşama benimde süt kalmıyor resmen hele aksam on dan sonra savaş halindeyiz memeyle bakıyo gelmiyo kızıyor bende on da 60 veriyorum saat on iki oldu yine emdiroyom baktim hala eli ağzında huzursuz bi 60 daha sonra bi uykuya dalıyo gece 4 saat 4.5 saat sırf mama etkisi varya..mama vermedigim gece sürekli uyaniyo.mamayı nasıl bıraktırabiliriz acaba

Ben kusar eder diye korkumdan yanımda yatırıyorum reflü yatağı ile birlikte. Mık yapsa uyanıyorum zaten

Birebir aynı şekilde yaşıyoruz şu an

ben akşam 8 gibi emzirince babasına teslim edip bi saat falan uyuyorum yoksa sütüm hiç olmuyo akşamlarıSonra bi posta daha emzirip 30cc mama verip yine bi saat uyuyorum böyle çözüm bulduk

Kizlar tecrubeli anneler mama kullanan arkadaslar kakasinda sümüksü seyler var mi? Partikullu ama uzayan akinti seklinde biseyler var normal mi

Ben hiç tahin helvası yemedim yani sebebi o da değil bence
tahin helvasını ve tahin pekmezi yemiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire yoğurt da yeme o da gaz yapar dedi onu da yemiyorum. Süt yapar diye dereotu yiyordum o da gaz yapıyormuş. Yesem de yemesem de gazı var çocuğun.

E Elwing6 kuzu sen bu mochi nasıl kullanıyorsun
Bugun bi deneyeyim dedim ilk pıt pıt damlamaya basladı sonra damarlarımı acıttı diye cıkardım simdi geri takamıyorum
Bide normal mi ince sızı gibi acı vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…