Kusuyorsa ya çok gazı var ya da mama çok gelmiş. Sen 45 cc ver bi süre en iyisi. Doymazsa 15 cc daha verirsin üstüne. Hıçkırık ya gazdan oluyormuş ya da mide genişlediği için.

4 saat Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumİki modu var hangisini kullanıyosun

Canim bebegini emzirmeden 100 cc yap ver bakalim kac cc ile doyuyor. Az meme az mama yapma. Bir defa mama ver tam doysun. Sonraki beslenmede senin sutun de birikmis olur.
Gazini c8karmayinca benimki hep kusuyor. Fazla emince sut gibi kusuyor. Sık sık mesela 1.bucuk saatre emm8sse kesik gibi kusuyor.

Ahahah kusura bakma mutlu oldum kendimi çok yanlız hissediyodum seninmesajı görünce bi rahatlama geldi 77 doğuma girip 75 le hastaneden( çocuk 3 kilo olmasına ramen ) çıktım ve 70 de takilip kaldim aslına bakarsan düzgün yemiyorum bile bugün 1 de uyutup kahvaltı yapabildim mamada vermiyorum sadece beni emiyo yinede 70 yetmişe kalıcam galiba diye sinirlerim bozuluyo artık

Ovvv o ne öyle devlet niye karşılamıyor anlaşıldı

Tabi rahatlarsin 70 le 80 bir mi ben de 85 ile doguma girip 81 gorunce şok olmustum cocuk 3.5 kilo be ben dogumda 4 kilo vermisim. Yarim kilo plesenta olsa hani bunun suyu kanı dedim.
Ama şok olmam nedenim ilk dogumda 10 kilo gitmisti. Bunda 4 ne ya. Ben 79a dusup 81e ciktim.
Benim bebek te sadece emiyo mama vermiyorum ama yok yani gitmiyor.

4 saat
Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumİki modu var hangisini kullanıyosun
Yok yok gayet iyi çıkmış bence sevin zamanla artar da zaten. Benimki çiftli olan, onda 3 mod var ilk modda sağıyorum hızlı hızlı çekiyor o aynı bebek emmesi gibi.

Yok asla 80 e değil ortalama olarak esitligimizer rahatladım ben ablam bu çocuk böyle emerse kesin verirsin sen diyo ama tik yok bi şekilde gider napalim canımız saolsun

Rezene,hurma,dereotu bol su,tavuk bunlari yiyor musun ? Benimde zor doluyordu anca oturdu ne zaman dogum yaptin
Rezene humana iciyorum bide bestlak damla..dereotu burada gaz yapiyo diye yazınca bıraktım..dün doldu 40 ımız.,gündüz bi şekilde yetiyorda ah o akşam ondan sonrası mahvediyo..kuzum kafasını mememe vura vura emiyo çekiyor gelmiyo sinirleniyo zaten peşine 60 cc az geliyo 100 versem anca doyacak.tabi sonrada 4 saat uyuyo

60 cc bile nakavt etti Çamaşır asıcaktım kayınvalidemi çağırdım onun kucağında sakin sakin durdu ama uyumadı. Sonra emzireyim dedim baktım uyuyor, iki saat dolmuş ama bizimki uyumuş Uyandıramadım da. Neyse yemek yiyeyim de süt olsun bari.

Ayyy onlar da mı 2. ay sonundaymış

Aynı günmüymüş ögrenebildin mi

Aynı ben eşim daha yoldayken başlıyorum İpek seni çok özledi demeye, İpek’le de konuşuyorum tamam kızım babanı özledin biliyorum gelince vericek babanın omzunda uyu saatlerce diye bilinçaltına işliyorum eşim gelince onları buluşturuyorum hangi işi yapsam diye düşünürken 10 dk sonra bir bakıyorum kız yine bende

Rota ayni gun de menenjitten kimse bahsetmedi ne doktor ne de saglik ocagindaki hemsire. Insallah ayni gun degildir o da. Rota neyse ki agizdanmis.

Evet gerçekten her gün farklılar biz istediğimiz kadar strateji geliştirelim , plan yapalım , düzen kurmaya çalışalım hepsi çöp , yumurcakların dediği oluyor

Bende oyle yapiyorum az once emzirdim mesela nasil hirslaniyo sinirleniyo dedim herhalde sut yok bi sıktım fıskiriyo (bu yuzdende sinirleniyo olabilir) sonra sakinlesto digerini emmedi herhalde doydu dedim baktim.elini emiyo cokcok gittim 60 cc mama verdim alistik biz boyle herhlde napalim takviye mama verince bende rahat ediyorum doyuyormu doymuyor mu diye dusunmuyorum simdilik sorunumuz yok insallah ileriye donuk meme reddi yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…