Saol canımel kadar bebeyi beşiğine atıp ağlasa da bakamamazlık yapamam bende bunu yapıyorum sadece
ben bununla doymam
afiyet olsuunn
Benim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?
O kadar kotu aciyor ki bebek tutarken ve sonrasinda resmen titreyerek veriyorum acidanMumsy natural diyorum başka bişey demiyorum , 1 tık pahalı ama çok bereketli ve çok iyi , asla bir dahaki emzirmeye bir şeyin kalmıyor çok iyi onarıyor
İçinde doğal yağlar var kremsi ,
Garmastan bende pek işe yaramadı lansinoh ve ara ara da kantaron yağı sürüyorum yine de acıması tam geçmedi bakalım ne kadar sürcek böyleBenim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?
Ben lansinoh aldım kullandım. Benim kanamıştı. Zaten acıyordu sonra çocuğun emişinden anladım biseyler olduğunu bi çıkardım ağzından kanıyor. Doktor o şekilde de emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi vampir gibiBenim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?
Ben de alıım bariMumsy natural diyorum başka bişey demiyorum , 1 tık pahalı ama çok bereketli ve çok iyi , asla bir dahaki emzirmeye bir şeyin kalmıyor çok iyi onarıyor
İçinde doğal yağlar var kremsi ,
Haklısın gece gündüz bende çocuk. Eşim akşam geliyor işten, beş dakika oyalasa aç bu çocuk, hıçkırık tuttu biraz emzir diye geri veriyor bana.Eşin evde olduğu zamanlarda ver onun eline şarkı söylesin, kucağına alıp dans etsin, evi gezdirsin oyalasın yani. Sen yemek yapıcam, çamaşır var bulaşık var bahanesiyle kaç odadan yoksa bütün gün çocuk oyalamaktan, ağlama sesi duymaktan insanın sinirleri pert oluyor.
Ben gündüz 2 saati tutturamıyorum. Her bebek aynı mı doyar? Standart mı bu bizimki taş çatlasa 1.5 saat dayanıyorevet 2 saate bir veya 3 saate bir emzirme deniyor ya. emzirmeye basladıktan sonra mı sayıyoruz bittikten sonra mı?
Oh ne guzel masaaallah sizeYa çok şükür bizim emme olayı biraz daha düzene girdi. Geçen haftalarda akşamları hep aç gibi ağlıyor, sürekli beni emmek istiyordu... Emzirip duruyorum süt yok, sürekli mama vermek istemiyorum çıldıracaktım. Sonra bi kaç sefer baktım bu sürekli emme modundayken ben besledikçe kusuyor, karnı şiş sonra çözdüm olayı açlıktan değil gaz sancısından dolayı emmek istiyor o yüzden artık 2 saat dolmadan kesinlikle ne meme ne mama vermiyorum. Gaz sancısı yoksa o da pek aranmıyor zaten 2 saat dolmadan. Bi de bizimkini emzik güzel oyalıyor. Gece yatarken emzirip üstüne mama veriyordum 60 cc tok tutsun uzun uyusun diye 3 gündür onu da kestim, gece 3 gibi emdikten sonra süt sağıyorım 50-60 cc onu da ertesi gece uyku öncesi mama yerine veriyorum. Ben kıza 75 cc den fazla mama-süt hiç vermedim, midesini genişletirim sütüm bu sefer hiç yetmez diye korktum. Zaten yumurta kadarmış mideleri çok fazla besledikçe mide şişip bebeğe ağrı, sıkıntı yapıyormuş. Evde tartıyorum şimdilik fazla olmasa da kilo alımı var haftalık 200 gram civarı. Haftaya doktora gidicez inşallah o zamana kilo alımında da sorun olmazsa mama olayını artık sadece dışarı çıkacağımız zaman veya misafir geleceği zaman tok tutsun ağlamasın diye vermeyi düşünüyorum.
Sütüm hala çok değil ama gündüzleri iki göğsümü de emiyor ortalama 30-40 dk sürüyor ayırdığım zaman gaz sancısı yoksa genelde sakin, huzurlu oluyor burdan doyduğunu anlıyorum. Günde rahat 7-8 tane çişli bezi de oluyor. Bence sen de kendin belli bir limit koy, arandıkça besleme fazla beslemek karın ağrısına da yol açıyor bu sefer daha çok emmek istiyor kısır döngüsağılmış sütü genelde akşam veya gece verdiğim için eşim evde oluyor birimiz çocuğu oyalarken diğerimiz ısıtıyor. Bi de ben ağlamasına alıştım artık yırtınırcasına ağlasada soğukkanlı kalabiliyorum süt ısınana kadar ağlasın napalım, bebek bu ağlayacak (eşimin lafları bunlar ). Apartman biraz bebek ağlaması dinlesin canım.
