Haşlanmış patates ve muz

Belki cekemiyordur.onu hissedersin aslonda cekim kuvvetinden..
Evet çekemiyor gibi geliyor zaten de buna da bi çözüm yok sanırım, sağıp vereyim desem de bu sefer biberona alışacak hep

Aynen ben duşa girerken bıraktım geçen çocuk kusmuş ağlamaktan perişan olmuş ya alt tarafı ben duş alana kadar oyalayacaksın. Karnını doyurdum sadece yatırma dik tut kusar yoksa dedim

Kiz ben hep aksam yikiyorum bizim melayekeler bizi hepten terketmistir hic bilmiyodum boyle bise
lohusayken ikindiden sonra yıkamıyoruz biz. normalde lohusayken de annem 2 ayına kadar devam et dedi sonra bende aksam yıkayacagım. melaikeler terkedermis diye değil de iyi değil derler bizde. ikindiden sonra dışarda çocuğun çamaşırını da bırakmadık.

Kizlar grip oluyorum sabah kalktim tuzlu su cektim burnuma falan ihlamur ictim evin icindr nasil basardim bilmiuorum..gripliyken cocugada bulasirsa insallah geri gider..var mi oneriniz
Bir fincan suya
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı limon suyu
1 tutam tarçın
Koy iç iyi geliyor

menenjiti 1yaşından sonra yaptırırsan tek doz. Şimdi o kadar aşıyı yüklemek bana doğru gelmiyor. Benim oğlum tam 2yaşında. Aşıları yeni bitti dün sonuncusunu oldu. önümüzdeki ay yaptırmak istiyoruz meningokok aşısını kısmetse. Rotayı ise 3.ay aşı yok ozaman yaptırabilirsin. Ben yaptırmicam rotayı. Büyük oğluma tam yaptıracakken birinin rota yaptırdığı halde hastalığı yaşadığını öğrendim. Sonra da olsa nasıl olur olmasa nasıl diye araştırıp vazgeçtim. Bu oğluma da rotayı yaptırmayacağım. Tabi bu benim kararım.

Kız bebeği olupta bu durumu yaşayan kimse yok mu acaba ? Bebeğim 38 günlük ve bugün farkettim akıntısı var
Bizim ilk dogdugunda fazlasıyla vardı
Meme uçlarıda tortop sertti
Doktor benden gelen kadınlık hormonlarından kaynaklı oldugunu hatta beneklerin regl bile olabildigini endişe edecek bişey olmadıgını söylemişti

Reflor kullanabilirsin aslında bana acile gittiğimde vermişti doktor

Atak haftasında olabilir.

Ah aynısını 40ı cıkana kadar bizde yaptık
Bezlerini hala atmıyoruz ama yıkanmayı mecbur eşim aksam gelince yapmaya basladık yoksa bildigin ter kusmuk kokusu birbirine karısıp bebek kokmaktan cıkıyor

Lanolin, kantaron yağı, susam yağı, kudretnarı yağı, zeytinyağı hepsini denedim. Bi ara iyi oluyor sonra yine kötü
Bana garmastan cok iyi gelmisti cnm cok cabuk gecti yaralarim. Sagdigim sutler bile kirmizi kirmizi kanliydi. Cok kisa bir surede iyilesti garmastanla

Ah aynısını 40ı cıkana kadar bizde yaptık
Bezlerini hala atmıyoruz ama yıkanmayı mecbur eşim aksam gelince yapmaya basladık yoksa bildigin ter kusmuk kokusu birbirine karısıp bebek kokmaktan cıkıyor
evet bezlerini de atmıyorum hala. kendim yıkıyorum birini beklemiyorum da banyo sonrası güzel uyuyor bir an evvel 2. ay gelsin

İlk hafta bizim de vardı akıntı ama bugün farkettim ki akıntısı var yarından sonra kırkımız çıkıyor haftaya doktor Randevumuz var acaba önemli bişey midir? Bilemedim. Takip edeceğim bakalım tekrar olacak mı

evet bezlerini de atmıyorum hala. kendim yıkıyorum birini beklemiyorum da banyo sonrası güzel uyuyor bir an evvel 2. ay gelsin
Tek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası

Biz de ilk hafta olmuştu canım doktor hastaneden çıkarken akıntı olabilir normal demişti o yüzden önemsemedim.
Bizim de ilk hafta vardı hatta doktorda bize aynısını söylemişti annenin hormonlarındam kaynaklıymış. Ama şu an ki akıntı normal mi bilmiyorum

ya kızlar bizim kız aksam 6dan sonra asırı huysuz oluyor ağlama krizleri falan. gaz sancısı olabilir mi? her emzirmeden sonra çıkarıyo ama hem alttan hem üstten. kakasını da yapıyo. hala gazı olabilir mi? gece bile çıkarmadan yatırmıyorum. bugün pişik çıktı ortaya o da böyle huzursuz eder mi? kremi sürerken çok ağladı yavrum. galiba molfix bizde pişik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…