Bende hastaneden gelince 3 kg gitmişti 1 hafta içinde 4.5 kilom gitti kaldı 1.5 bence kişiye göre değişen bişey
Acelen yoktu ama o kadar yemeye kendisi gitti , bende çok tatlı yiyorum yapacak bişey yok

Hamilelikte az kilo almışsın ne güzel. Ben de çok tatlı yediğim halde kısmen gitti ama şimdi takıldı.Emzirdiğim için diyet de yapamıyorum. Kontrole gideyim sonrasında yürüyüşe başlıcam bakalım.

Benim oglan cok uyudu bugun. Hep emdi uyudu emdi uyudu. Gece ne yapacaz bakalim. Emme sureleri 30 dk. 30 dakika da uyanik durdu. Dun aksam yikayip yatirmistik gece de guzel uyumustu. Gunduz de bu kadar uyimasina aliskin degilim. Dun cok yorulmustum m8safir vardi. Daha dogrusu her zamanki gibi gunduz 1 saat uyuyamamistim. Gece ben de sizip kalmisim, gece 1 memeyi emdi yatti ben de digerini sağmaya usendim yattim ta sabah sagdim. Veeee bugun sutum inanilmaz azalmis. Kafalari yedim memeler bos bos. Gece sagma olayini birakmamak lazimmis. Bu gece usenmeyip sağacagim insallah.

Gitgide kalabaliklasiyoruz Plm123 yiyerek vericez kiloları

59ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim.eve gelince 70 kiloydum kii çocuğum 3.5 kilo doğdu ne iş anlamadim.su an 66-67 arası gidip geliyor

İlkokula giden kızım anne saçım kaşınıyor dedi bir baktım ki bitlenmiss. Bebeği doyur,gazını çıkar,uyut koş kızın saçını temizle hop bebe ağlasın kos ona bak cildiriciiiiiim.

Dediğin gibi aslında mama kolaylık sağlıyor hem kafan rahat oluyor, hem bebek rahat oluyor. Ama bizim kıza gaz yapıyor sanki bi de kakasını geç yapmasına sebep oluyor gibi gelmeye başladı o yüzden gece vermiyorum 3 gündür mama vermeyince de çok geç uykuya dalıyor, olan bana oluyor

Kızlar ya bana fikir verir misiniz Çok fena İshal oldum afedersiniz ve karın ağrısı da var Nişastalı su falan icicem süte falan dokunur diye korkuyorum Ne önerirsiniz yasayaniniz var mı 25 gün oldu sexeryandan sebep değildir heralde bilmiyorum Bebekli olunca direk doktorada gidemiyormus insan

Hıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Ben iyice gaddar ana oldum sanırım, hiç hıçkırıyor diye filan emziremiyorum kendi geçsin diye bekliyorum dediğin gibi bazen 15 dk filan sürüyor. Ama göğüslerim berbat halde her yeri çatlak, yara, kırmızı kırmızı o yüzden artık zırt pırt açıp veremiyorum. Yoksa yakında hiç emziremeyeceğim.

Evet gece çok iyi oluyor gerçekten
Akşam çocuk yıkamayın diyorlar akşam ezanından sonra melayekeler çekilirmiş fln var mu öyle bir şey ya

Kız bebeği olupta bu durumu yaşayan kimse yok mu acaba ? Bebeğim 38 günlük ve bugün farkettim akıntısı var
Benim kızımda da olmuştu. Annedeki hormonlar8n?etkisi olabiliyormus. Bir doktora goturun iciniz rahat eder.

Kahveye limon sıkıp ye

Klasik haşlanmış patates ve muz iyi gelir

Ne uyguluyorsun göğsüne

İlkokula giden kızım anne saçım kaşınıyor dedi bir baktım ki bitlenmiss. Bebeği doyur,gazını çıkar,uyut koş kızın saçını temizle hop bebe ağlasın kos ona bak cildiriciiiiiim.
Eski bitlilerden kim kaldi. Paranit sampuan al. Onun taragi ile tara yikadiktan sonra. Sonra da taragi temizleyip kaynat. Bitlerin herseyini kaziyip cikariyor taragi. Metal disli ve cok guzel. Ben o sekilde 2 haftada kesin net temizledim. Hergun yikayim taradim sacini. 1 tane bile yumurtasi kalsa cogaliyor. O nedenle hergun tara.

Kiz git doktora. Serum falan takarlaf emz8rdigini soyle. Allah korusin bebege falan gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…