Canim en azindan 2 saatte bir emzir. Seninki az az emip tam acikmadan arada atistirmalik gibi emmis seni. Yani yari ac yari tok olmus. Birgun sabret aglasin 2 saate cikar emmesiji. Mesela 1de emdiyse sonraki beslenmeyi 3te yap. Korkma ac kalmaz. Ilm bebekte bana cocuk doktorunun onerisiydi. Saglik ocaginda ebe 4 saate emzir demisti.heryerde de her istefiginde emzir yaziyordu. Bem de avaba yanlis mi yapiyorum diye sureyi 4 saatten her istediginde emzirmeye cevirmistim. Tabi benim bebek huzursuzlasmaya basladu. Sonra doktora goturduk ve cocuk doktoru bu 3 saatte bir emsin. Bir gun?aglasin ama sureyi 3 saate cikar demisti. Ve ben oyle yapip ertesi gun rahat etmistim.
Simdiki bebefimi de en erken 2 saatte emziriyorum. Sana tavsiyem milleti bosver. Yardim ettim sanip anneyi steese sokmaktan baska sey yapmiyorlar.

Ne guzel doktor ya. Bana denk gelenler de ne zaman isterse emzir deyip duruyorlar. E beni emzik yapiyor diyorum, yapsin diyorlar. Sevmedim bu doktorlari. Bunu duyan esime de bahane oluyor, doktor oyle dedi diyor.

Genelde yalniziz zaten. Hep ayni yerlerde emziriyorum. Ya emzirme koltugumda ya da yatakta. Durduk yere niye reddediyorlar ki

Sen zaten kus kadar hamileydin yahu cok iyi bi örnek değilsin bize
Benim 18 kg dan 2kg kaldıda oda dedigin gibi lömbür lömbür sezeryan göbegi ve memeler
Sen o kadar hamileliğinde saglıklı yasam diye beslen simdi daya şekeri cocuga
Ben petibör zaten sevmem süt yapacagınada inanmıyorum dün biraz fazla rulokat yedim tamamen kendim icin yuvarlak kutudan da midemi bulandırdı

Hahhaaha hayir bir sey degil hamilelikte esimi zayiflattim simdi sut olsun diye sutlu tatlilarr yediklerim yuzunden adamda kilo aldi neyse azicik buysuun su kiz bi spora gidilir

Maşallah çok yüksek rakamlar bize göre, maksimum 30 cc çıkıyor benim tek göğüsten o da her zaman değil. Mamayı da günde dört defa 60 cc ye çıkardık, 15 günde kilo almamış
Tatlim doktorunu dinle. 2 hatta 3 saate çıkar emme araligini. Yoksa sen de sut uretemezsin. Bebegin yemek yemeden surekil atistirmalik yemis gibi duruyor. Emzir. Sonraki ogun icin hazirla 100 cc mamayi 1 ögununu karsilayacak sekildr ver. Mamanin fazla kalanini dok. Yani onunden
kalana kadar emsin mamayi. Bak bakalim kac cc ile doyuyor. Az sut az mama yerine. 2 saatre bir besle ve sutunun olusmasi acisindan 1 öğünunu tamamen mama ile ver. Faydasini goreceksin

Kizlar grip oluyorum sabah kalktim tuzlu su cektim burnuma falan ihlamur ictim evin icindr nasil basardim bilmiuorum..gripliyken cocugada bulasirsa insallah geri gider..var mi oneriniz

Kizlar grip oluyorum sabah kalktim tuzlu su cektim burnuma falan ihlamur ictim evin icindr nasil basardim bilmiuorum..gripliyken cocugada bulasirsa insallah geri gider..var mi oneriniz
Maske takarak emzir bize doktor öyle demişti
Sütten gecmezmiş ama havadan gecebilirmiş
Mandalina portakal yiyebilirsin c vitamini iyi gelicektir

Gittigim iki doktor da her istediginde ver dedi. Onlarin kurbani oldum, bir duzen tutturamadik.

Petibör süt mü yapıyormuş yok canım daha neler ben keyfimden yiyorum
Ya sorma hamilelikte o kadar özenli beslendim şimdi ne gelirse yiyorum ama enerji için ayakta durmak için sebepler lazım o da tatlı bana göre Sabahları tereyağıyla reçelleri götürüyorum valla. bu gaz meselesi insanın psikolojisi bozuluyor bende niye gaz oluyor durduk yere her şey gaz , her halt gaz ..
kilom öyle ama boyla orantılı malum minyonum

Insallah oyledir. Yeterli beslenemiyor diye korkmaya basladim. Bi de az emdigi icin sutum azalmaz insallah.
Benimde geceleri aynı anlattığın gibi oluyo.mamayı günde 1 sefer geceleri veriyorum bazende 2 oluyo ama hergün aliyo .memeden süt hızlı gelmedigi için yaptığını düşünüyorum ben.ona sinirleniyo karnida aç olunca.gündüzleri süt geldiğinde problem yok

Hahhaaha hayir bir sey degil hamilelikte esimi zayiflattim simdi sut olsun diye sutlu tatlilarr yediklerim yuzunden adamda kilo aldi neyse azicik buysuun su kiz bi spora gidilir
Aynen benim eşimde hamilelikte zayıfladı şimdi biraz kilo aldı çaktırmadan diyet yapıyor ne versem hayır diyor

ya var ya nerdeyse 1 aydır her gün aynı saatte yatağa geçiyoruz. aynı sekilde gece lambasını acıyorum. aynı yere oturup emziriyorum. gördüm yazdıgını rahatlamıyım bari

Kendini sıcak tut , protein bol bol, şimdiden ballı ıhlamur yap iç , zencefilli balı macun yapıp ye , karabiberli tavuk suyu çorba bol limon

Mamadan sonra meme istiyor mutlaka, ağlıyor, doktor 60 cc dedi, ancak içiyor onu, biz 30 cc veriyorduk. O iki saati nasıl geçiriyorsunuz, meme olmayınca uyumuyor da, 7'den beri ayaktayım daha kahvaltı yapamadım süt nerden olsun ki. Saat 9'da 20 dk uyudu hepsi o kadar. Evin içinde gezdir dedi doktor ama ağlıyor dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…