Kusuyorsa ya çok gazı var ya da mama çok gelmiş. Sen 45 cc ver bi süre en iyisi. Doymazsa 15 cc daha verirsin üstüne. Hıçkırık ya gazdan oluyormuş ya da mide genişlediği için.Ben de ısıttım ama koktu, ben de ısıtmadsn ekledim mamasına. Şimdi de hıçkırıyor ama onunla alakalı değildir herhalde. Çamaşır asarken reflü yatağına yatırdım oraya da küsmüş biraz, gazını çıkaramamıştı 60 cc sen sonra
Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumNeee az mıben öleyim o zaman benim kız gece tek göğsü az emiyor sonra iki göğsü sağıyorum 20 dk toplam 50-60 cc süt çıkıyor, çok süt çıktı diye seviniyorum benim de lansinoh bu arada acaba ben mi yanlış bişey yapıyorum
Canim bebegini emzirmeden 100 cc yap ver bakalim kac cc ile doyuyor. Az meme az mama yapma. Bir defa mama ver tam doysun. Sonraki beslenmede senin sutun de birikmis olur.Ben de ısıttım ama koktu, ben de ısıtmadsn ekledim mamasına. Şimdi de hıçkırıyor ama onunla alakalı değildir herhalde. Çamaşır asarken reflü yatağına yatırdım oraya da küsmüş biraz, gazını çıkaramamıştı 60 cc sen sonra
Ahahah kusura bakma mutlu oldum kendimi çok yanlız hissediyodum seninmesajı görünce bi rahatlama geldi48 ne beeee. Ben de 48 olsam kitir kitir yerdim petiborleriben 80 kiloyum ya. Gitmiyor kilolar. Normal kilom 70 ti. Gebelik oncesi 75 oldum. Dogumda 85 ve dogum sonrasi 81 oldum. Sonra 79a dusup tekrar 81 oldum. Diyet yapmak istiyorum sut gidecek diye yapamiyorum. Moralim bozuldu. Kiyafetlerden hamile pantolonlari giyiyorum sanirim gidip sisman kiyafetleri alacam
Ovvv o ne öyleKızlar menenjit ve rota aşıları icin paraları hazırlayın :) masallah menenjit aşısının biri 400 biri 270 lira ve bunlar 4er doz. Rota da 260 lira mi ne 3 doz.hadi parasını boşverdim de 2. Ay sonunda 3 tane devletin aşısı üstüne de menenjit ve rota çok canımı sıkıyo
Tabi rahatlarsin 70 le 80 bir miAhahah kusura bakma mutlu oldum kendimi çok yanlız hissediyodum seninmesajı görünce bi rahatlama geldi77 doğuma girip 75 le hastaneden( çocuk 3 kilo olmasına ramen ) çıktım ve 70 de takilip kaldim aslına bakarsan düzgün yemiyorum bile bugün 1 de uyutup kahvaltı yapabildim mamada vermiyorum sadece beni emiyo yinede 70 yetmişe kalıcam galiba diye sinirlerim bozuluyo artık
Yok yok gayet iyi çıkmış bence sevin4 saat
Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumİki modu var hangisini kullanıyosun
İnşallah gaz olmayanlardandır kusma ve hıçkırıkKusuyorsa ya çok gazı var ya da mama çok gelmiş. Sen 45 cc ver bi süre en iyisi. Doymazsa 15 cc daha verirsin üstüne. Hıçkırık ya gazdan oluyormuş ya da mide genişlediği için.
Yok asla 80 e değil ortalama olarak esitligimizer rahatladım benTabi rahatlarsin 70 le 80 bir miben de 85 ile doguma girip 81 gorunce şok olmustum cocuk 3.5 kilo be ben dogumda 4 kilo vermisim. Yarim kilo plesenta olsa hani bunun suyu kanı dedim.
Ama şok olmam nedenim ilk dogumda 10 kilo gitmisti. Bunda 4 ne ya. Ben 79a dusup 81e ciktim.
Benim bebek te sadece emiyo mama vermiyorum ama yok yani gitmiyor.