Bizimki gündüz uykularını yarım saate indirdi napıcam bilmiyorum. Onu da titreşimli aparat sayesinde uyuyor.Ben gündüz 2 saati tutturamıyorum. Her bebek aynı mı doyar? Standart mı bu bizimki taş çatlasa 1.5 saat dayanıyor
aynı doymaz tabiki. senin bebeğin çabuk sindirip çabuk acıkıyor olabilir gayet normalBen gündüz 2 saati tutturamıyorum. Her bebek aynı mı doyar? Standart mı bu bizimki taş çatlasa 1.5 saat dayanıyor
Ooo cok bile cikmis 10 dakikada. Süt bitince bebegin emdigi memeyi de sag. Sonra emmedigi memeyi tekrar sag. Ben bu sekilde degistire degistire 30 dk sagiyorum. Ilk defa sagman icin de iyi cikmis. Zamanla hem sagmaya alisirsin hem de sutun artar. Bitti diye bitaktigim memeyw tekrer sagmak icin dondugumde sut cukiyor.Gece saat 4te tek meme emip uyuyunca ben de ilk defa sütümü sağdım ama 50cc çıktı çok az diil mi yaaBen 80 falan bekliyodum en az Lansinoh marka var 10dk falan sağdım yanlış bişey mi yaptım ki
Babyplus manuel verdiler sikayet uzerine dedigin gibi iyimis.. elektriklisinden cok daha iyi va konforluOoo cok bile cikmis 10 dakikada. Süt bitince bebegin emdigi memeyi de sag. Sonra emmedigi memeyi tekrar sag. Ben bu sekilde degistire degistire 30 dk sagiyorum. Ilk defa sagman icin de iyi cikmis. Zamanla hem sagmaya alisirsin hem de sutun artar. Bitti diye bitaktigim memeyw tekrer sagmak icin dondugumde sut cukiyor.
Elektrikler kesilince ben onu kullanacagim yine.Babyplus manuel verdiler sikayet uzerine dedigin gibi iyimis.. elektriklisinden cok daha iyi va konforluama benim kiz tum memeyi emdiginden sagacak zaman bulamiyorum ve gelmiyor denedigimde anca gogsum doluykrn ve az emdiginde sagabiliyorum
Benim de normalde yarım saat o da kucağımda. Yatakta uyanıyor. Bugün omzumda inat ettim 1.5 saat uyuttum. Omzum çürüdüBizimki gündüz uykularını yarım saate indirdi napıcam bilmiyorum. Onu da titreşimli aparat sayesinde uyuyor.
4 saat olmuştu gece ben daha çok birikmiştir diye düşünmüştüm ama yarın gece dediğin gibi sağıcam bakalımOoo cok bile cikmis 10 dakikada. Süt bitince bebegin emdigi memeyi de sag. Sonra emmedigi memeyi tekrar sag. Ben bu sekilde degistire degistire 30 dk sagiyorum. Ilk defa sagman icin de iyi cikmis. Zamanla hem sagmaya alisirsin hem de sutun artar. Bitti diye bitaktigim memeyw tekrer sagmak icin dondugumde sut cukiyor.
3 gün önce falan bizimki de yarım saatte bir uyandı günden güne değişiyolar ben artık her güne farklı bir sürpriz olcak diye alıştırdım kendimi ne olursa olsun şaşırmıcam sinirlenmicem diyorumBizimki gündüz uykularını yarım saate indirdi napıcam bilmiyorum. Onu da titreşimli aparat sayesinde uyuyor.
Medela purelan mucizeviBenim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?
Ya evet duydum onu ama orjinalini almak lazım cok yan sanayisi varK8zim caktirma kizi rahatlatmaya calisiyorum. Dis ne ki. Ona artik kehribar kolyeler var. Arkadaslarim taktilar bebeklerin boynuna o kolyeleri dis sancisi saluasi hic yasamadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?