Bizimki daha görmeye bile gelmedi sağolsun
Doğru düzgün arayıp sormadı bile
Hoş bişey de beklemiyorum ben
Valla iyiymiş kv sana çok yardımı bulunur
İlerde iyi bi kaynana olacağım ben and içtim

Yavrumuzu en iyi biz tanırız ne boş konuşuyorlar Bir kere aç olduğunda çocuk ağlar , mideden biraz süt eksilince hemen tamamlamaya gerek yok biraz sindirsin ben artık açlık ağlaması gaz ağlaması veya uykusuzluk ağlaması bunları ayırt edebiliyorum , sen de ediyorsundur artık
O kadar kolaycılar ki , tık memeyi ağzına sussun. Önemli olan bebeğin ihtiyacını doğru anlayıp doğru cevap verebilmek

Allah herkese senin kvden versin
Gece okudumda aynisini ben dedim..kv'den den Allah razi olsun ne mutlu sana..kiskanmadim keskeeeeee benimmmm de olsa yesilus benimki beni dikisli birakti esimdesimdi gidelim 29 ekimde diye tutturdu hic kalbimden gitmek gelmiyo

2 gundur agzindan su gibi geliyor neden acaba sizlerde de oluyor mu?

Ve gobek fitigi olan var mi dr bir sey yapma dedi ama oyle gordukce icim gidiyor hele kendini kastiginda vs iyice gobek deligi balon gibi disari sisiyor

Her bebeğin gelişimi birbirinden farklı anne olarak biz hep kıyas yapıcaz istemeden. Kimi 9 aylık yürüyor kimi 16. Ayda. Benim kızımla aynı zamanda doğan arkadasimin çocuğundan geç oturmuştu mesela, ama oda bizimki baybay derken yapmıyordu yani belki istemiyordu, ben oturmaya takmisken oda baybaya takilmisti sonra yani hepsinin tepkisi gelişimi farklı sen devamlı konuş gülümse zamanla tepki verecektir

Sürekli sıcak suyun içinde havluyu sık göğüslerin üstüne koyup beklet sonra sağ. Çok dolmuş göğüslerin aşırı doluncada sagilmayabiliyor canında yanıyordur. Eğer havlu ise yaramazsa doğum yaptigin hastanenin yeni doğan bölümünde sağma makinesi oluyor onlar daha iyi sağıyor belki makinendende kaynaklı olabilir. Mutlaka sağmaya çalış sonra ateş yapiyo sıcak havlu ise yarıyor

Maşallah çok yüksek rakamlar bize göre, maksimum 30 cc çıkıyor benim tek göğüsten o da her zaman değil. Mamayı da günde dört defa 60 cc ye çıkardık, 15 günde kilo almamış

Annemler aynı ya benimde aklım kalıyordu ne kuaföre gittim ne markete tek basıma simdi pişmanım tabi değerini bilememişim o günlerin :)
İki haftadır eşime yapıyorum sen uyut ben yatıyorum diyip gidiyorum yanlarından
Tabi öyle 5saat ne max 1.30 :)
Öp basına koy kadını valla maşallah annenden daha cok yardımcı bu devirde zor :)

Maşallah çok yüksek rakamlar bize göre, maksimum 30 cc çıkıyor benim tek göğüsten o da her zaman değil. Mamayı da günde dört defa 60 cc ye çıkardık, 15 günde kilo almamış
Sen benden sonra dogum yapmistin inaniyorum duzene gircegine bende o rakami yeni yeni goruyorum..bebek emdikce oturuyor..gunduz onu goremiyorum bende 40 falan anca ama gece guzel birikiyirnhem dinlenme hem saatin gecmesi gogus doluyor o zaman sagmayi dene

yine 12de uyudu yok haftalardır aynı saatte giriyoruz yatağa alışmayacak galiba. 4de uyandı ve sonra 7de. 7de altına yaptı bide üstüne basına kustu. bende banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyuyo mışıl mışıl :)
gaz olayı en az 3- ay maalesef neyse yarıladık sayılır ha gayrettt
gerçekten onun kokusunu da özler. sen anlatınca çok ponçik bi tablo belirdi gözümde daim olsun efendim masallah

Ama susmuyor ne yapıcam bilmiyorum, emmeden uykuya geçemiyor. Gece salladım fln uyudu. Emzirmeyi bıraktıktan sonra mı iki saat geçmeli?

Gece okudumda aynisini ben dedim..kv'den den Allah razi olsun ne mutlu sana..kiskanmadim keskeeeeee benimmmm de olsa yesilus benimki beni dikisli birakti esimdesimdi gidelim 29 ekimde diye tutturdu hic kalbimden gitmek gelmiyo
Surdan suraya gitmem kv icin
Bizim evler yakın daha bi kere gittigimiz yok oda yalandan bikaçgünde bir gelip evi pisletip yiyip icip gidiyor zaten
Annem gidin diyorda icimden hicc gelmiyor

evet 2 saate bir veya 3 saate bir emzirme deniyor ya. emzirmeye basladıktan sonra mı sayıyoruz bittikten sonra mı?

Bizimki daha görmeye bile gelmedi sağolsun
Doğru düzgün arayıp sormadı bile
Hoş bişey de beklemiyorum ben
Valla iyiymiş kv sana çok yardımı bulunur
İlerde iyi bi kaynana olacağım ben and içtim
Kayınvalide gerçekten şans işi , mesela ben kendi annem için de derim 3 kız kardeşiz
Annemin iyi ki oğlu yok hiç iyi bir kayınvalide olmazmış diye çünkü free kadın , alışın diyor yaparsınız diyor gelince yardım ediyor ama genelde işi oluyor bizde gerçekten böyle böyle başımızın çaresine bakmayı öğrendik hayatta , ama bazen daha fazlası gerekiyor , o yüzden bende oğlum olursa iyi bir kv olucam kızıma da ilgili anne senin kayınvalide de başka bir dünyadadır boşver insanları olduğu gibi kabul edince bazı şeyler daha kolay oluyor

Evet annem kendi de diyor zaten kayınvaliden çok fedakar bravo kadının içinde var ben yapamazdım biraz da meziyet işi diyor
Tabi 5 saat uyumamız biraz kızımın uykusuz kalmasından dolayı güzel uyudu biraz da gece olmasından kaynaklı

Amin canım inşallah umarım ben işe başlayınca da böyle olur birde her gün arayıp soruyor kızımın sıkıntısı varsa oturup üzülüyor habire arayıp takip ediyor geçti mi diye aşırı anaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…