Benim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?

Mumsy natural diyorum başka bişey demiyorum , 1 tık pahalı ama çok bereketli ve çok iyi , asla bir dahaki emzirmeye bir şeyin kalmıyor çok iyi onarıyor
İçinde doğal yağlar var kremsi ,

Mumsy natural diyorum başka bişey demiyorum , 1 tık pahalı ama çok bereketli ve çok iyi , asla bir dahaki emzirmeye bir şeyin kalmıyor çok iyi onarıyor
İçinde doğal yağlar var kremsi ,
O kadar kotu aciyor ki bebek tutarken ve sonrasinda resmen titreyerek veriyorum acidan cok tesekkur ederim

Benim gogus ucum inanilmaz agriyor daha once garmastan kullaniuordum bitti sizin onerileriniz var mi lansinoh da cok duyuyorum? Hangisini alayim?
Ben lansinoh aldım kullandım. Benim kanamıştı. Zaten acıyordu sonra çocuğun emişinden anladım biseyler olduğunu bi çıkardım ağzından kanıyor. Doktor o şekilde de emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi vampir gibi bikaç öğün o göğsümü emzirmedim çabuk geçti kremin etkisi mi bilemiyorum. Bir de lansinoh u emzirme öncesi temizlemesen de oluyormuş

Bebeğine zeytinyağı veren arkadaşlar önce kaynatıp asidini alıyor musunuz? Doktor mamasına günde 1 çay kaşığı kat dedi ama bunu ona sormayı unuttum.

Haklısın gece gündüz bende çocuk. Eşim akşam geliyor işten, beş dakika oyalasa aç bu çocuk, hıçkırık tuttu biraz emzir diye geri veriyor bana.

Oh ne guzel masaaallah size daha bol sütlü günlere gunduz benim o kadar olmuyo zaten sagmadan emziriyorum direk gece sagim yapiyorum o zaman daha az emiyo uykulu oldugundan ama gunduz artik süt bitercesine meme emiyor 2saatte bi acikiyor 2 saatte zor süt üretiyor tabii

Ben gündüz 2 saati tutturamıyorum. Her bebek aynı mı doyar? Standart mı bu bizimki taş çatlasa 1.5 saat dayanıyor
Bizimki gündüz uykularını yarım saate indirdi napıcam bilmiyorum. Onu da titreşimli aparat sayesinde uyuyor.

Gece saat 4te tek meme emip uyuyunca ben de ilk defa sütümü sağdım ama 50cc çıktı çok az diil mi yaaBen 80 falan bekliyodum en azLansinoh marka var 10dk falan sağdım yanlış bişey mi yaptım ki
Ooo cok bile cikmis 10 dakikada. Süt bitince bebegin emdigi memeyi de sag. Sonra emmedigi memeyi tekrar sag. Ben bu sekilde degistire degistire 30 dk sagiyorum. Ilk defa sagman icin de iyi cikmis. Zamanla hem sagmaya alisirsin hem de sutun artar. Bitti diye bitaktigim memeyw tekrer sagmak icin dondugumde sut cukiyor.

Babyplus manuel verdiler sikayet uzerine dedigin gibi iyimis.. elektriklisinden cok daha iyi va konforlu ama benim kiz tum memeyi emdiginden sagacak zaman bulamiyorum ve gelmiyor denedigimde anca gogsum doluykrn ve az emdiginde sagabiliyorum

Babyplus manuel verdiler sikayet uzerine dedigin gibi iyimis.. elektriklisinden cok daha iyi va konforlu ama benim kiz tum memeyi emdiginden sagacak zaman bulamiyorum ve gelmiyor denedigimde anca gogsum doluykrn ve az emdiginde sagabiliyorum
Elektrikler kesilince ben onu kullanacagim yine.

4 saat olmuştu gece ben daha çok birikmiştir diye düşünmüştüm ama yarın gece dediğin gibi sağıcam bakalım

Bizimki gündüz uykularını yarım saate indirdi napıcam bilmiyorum. Onu da titreşimli aparat sayesinde uyuyor.
3 gün önce falan bizimki de yarım saatte bir uyandı günden güne değişiyolar ben artık her güne farklı bir sürpriz olcak diye alıştırdım kendimi ne olursa olsun şaşırmıcam sinirlenmicem diyorum

K8zim caktirma kizi rahatlatmaya calisiyorum. Dis ne ki. Ona artik kehribar kolyeler var. Arkadaslarim taktilar bebeklerin boynuna o kolyeleri dis sancisi saluasi hic yasamadilar
Ya evet duydum onu ama orjinalini almak lazım cok yan sanayisi var
Birde boynuna değil ayagına falan takın diyorlar boynunu bogma tehlikesi varmıs Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…