Öyle bir şey yok varsa da normal değil sağlıklı değil yahu enerjimiz çekiliyor soluk suratla ruh gibi halsiz bitkin çocuğun emdiği sütten hayır mı gelir , annenin canına okuyarak verim beklenmesi çok mantıksız

4 saat
Ama 4 saatlik birikmiş süttü ondan çok bekliyodumİki modu var hangisini kullanıyosun
Moralini bozma canım bir bakmışsın 120 gelmiş bir bakmışsın 20-30 gelmiş her günün hasılatı başka birde sağarken bu kaygın olmasın biberona bakma sağım işlemi bitince kontrol et rahat ol

Valla benim gittigim iki doktor da ne zaman isterse emzir dedi. Bi de emzik verme dedi. Daha neler. Cocuk katila katila agliyor ne yapicam. Bazen altini degistiremiyorum. Biraksam aglamaktan bayginlik gecirecek. Babasi emzigi tutarken ben altini degistiriyorum. Hayir bi de bana verdigi cevap, memede oldugu bugunleri ozlersin ileride. Birak onu da ben dusuneyim.

Bebekler meme eme eme ağızlarından süt akıyor belli ki fazla geliyor , biz o kriz anını yönetmekte beceriksiziz doktorlar için diyorum. Tutturmuşlar bir meme , sanki bebek ağzıyla anne ben meme istiyorum diyor da hayır bazen de koku istiyor , ilgi istiyor pışpışlamak istiyor, bizimle göz göze gelmek bir iki sohbet dinlemek istiyor meme den başka şeylerde var hayatta

Memelerin toplanip protesto yaptigi bi karikatur vardi o geldi aklima
Benimki yakinda isyan edecek pankartlari hazirlayalim

D vitamini olarak ocean kullanan arkadaslar damlalikla mi veriyorsunuz fislatiyor musunuz damlalikla 1 damla versem yeterli mi acaba eczaci cok kucuk daha damlalika 1 damla verin dedi

Kendim deneyince oluyor bebekte puf yapınca o hortum fırlayıp düşüyoe

Hıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim

Yok asla 80 e değil ortalama olarak esitligimizer rahatladım ben ablam bu çocuk böyle emerse kesin verirsin sen diyo ama tik yok bi şekilde gider napalim canımız saolsun
Doğumdan çıktım eve geldim 3 kilo gitmiş E bebek de 3 kilo doğdu ben de şaşırdım sonra 2 hafta içinde 6 kilo daha gitti sonra öyle kaldım veririz diye düşünüyorum çünkü daha önce Doğum yapıp tüm kilolarını veren arkadaşlarım ilk 6 ay kilo vermeyi bekleme demişti. Ben şimdilik üstüne eklemeyim de kiloların Emzirdikten sonra canım acayip tatlı istiyor

Benim oğlum da hırslanıyor memeyle kavga ediyor. Süt de var anlamıyorum bazen yetmiyor diyorum sıkıyorum yeterli. Sanırım o sırada gazı oluyor ememiyor, aç olduğu için de hırslanıp ağlıyor.

Arkadaşlar 1. Ay dolduğunda doktora gittik bio gaia verdi her gün 5 damla. Gaz olsa da olmasa da kullanıyoruz biz, düzenli kullanmalı diye ama sonuçta ilaç. Bir dahaki kontrolümüz 2. Ayda. Yani bir 20 gün daha var. Gaz olmadığı halde de kullanmak sıkıntılı mı sizce doktor her gün dedi ama bilemedim. Gerçi kullanmasak gazdan uyuyamayacak. Siz nasıl kullanıyorsunuz. Bir de bu ilacı kullananların yorumlarına baktım düzenli kullanılırsa sonuç alınıyor, 1 haftada etkisini gösteriyor yazmışlar.

Ben de her gun 5 damla kullaniyorum duzenli olarak icer icmez pirtlatiyor. Zaten gazi olmamasi gibi bi durum olmuyor hic. Bizimkinin gazi azerbaycan-iran dogal gaz boru hattiyla yarisir.

Hıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Bende hıçkırınca emziriyorum , aslında gık dese emziriyorum şaka bir yana iyi ki emzirebiliyoruz çok şükür

Kız bebeği olan arkadaşlar bebeğinizde akıntı durumu var mı?

Ben de her gun 5 damla kullaniyorum duzenli olarak icer icmez pirtlatiyor. Zaten gazi olmamasi gibi bi durum olmuyor hic. Bizimkinin gazi azerbaycan-iran dogal gaz boru hattiyla yarisir.

Gerçi her emzirmeden sonra gazını çıkarıyoruz, gazı olmaması gibi bir durum olamaz doğru söylüyorsun ama gazdan kastım gaz sancısıyla ağlamasıydı sanırım yanlış ifade ettim ben gaz sancısıyla ağlamasa da yine de verecek miyiz diye düşündüm. Ama vermek için kolik gaz sancılarına girmesini beklemeye gerek yok aslında. Bu ilacı almamıştım başlarda sonuçta İlaç diye, sonra bir gün 3 saat boyunca ağlayınca mecbur aldık.

Bende hastaneden gelince 3 kg gitmişti 1 hafta içinde 4.5 kilom gitti kaldı 1.5 bence kişiye göre değişen bişey
Acelen yoktu ama o kadar yemeye kendisi gitti , bende çok tatlı yiyorum yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…