Rezene humana iciyorum bide bestlak damla..dereotu burada gaz yapiyo diye yazınca bıraktım..dün doldu 40 ımız.,gündüz bi şekilde yetiyorda ah o akşam ondan sonrası mahvediyo..kuzum kafasını mememe vura vura emiyo çekiyor gelmiyo sinirleniyoRezene,hurma,dereotu bol su,tavuk bunlari yiyor musun ? Benimde zor doluyordu anca oturdu ne zaman dogum yaptin
60 cc bile nakavt ettiCanim bebegini emzirmeden 100 cc yap ver bakalim kac cc ile doyuyor. Az meme az mama yapma. Bir defa mama ver tam doysun. Sonraki beslenmede senin sutun de birikmis olur.
Gazini c8karmayinca benimki hep kusuyor. Fazla emince sut gibi kusuyor. Sık sık mesela 1.bucuk saatre emm8sse kesik gibi kusuyor.
Ayyy onlar da mı 2. ay sonundaymışKızlar menenjit ve rota aşıları icin paraları hazırlayın :) masallah menenjit aşısının biri 400 biri 270 lira ve bunlar 4er doz. Rota da 260 lira mi ne 3 doz.hadi parasını boşverdim de 2. Ay sonunda 3 tane devletin aşısı üstüne de menenjit ve rota çok canımı sıkıyo
Aynı günmüymüş ögrenebildin miKızlar menenjit ve rota aşıları icin paraları hazırlayın :) masallah menenjit aşısının biri 400 biri 270 lira ve bunlar 4er doz. Rota da 260 lira mi ne 3 doz.hadi parasını boşverdim de 2. Ay sonunda 3 tane devletin aşısı üstüne de menenjit ve rota çok canımı sıkıyo
Aynı benEşin evde olduğu zamanlarda ver onun eline şarkı söylesin, kucağına alıp dans etsin, evi gezdirsin oyalasın yani. Sen yemek yapıcam, çamaşır var bulaşık var bahanesiyle kaç odadan yoksa bütün gün çocuk oyalamaktan, ağlama sesi duymaktan insanın sinirleri pert oluyor.
Rota ayni gun de menenjitten kimse bahsetmedi ne doktor ne de saglik ocagindaki hemsire. Insallah ayni gun degildir o da. Rota neyse ki agizdanmis.Kızlar menenjit ve rota aşıları icin paraları hazırlayın :) masallah menenjit aşısının biri 400 biri 270 lira ve bunlar 4er doz. Rota da 260 lira mi ne 3 doz.hadi parasını boşverdim de 2. Ay sonunda 3 tane devletin aşısı üstüne de menenjit ve rota çok canımı sıkıyo
Evet aynı gün yapılıyormuş doktor endişelenme diyoAynı günmüymüş ögrenebildin mi
Ay kıyamam ya o kadar asıya deli ağlar deli canı yanar zaten ateste yapıyormusEvet aynı gün yapılıyormuş doktor endişelenme diyo
Evet gerçekten her gün farklılar3 gün önce falan bizimki de yarım saatte bir uyandı günden güne değişiyolar ben artık her güne farklı bir sürpriz olcak diye alıştırdım kendimi ne olursa olsun şaşırmıcam sinirlenmicem diyorum
Düzeni olmaz demişti doktorumuz daEver gerçekten her gün farklılarbiz istediğimiz kadar strateji geliştirelim , plan yapalım , düzen kurmaya çalışalım hepsi çöp , yumurtalıların dediği oluyor
Bende oyle yapiyorum az once emzirdim mesela nasil hirslaniyo sinirleniyo dedim herhalde sut yok bi sıktım fıskiriyo (bu yuzdende sinirleniyo olabilir) sonra sakinlesto digerini emmedi herhalde doydu dedim baktim.elini emiyo cokcok gittim 60 cc mama verdimSenin kızın iştahı maşallah zatenben sende az süt olduğunu düşünmüyorum senin kız fazla iştahlı mama dokunmuyor ise mama ile takviye yap sen. Bize mama dokunuyor sanki ondan kesmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?