Karbonatli su hazirla emzirmeden once onunla pamuga batirip sil. Ben careyi onda buldum. Emzirdiktwn sonra da garmastan surdum. Tekrar emzirecegim zaman da karbonatli su ile sildim. Cok kotu catlamisti benim.

Gaddar olarak düşünme göğüsler Yara olmuşken emzirmek de zor bilirim. Göğüs ucu kremi kullanıyor musun? Her emzirmeden sıra düzenli kullanırsan fayda eder belki

Eşimi ilçeye yolladım burdan almaya utaniyor
Yumurtalarını topladım görebildiğim kadarıyla.esim gelene dek sac kremi bocaladım saçına sardım o şekilde bekliyor.bir bitimiz eksikti tamam olduk

Karbonatli su hazirla emzirmeden once onunla pamuga batirip sil. Ben careyi onda buldum. Emzirdiktwn sonra da garmastan surdum. Tekrar emzirecegim zaman da karbonatli su ile sildim. Cok kotu catlamisti benim.

Karbonatın bebeğe zararı olmaz mı? İlerde kremler fayda etmezse ben de bu yöntemi uygularım belki o yüzden soruyorum

Bizdede oluyo bu 3 tur atardık memede şimdi 10 dk emdiği oluyo.

Gece 1 kere mi sağıyorsun? Kaç dakika sağıyorsun, kaç cc süt çıkıyor? Senden duyup gaza gelip ben de başladım gece sağmaya.

Kız bebeği olupta bu durumu yaşayan kimse yok mu acaba ? Bebeğim 38 günlük ve bugün farkettim akıntısı var
Biz de ilk hafta olmuştu canım doktor hastaneden çıkarken akıntı olabilir normal demişti o yüzden önemsemedim.

Kızlar şimdi sütümü sağdım 75 cc çıktı ve 1 saat önce falan emmişti ama emdikten sonra hep ağlıyor doymamış gibi acaba yetersiz mi geliyor ya da ememiyor mu olması gerektiği gibi

Haşlanmış patates, muz bu ikili ishali kesiyor ama neden ishalsin onu çözmek lazım asıl, bence doktora git derim

A azizan kesinlikle paranit süper yazın yeğenim bitlendi yazlıkta annesi de yoktu, paranitle yıkadık daha ilk yıkamada bütün bitler resmen boğulup öldü.

Onu da deneyeyim bi. Bizdeki sorun yanlış emme kızım silikon uç olmadan asla emmiyor onunla emincede hep ucunu çekiştire çekiştire emiyor

Kizlar az once 100 cc mama verdim isimde vardi ögün olsun dedim gazi cikti 10 dk gecti agzini falan yoluyo eliyle elini emiyo sapsappp vermicem diye direndim meme ama nasil agliyo memeyi uzattim bir saldirisi var bu gaz olabilir mi ya..bir cekisi var memeden sutu..degilsede cidden obez buyucek bu kadar nasil yiyebilir

Eşim yemek kaşığına çok az yağ koyup kaşığı ocağa tutup biraz ısıttı soğuyunca direk verdik biz ağzına.
Çok kaynatmayacaksın . İçinde hafif kabarcıklar oluşmaya başlıyor o kadar hemen kapat altını. Ben küçük bi kaba koydum . Her seferinde asit alma olayıyla uğraşmamak için. Asidini mutlaka al .

Kızlar şimdi sütümü sağdım 75 cc çıktı ve 1 saat önce falan emmişti ama emdikten sonra hep ağlıyor doymamış gibi acaba yetersiz mi geliyor ya da ememiyor mu olması gerektiği gibi
Belki cekemiyordur.onu hissedersin aslonda cekim kuvvetinden..

Arkadaslar yazmisti tazikli geldiinden olabilir mi..fiskiriyorsa ememiyordur

Bende hastaneden gelince 3 kg gitmişti 1 hafta içinde 4.5 kilom gitti kaldı 1.5 bence kişiye göre değişen bişey
Acelen yoktu ama o kadar yemeye kendisi gitti , bende çok tatlı yiyorum yapacak bişey yok
Ben de tatlı yiyorum. Çocuk da ileride şeker çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…