Ben iyice gaddar ana oldum sanırım, hiç hıçkırıyor diye filan emziremiyorum kendi geçsin diye bekliyorum dediğin gibi bazen 15 dk filan sürüyor. Ama göğüslerim berbat halde her yeri çatlak, yara, kırmızı kırmızı o yüzden artık zırt pırt açıp veremiyorum. Yoksa yakında hiç emziremeyeceğim.
Karbonatli su hazirla emzirmeden once onunla pamuga batirip sil. Ben careyi onda buldum. Emzirdiktwn sonra da garmastan surdum. Tekrar emzirecegim zaman da karbonatli su ile sildim. Cok kotu catlamisti benim.
Ben iyice gaddar ana oldum sanırım, hiç hıçkırıyor diye filan emziremiyorum kendi geçsin diye bekliyorum dediğin gibi bazen 15 dk filan sürüyor. Ama göğüslerim berbat halde her yeri çatlak, yara, kırmızı kırmızı o yüzden artık zırt pırt açıp veremiyorum. Yoksa yakında hiç emziremeyeceğim.
Gaddar olarak düşünme göğüsler Yara olmuşken emzirmek de zor bilirim. Göğüs ucu kremi kullanıyor musun? Her emzirmeden sıra düzenli kullanırsan fayda eder belki
Eski bitlilerden kim kaldi. Paranit sampuan al. Onun taragi ile tara yikadiktan sonra. Sonra da taragi temizleyip kaynat. Bitlerin herseyini kaziyip cikariyor taragi. Metal disli ve cok guzel. Ben o sekilde 2 haftada kesin net temizledim. Hergun yikayim taradim sacini. 1 tane bile yumurtasi kalsa cogaliyor. O nedenle hergun tara.
Eşimi ilçeye yolladım burdan almaya utaniyor
Yumurtalarını topladım görebildiğim kadarıyla.esim gelene dek sac kremi bocaladım saçına sardım o şekilde bekliyor.bir bitimiz eksikti tamam olduk
Karbonatli su hazirla emzirmeden once onunla pamuga batirip sil. Ben careyi onda buldum. Emzirdiktwn sonra da garmastan surdum. Tekrar emzirecegim zaman da karbonatli su ile sildim. Cok kotu catlamisti benim.
Arkadaslar, birkac gundur bebehim memeyle surekli savas ediyor. Normalde istahla emen cocuk gitti. Basliyor emmeye, kisa sure sonra savas etmeye basliyor. Agliyor, memeyi hem emmek istiyor hem agzindan cikariyor. Bazen gazi oldugundan oyle yapiyor gazini cikariyorum ama her zaman da gazi olmuyor. Niye boyle yapiyor anlamadim. Eskiden memede uyurdu artik savas halinde oldugu icin emme isini tamamlayamiyoruz bile ve hep yarim kaliyor az besleniyor. Neden olabilir acaba?
Benim oglan cok uyudu bugun. Hep emdi uyudu emdi uyudu. Gece ne yapacaz bakalim. Emme sureleri 30 dk. 30 dakika da uyanik durdu. Dun aksam yikayip yatirmistik gece de guzel uyumustu. Gunduz de bu kadar uyimasina aliskin degilim. Dun cok yorulmustum m8safir vardi. Daha dogrusu her zamanki gibi gunduz 1 saat uyuyamamistim. Gece ben de sizip kalmisim, gece 1 memeyi emdi yatti ben de digerini sağmaya usendim yattim ta sabah sagdim. Veeee bugun sutum inanilmaz azalmis. Kafalari yedim memeler bos bos. Gece sagma olayini birakmamak lazimmis. Bu gece usenmeyip sağacagim insallah.
Kızlar şimdi sütümü sağdım 75 cc çıktı ve 1 saat önce falan emmişti ama emdikten sonra hep ağlıyor doymamış gibi acaba yetersiz mi geliyor ya da ememiyor mu olması gerektiği gibi
Kızlar ya bana fikir verir misiniz Çok fena İshal oldum afedersiniz ve karın ağrısı da var Nişastalı su falan icicem süte falan dokunur diye korkuyorum Ne önerirsiniz yasayaniniz var mı 25 gün oldu sexeryandan sebep değildir heralde bilmiyorum Bebekli olunca direk doktorada gidemiyormus insan
Eski bitlilerden kim kaldi. Paranit sampuan al. Onun taragi ile tara yikadiktan sonra. Sonra da taragi temizleyip kaynat. Bitlerin herseyini kaziyip cikariyor taragi. Metal disli ve cok guzel. Ben o sekilde 2 haftada kesin net temizledim. Hergun yikayim taradim sacini. 1 tane bile yumurtasi kalsa cogaliyor. O nedenle hergun tara.
Aazizan
kesinlikle paranit süper yazın yeğenim bitlendi yazlıkta annesi de yoktu, paranitle yıkadık daha ilk yıkamada bütün bitler resmen boğulup öldü.
Aazizan
kesinlikle paranit süper yazın yeğenim bitlendi yazlıkta annesi de yoktu, paranitle yıkadık daha ilk yıkamada bütün bitler resmen boğulup öldü.
Gaddar olarak düşünme göğüsler Yara olmuşken emzirmek de zor bilirim. Göğüs ucu kremi kullanıyor musun? Her emzirmeden sıra düzenli kullanırsan fayda eder belki
Kizlar az once 100 cc mama verdim isimde vardi ögün olsun dedim gazi cikti 10 dk gecti agzini falan yoluyo eliyle elini emiyo sapsappp vermicem diye direndim meme ama nasil agliyo memeyi uzattim bir saldirisi var bu gaz olabilir mi ya..bir cekisi var memeden sutu..degilsede cidden obez buyucek bu kadar nasil yiyebilir
Çok kaynatmayacaksın . İçinde hafif kabarcıklar oluşmaya başlıyor o kadar hemen kapat altını. Ben küçük bi kaba koydum . Her seferinde asit alma olayıyla uğraşmamak için. Asidini mutlaka al .
Kızlar şimdi sütümü sağdım 75 cc çıktı ve 1 saat önce falan emmişti ama emdikten sonra hep ağlıyor doymamış gibi acaba yetersiz mi geliyor ya da ememiyor mu olması gerektiği gibi
Arkadaslar, birkac gundur bebehim memeyle surekli savas ediyor. Normalde istahla emen cocuk gitti. Basliyor emmeye, kisa sure sonra savas etmeye basliyor. Agliyor, memeyi hem emmek istiyor hem agzindan cikariyor. Bazen gazi oldugundan oyle yapiyor gazini cikariyorum ama her zaman da gazi olmuyor. Niye boyle yapiyor anlamadim. Eskiden memede uyurdu artik savas halinde oldugu icin emme isini tamamlayamiyoruz bile ve hep yarim kaliyor az besleniyor. Neden olabilir acaba?
Bende hastaneden gelince 3 kg gitmişti 1 hafta içinde 4.5 kilom gitti kaldı 1.5 bence kişiye göre değişen bişey
Acelen yoktu ama o kadar yemeye kendisi gitti , bende çok tatlı yiyorum yapacak bişey yok