Bizimki de 6 gundur yapmiyor, doktorumuz gunde 7 kez de, 7 gunde 1 de normal dedi. Oncesinde her gun yapiyordu. Galiba her bebegin boyle bir donemi oluyor. Internette 10 gun de normal diyordu. Bebisin baska bir sikintisi var mi?
Karnı çok büyüdü. Başka bir sıkıntısı yoktu. Gazını da rahat çıkartıyor ama bugün sağlık ocağına gittik büyük oğlumun aşısı için. Gitmişken doktora muayene ettirdim Doktor fitil verdi gliserin kansur. 10 günü aşarsa yap dedi. Yerleştirmemle yapması bir oldu. 200 gr vermiştir
Bir de kızlar ben doktora kulak çubuğu ile uyardığımı ama yine de yapmadığını söyledim. Sakın yapma büyüdüğünde kakasını tutamaz kaçırız dedi bir daha yapmam
Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz
Orzax Ocean 400iu
Karataycı Sağlıklıyaşıyoruz ekibinin önerdiği marka. Öncesinde pedia kullanıyorduk midesi bulanıyor ağlıyordu . Bununla bir puff sıkıyorum

Baslarda yapamadim bir ise yaramiyor dedim ben de ama taktikca oturttum kullanmayi meme ucun tam ortada ve boslukta olacak aci olmuyo bende alt kismi sıkılmis kalsin yoksa aciyo sık ve birak memeye..valla elektriklide pert olunca memem buna dua ettim hic acimiyor benim

Sütünüzü neden sağıyosunuz tek meme mi emiyo bebişler ya benimkinin sağı solu belli olmuyo bazen tek meme bazen ikisi birdenBi de tek meme emdiğinde hıh şimdi diğerinden süt sağayım dememe kalmıyo uyanıp tekrar emceği tutuyo ben ayarlayamadım o işiHiç sağmadım sütümü

Ben de merak ediyorum soracaktım bunu

ben akşam 8 gibi emzirince babasına teslim edip bi saat falan uyuyorum yoksa sütüm hiç olmuyo akşamlarıSonra bi posta daha emzirip 30cc mama verip yine bi saat uyuyorum böyle çözüm bulduk
Evet uyku çok iyi geliyo..gece doluyo benimde tabi bizimki 60 içip sizdigi için 4 saate doluyo zaten başkada doldugu zaman olmuyo kaynanamlardayım burda da emanet edip uyuyamıyorum ki hiç evimde inşallah.sizinki hergün 30 mu aliyo?

Bazen uyuyamadığımda sütümün yetmediğini fark ediyorum zaten o zaman 60veriyoruz ama 30 verdiğimde de daha versem içer ama vermek istemiyorum

Sanki faydası var gibi ama tam emin de değilim. Emzirme eğitmeni bi bayanın bloğunda okumuştum çemen otu içeren çaylar, damlalar süt arttırmaya yardımcı oluyormuş. Bizim kızda geç kaka yapma sorunu çıkınca 3 gündür mama vermeyi kestim. Gece sütümün daha çok olduğunu fark ettim. Uyku sersemi olduğu için kız da gece daha az emiyor o yüzden kızı emzirdikten sonra gece 3 gibi süt sağıyorum 50-60 cc çıkıyor. Bu sağdığım sütü ertesi gece kızı uyutmadan önce mama yerine veriyorum. Artık gündüz de 1-2 sefer kızı emzirdikten sonra süt sağmaya başladım ama gündüz 20-30 cc anca çıkıyor, bunları da emerken doymadığını hissettiğimde takviye veriyorum. Yalnız can alıcı nokta şu biberon kullanamıyorum, beslenme sondası denen aparatları göğüsğmden veriyorum hem beni emiyor hem o sütü çekiyor. Emzirme destek sistemi de diyorlar. Belki bu şekilde mama çıkar hayatımızdan. Evet gece mama alınca daha çabuk dalıyor uykuya ama bu şekilde takviye sütle de geç de olsa derin uyudu.

Son düzenleme:
Ben oglum uyurken yulaf ezmesi sut kuru incir cevizin hepsini koyuyorum blenderdan geciriyorum onu icecek olarak iciyorum yaninda. Pratik ve doyurucu oluyor tavsiye ederim ,)

Puff sıkarken o ince L şeklindeki aparat mı kullanılıyor onu nssıl kullanacam bilemedim 3damla veriyorum

Yok ben taktıgım gibi damla damla gelmeye basladı ama acıyınca cıkardım icinde süt varken bi daha takamadım
Simdi taktım gene acıyor ince bir sızı seklinde
Beceremiyorum sanırım medela hic acıtmıyor cunku

Aynı anda ikisinide kullanıyorum suanda
Acıkcası aksam besleme seansını eşime paslamak icin sagmak istiyorum daha yeni basladım malum evde can sıkıntısı alısverişe vurdum kendimi

Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz
Bize de sağlık ocağı vermişti onu kullanmadık, doktora sorduk ocean 400'ü önerdi onu aldık.

Ben oglum uyurken yulaf ezmesi sut kuru incir cevizin hepsini koyuyorum blenderdan geciriyorum onu icecek olarak iciyorum yaninda. Pratik ve doyurucu oluyor tavsiye ederim ,)
Ah onu ne cok yapardım
Yulaf süt muz bal ceviz di benimde favorim
Aslında mix and go da yine yapabilirim ama cook üşengecim

Plm123 sterilazatoru daha hic kullanamadan bozdum
Sen yorumlarımı bekliyordun
Cok büyük cok hantal bişey
Annemde kızdı tencerede kaynatırdın ne gerke var bu kadar kocaman seye diye
Haldır huldur kullanma kılavuzunu okumadan deli gibi elektrikli yerini de yıkadım ve sonuc alet bozuldu
Garanti kapsamınada girmez büyük ihtimal kullanıcı hatası cunku yazmıs adamla yıkamayın böyle yıkayın diye
İcim gitti verdigim paraya ama cıkacagı varmıs napalım

Hafif sizi oluyor bazen ama bende genel olarak bunda aci hissetmiyorum hafif sık belki vakumu fazla yaptigindandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…