Öyle bir şey yok varsa da normal değil sağlıklı değil yahu enerjimiz çekiliyor soluk suratla ruh gibi halsiz bitkin çocuğun emdiği sütten hayır mı gelir , annenin canına okuyarak verim beklenmesi çok mantıksızEvet ben ona kesinlikle inandim. En iyi anneler anliyor. Her bebek de farkli. Ama anneyle hic empati kurmayan doktorlari da sevmiyorum. Tabi ki onceligim bebegim ama her istediginde emzir deyince de anne hem fiziksel hem ruhsal olarak cokuyor. Bitik haldeyken bebege nasil yardimci olayim. Agzima bir lokma koyamamisken, her dk emzirip hic dinlenememisken nasil sutum olsun.
Moralini bozma canım bir bakmışsın 120 gelmiş bir bakmışsın 20-30 gelmiş her günün hasılatı başka4 saat
Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumİki modu var hangisini kullanıyosun
Valla benim gittigim iki doktor da ne zaman isterse emzir dedi. Bi de emzik verme dedi. Daha neler. Cocuk katila katila agliyor ne yapicam. Bazen altini degistiremiyorum. Biraksam aglamaktan bayginlik gecirecek. Babasi emzigi tutarken ben altini degistiriyorum. Hayir bi de bana verdigi cevap, memede oldugu bugunleri ozlersin ileride. Birak onu da ben dusuneyim.Öyle bir şey yok varsa da normal değil sağlıklı değil yahu enerjimiz çekiliyor soluk suratla ruh gibi halsiz bitkin çocuğun emdiği sütten hayır mı gelir , annenin canına okuyarak verim beklenmesi çok mantıksız
Bebekler meme eme eme ağızlarından süt akıyor belli ki fazla geliyor , biz o kriz anını yönetmekte beceriksiziz doktorlar için diyorum. Tutturmuşlar bir meme , sanki bebek ağzıyla anne ben meme istiyorum diyor daValla benim gittigim iki doktor da ne zaman isterse emzir dedi. Bi de emzik verme dedi. Daha neler. Cocuk katila katila agliyor ne yapicam. Bazen altini degistiremiyorum. Biraksam aglamaktan bayginlik gecirecek. Babasi emzigi tutarken ben altini degistiriyorum. Hayir bi de bana verdigi cevap, memede oldugu bugunleri ozlersin ileride. Birak onu da ben dusuneyim.
Memelerin toplanip protesto yaptigi bi karikatur vardi o geldi aklimaBebekler meme eme eme ağızlarından süt akıyor belli ki fazla geliyor , biz o kriz anını yönetmekte beceriksiziz doktorlar için diyorum. Tutturmuşlar bir meme , sanki bebek ağzıyla anne ben meme istiyorum diyor dahayır bazen de koku istiyor , ilgi istiyor pışpışlamak istiyor, bizimle göz göze gelmek bir iki sohbet dinlemek istiyor meme den başka şeylerde var hayatta
Kendim deneyince oluyor bebekte puf yapınca o hortum fırlayıp düşüyoe3damla 1puff ediyor. O çubuğu şişe ile 90 derecelik açıya getirip sıkman yeterli. Daha pratik. Önce kendine dene istersen. İlk kullanımda birkaç kez sıkman gerekiyor şişeden aparatın ucuna ulaşması için.
3 damlaD vitamini olarak ocean kullanan arkadaslar damlalikla mi veriyorsunuz fislatiyor musunuz damlalikla 1 damla versem yeterli mi acaba eczaci cok kucuk daha damlalika 1 damla verin dedi
Hıçkırdığında niye emziriyorsun ki? Bi süre sonra kendiliğinden geçiyor. Üstelik hıçkırması iyi birşeymiş. 60 cc çok geliyorsa önce 45 cc ver yani 1buçuk ölçek, bi kaç gün sonra 60a geçmideleri zaten zamanla büyüyor bi bakmışsın 60 cc kesmez olmuş ilk mamayı 3 günlükken vermiştik 30 cc yi içememişti kuzum 15 cc yetmişti, nerden nereye
AynenHıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Doğumdan çıktım eve geldim 3 kilo gitmişYok asla 80 e değil ortalama olarak esitligimizer rahatladım benablam bu çocuk böyle emerse kesin verirsin sen diyo ama tik yok bi şekilde gider napalim canımız saolsun
Benim oğlum da hırslanıyor memeyle kavga ediyor. Süt de var anlamıyorum bazen yetmiyor diyorum sıkıyorum yeterli. Sanırım o sırada gazı oluyor ememiyor, aç olduğu için de hırslanıp ağlıyor.Bende oyle yapiyorum az once emzirdim mesela nasil hirslaniyo sinirleniyo dedim herhalde sut yok bi sıktım fıskiriyo (bu yuzdende sinirleniyo olabilir) sonra sakinlesto digerini emmedi herhalde doydu dedim baktim.elini emiyo cokcok gittim 60 cc mama verdimalistik biz boyle herhlde napalim takviye mama verince bende rahat ediyorum doyuyormu doymuyor mu diye dusunmuyorum simdilik sorunumuz yok insallah ileriye donuk meme reddi yasamayiz
Daha cok hava yutar aslındaHıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Daha cok hava yutar aslında
Bize hemşire hıckırdıgında gazını cıkartın demişti
Ben de her gun 5 damla kullaniyorum duzenli olarak icer icmez pirtlatiyor. Zaten gazi olmamasi gibi bi durum olmuyor hic. Bizimkinin gazi azerbaycan-iran dogal gaz boru hattiyla yarisir.Arkadaşlar 1. Ay dolduğunda doktora gittik bio gaia verdi her gün 5 damla. Gaz olsa da olmasa da kullanıyoruz biz, düzenli kullanmalı diye ama sonuçta ilaç. Bir dahaki kontrolümüz 2. Ayda. Yani bir 20 gün daha var. Gaz olmadığı halde de kullanmak sıkıntılı mı sizce doktor her gün dedi ama bilemedim. Gerçi kullanmasak gazdan uyuyamayacak. Siz nasıl kullanıyorsunuz. Bir de bu ilacı kullananların yorumlarına baktım düzenli kullanılırsa sonuç alınıyor, 1 haftada etkisini gösteriyor yazmışlar.
Bende hıçkırınca emziriyorum , aslında gık dese emziriyorumHıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Ben de her gun 5 damla kullaniyorum duzenli olarak icer icmez pirtlatiyor. Zaten gazi olmamasi gibi bi durum olmuyor hic. Bizimkinin gazi azerbaycan-iran dogal gaz boru hattiyla yarisir.
Doğumdan çıktım eve geldim 3 kilo gitmişE bebek de 3 kilo doğdu ben de şaşırdım sonra 2 hafta içinde 6 kilo daha gitti sonra öyle kaldım veririz diye düşünüyorum çünkü daha önce Doğum yapıp tüm kilolarını veren arkadaşlarım ilk 6 ay kilo vermeyi bekleme demişti. Ben şimdilik üstüne eklemeyim de kiloların Emzirdikten sonra canım acayip tatlı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?