Kızlar ya bana fikir verir misiniz Çok fena İshal oldum afedersiniz ve karın ağrısı da var Nişastalı su falan icicem süte falan dokunur diye korkuyorum Ne önerirsiniz yasayaniniz var mı 25 gün oldu sexeryandan sebep değildir heralde bilmiyorum Bebekli olunca direk doktorada gidemiyormus insan
ben de aliyorum tatlım ama daha yeni doyurmuştum
tamamen kocamın odunlugu
20dk. da acıkmaz demem o ki ne kadar yetenekli ilgili olursa olsun kuzuları en azindan 2 3 aylık olana kadar emanet etmeyin
ben güvendim ve emanet ettim pişmanım
Aynen ben duşa girerken bıraktım geçen çocuk kusmuş ağlamaktan perişan olmuş ya alt tarafı ben duş alana kadar oyalayacaksın. Karnını doyurdum sadece yatırma dik tut kusar yoksa dedim
lohusayken ikindiden sonra yıkamıyoruz biz. normalde lohusayken de annem 2 ayına kadar devam et dedi sonra bende aksam yıkayacagım. melaikeler terkedermis diye değil de iyi değil derler bizde. ikindiden sonra dışarda çocuğun çamaşırını da bırakmadık.
Kizlar grip oluyorum sabah kalktim tuzlu su cektim burnuma falan ihlamur ictim evin icindr nasil basardim bilmiuorum..gripliyken cocugada bulasirsa insallah geri gider..var mi oneriniz
Kızlar menenjit ve rota aşıları icin paraları hazırlayın :) masallah menenjit aşısının biri 400 biri 270 lira ve bunlar 4er doz. Rota da 260 lira mi ne 3 doz. hadi parasını boşverdim de 2. Ay sonunda 3 tane devletin aşısı üstüne de menenjit ve rota çok canımı sıkıyo
menenjiti 1yaşından sonra yaptırırsan tek doz. Şimdi o kadar aşıyı yüklemek bana doğru gelmiyor. Benim oğlum tam 2yaşında. Aşıları yeni bitti dün sonuncusunu oldu. önümüzdeki ay yaptırmak istiyoruz meningokok aşısını kısmetse. Rotayı ise 3.ay aşı yok ozaman yaptırabilirsin. Ben yaptırmicam rotayı. Büyük oğluma tam yaptıracakken birinin rota yaptırdığı halde hastalığı yaşadığını öğrendim. Sonra da olsa nasıl olur olmasa nasıl diye araştırıp vazgeçtim. Bu oğluma da rotayı yaptırmayacağım. Tabi bu benim kararım.
Bizim ilk dogdugunda fazlasıyla vardı
Meme uçlarıda tortop sertti
Doktor benden gelen kadınlık hormonlarından kaynaklı oldugunu hatta beneklerin regl bile olabildigini endişe edecek bişey olmadıgını söylemişti
Kızlar ya bana fikir verir misiniz Çok fena İshal oldum afedersiniz ve karın ağrısı da var Nişastalı su falan icicem süte falan dokunur diye korkuyorum Ne önerirsiniz yasayaniniz var mı 25 gün oldu sexeryandan sebep değildir heralde bilmiyorum Bebekli olunca direk doktorada gidemiyormus insan
Arkadaslar, birkac gundur bebehim memeyle surekli savas ediyor. Normalde istahla emen cocuk gitti. Basliyor emmeye, kisa sure sonra savas etmeye basliyor. Agliyor, memeyi hem emmek istiyor hem agzindan cikariyor. Bazen gazi oldugundan oyle yapiyor gazini cikariyorum ama her zaman da gazi olmuyor. Niye boyle yapiyor anlamadim. Eskiden memede uyurdu artik savas halinde oldugu icin emme isini tamamlayamiyoruz bile ve hep yarim kaliyor az besleniyor. Neden olabilir acaba?
lohusayken ikindiden sonra yıkamıyoruz biz. normalde lohusayken de annem 2 ayına kadar devam et dedi sonra bende aksam yıkayacagım. melaikeler terkedermis diye değil de iyi değil derler bizde. ikindiden sonra dışarda çocuğun çamaşırını da bırakmadık.
Ah aynısını 40ı cıkana kadar bizde yaptık
Bezlerini hala atmıyoruz ama yıkanmayı mecbur eşim aksam gelince yapmaya basladık yoksa bildigin ter kusmuk kokusu birbirine karısıp bebek kokmaktan cıkıyor
Ah aynısını 40ı cıkana kadar bizde yaptık
Bezlerini hala atmıyoruz ama yıkanmayı mecbur eşim aksam gelince yapmaya basladık yoksa bildigin ter kusmuk kokusu birbirine karısıp bebek kokmaktan cıkıyor
Bizim ilk dogdugunda fazlasıyla vardı
Meme uçlarıda tortop sertti
Doktor benden gelen kadınlık hormonlarından kaynaklı oldugunu hatta beneklerin regl bile olabildigini endişe edecek bişey olmadıgını söylemişti
İlk hafta bizim de vardı akıntı ama bugün farkettim ki akıntısı var yarından sonra kırkımız çıkıyor haftaya doktor Randevumuz var acaba önemli bişey midir? Bilemedim. Takip edeceğim bakalım tekrar olacak mı
Tek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası
ya kızlar bizim kız aksam 6dan sonra asırı huysuz oluyor ağlama krizleri falan. gaz sancısı olabilir mi? her emzirmeden sonra çıkarıyo ama hem alttan hem üstten. kakasını da yapıyo. hala gazı olabilir mi? gece bile çıkarmadan yatırmıyorum. bugün pişik çıktı ortaya o da böyle huzursuz eder mi? kremi sürerken çok ağladı yavrum. galiba molfix bizde pişik yaptı