Evet bence aynen oyle. Kucagima gelince ac olmasa da emmek istiyor. Millet de ac iste diyor. Bie defasinda yeni emzirmisim. Eltim geldi. Ac bu cocuk dedi. Emzirmicem dedim. Bir 'niyeeeee' deyisi var ki sanki ben gaddar anneyim, cocugu ac birakiyorum. Benim sipa da acmis gibi davraninca iyice hoslarina gidiyor, yaaa acmis iste diyorlar. Haftasonu ilk kez aile ziyaretlerine gidecegiz, simdiden stres oldum. Herkes uzman masallah, bir bakista cocugun aclik seviyesini olcuyorlar.

Son durumu bildiriyorum
Burda Gök gürültüsü var,
hava kapalı,
Yağmur atıştırıyor
Erciyes’e kar yağmış,
Benim uykum var
Burada da gece oyle simsekler cakti ki bebis uyanacak diye odum koptu. Kapi gicirtisina uyanan sipa bana misin demedi, misil misil uyudu

tam tv karsısında battaniye altında pineklemelik
Gök gürültüsünden tırsıyorum

Benim kapalı havada uykum gelir
O yüzden kanepede oğlumla yatıyoruz
Kızımda çocuk sineması keyfi yapıyor
Bana düşmez o tv bacım

Burada da gece oyle simsekler cakti ki bebis uyanacak diye odum koptu. Kapi gicirtisina uyanan sipa bana misin demedi, misil misil uyudu
Ha ha maşallah ona
O bahsettiğin memede savaş bikaç gündür bizde de var
Uykuya dalamadığı için huzursuz oluyor
Ee bir de gazı olunca çıldırıyo

Ha ha maşallah ona
O bahsettiğin memede savaş bikaç gündür bizde de var
Uykuya dalamadığı için huzursuz oluyor
Ee bir de gazı olunca çıldırıyo
Evet bazen gazdan oluyor ama cikarsa da devam edemiyor emmeye.

Baslarda benimde oyleydi daha vahim durumdaydim ama damla bile olsa emzirdim sagdim..artik sagmaya ihtiyac duymuyorum ve baslarda 20 cc sut cikan memeden suan 70 ccler cikiyor eger dinlenirsem uyursam cok guzel sut oluyor..mama takviyeli gidiyorum ama hicbir zaman sadece mama vermeyi dusunmedim once emzirdim sonra 30 40 cc mamalarla basladik..suan azalttim mesela..zamanla oturur ama sen bebegini emzir 2 saatte bir.

E Elwing6 H honey bunch uyku rutininde bugünü atlayacağımı mı sandınız nasıl bugün?
Sukur bugunde iyiydik..10da uyudu ve 4te uyandi tabi o uyanis sonrasi biraz zor oluyo 1 saatte uyudu yine zaten sabah oldugundan sorun olmuyo 6da emzirdim sumdi 8de yine mizildandi yine emzirdim ama sut dolmadi hemen dolapta sagdiklarimdan takviyeee suan yatak keyfi yapiyoruz :) siz nasilsiniz

tek çocukla bana bile düsmüyor tv ne unuttum.
Zaten bi halt olmuyo da
İnsan bi umut deyip açıp bakıyor

Allahtan dizi kolik değilim
Olmasa da olur
Önce iş yaparken müzik açardım
Şimdi başım ağrır diye açamıyorum da

memedeyken derin uykuya geçemedi mi kabus başlıyo bizde de Bir de gaz çıkarmak için uğraştığımda uyanırsa bitiyoruz evde sinir ortamı oluşuyo keşke çıkarmasaydın zaten uyandı falan her kafadan ses çıkıyo İnşallah kırkda düzelir

Canim benim doktorumda aynisini demisti yazmistim ya buraya..ben dikkat etmeye calisiyorum 2saat dolsun diye hatta 3 saate cekmeliymisiz ki süt dolsun..sen ne ara süt üreteceksin istediginde verirsen demisti ki hakkaetrn benim 2 saatte bir dolmuyor soyle 3 saat olacak ki o zaman acimaya basliyor..diger turlu malesef emzik oluyoruz

Evet bazen gazdan oluyor ama cikarsa da devam edemiyor emmeye.
O gaz bazen şiddetli olduğu için yoruyor ve acıtıyor minik bünyesini
Fark ettiysen gazdan sonra bazen rahatlama bi sakinlik oluyo kısa süreli de olsa
Atak dönemi de etkiliyor

Geçmiş olsun her çocuğun gelişimi farklıdır endişe etmeyin siz yine de içiniz rahat etsin istiyosanız başka bi çocuk doktoruna gidin

Ya bende sagiyorum ama birini emerken birine mochiyi takiyorum sonra taktigim gogsu yine veriyorum ki tam toplayamamistir mochi diye bebek daha iyi ceker dusuncesi diger emdigine takiyorum ondan cok az geliyo..yani su mantiktayim birinden 70 sagiyorsam emdigi 80 falan olsa bi ogunde yeter yetmedii agladigi yerde mama veriyorum.mama gunde 2 ya da 3 kez veriyorum ama 100 cc veriyorum malesef ama nedense bu cok guzelde bir sey emmek istiyor bizim kiz mama cogu zaman kandirmiyor..o sagdiklarimla bir 2 ögünü cikartiyorummm..isitmak zor oluyo birden aglayinca bekleyemiyorum nasil yapiyosun.
Ben biberonda veriyorum doktor memeden uzaklastirma sagma dedi ama ne yapayim simdilik birakcak gibi degil insallah birakmaz

Allah herkese senin kvden versin
Ay gerçekten kızımı kuzu gibi yaptı verdi bana dinlen sütün olsun bana getir zorlanınca diyor , bana bırak git hava al bile diyor ama ben diğer torun olduğu için gitmiyorum öyle olunca ekstra yoruyor ve ufaklık zorluyor habire kızımı öpmeye çalışıyor ananesini kıskanıp hırçınlaşabiliyor
Ama çok zorlandığımda gidicem artık kıza değişiklik ve babaannemin kokusuna da alıştı 40 gün özlüyor olabilir arada

Rezene,hurma,dereotu bol su,tavuk bunlari yiyor musun ? Benimde zor doluyordu anca oturdu ne zaman dogum yaptin

Canım iki saatte bir nasıl oluyor emmeyi bırakmasından itibaren mi hesaplicaz? Mesela 7'de başladı 7.30 da bitirdi, diğer emzirme kaçta başlamalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…