Beninkinin rekoru 7 saat. Hem de gazini cikardigi halde bitmiyor. Nereden cikiyor bu kadar gaz ve neden sancisi hafiflemiyor cikinca anlamiyorum. Ben bi daha boyle ataklar yasamamak icin duzenli kullaniyorum. Doktor da duzenli kullanmazsan ise yaramaz dedi.

Bence normal bişey 40ınız dolsada hala hormonların tavan seviyede
Regl falanda olacaksın sanırım

Aynı durum bizde de var ben sadece anne sütü veriyorum ama bazen sürekli emmek istiyor ve memeyle savaşıyor gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Bebekler sadece aç olduğu için meme istemezmiş huysuzlandıkça emmek istiyor. Uykusu olduğunda uyuyamadığında da aynısını yapıyor.

Canım bence gaz sancısı var sana sarıyor, bizde bugün aynı moddayız. Geçen bi arkadaş video atmıştı orda doktor bu tip durumlarda bebek çok beslenip karın iyice şiştikçe ya kusar ya da bağırsaklara daha çok sancı yapar. Ben o yüzden en azından 1 buçuk saat ara koymaya çalıştım bugün. Sürekli ağlıyor bugün kesin sancısı var çünkü arada sakinleşiyor sonra yine ağlıyor ağrıdan sürekli emmek istiyor

Ben onu gece sanıyordum. Gece 12 olunca topladım çamaşırları hep hem de uykulu uykulu.

Tek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası
ne kadar sakin olursan o kadar rahat oluyo. seviyo mu suyu? benimki çok seviyo. önce üstünden çıkardığım kıyafetleri yastık gibi seriyorum küvete. 2 parmak kadar su dolduruyorum. üstüne de battaniyesini koyuyorum oraya yatırıyorum. kulaklarına su değmiyor ama vücudu suda oluyo. file üşütür diye kullanmıyorum hep su değince vücuduna üşümüyo. sonra lifi ıslatıp sabunluyorum. her ıslattığımda lifi onun vücuduna doğru tutuyorum ıslansın diye. güzelce ön tarafı sabunluyorum. sol koluma koltuk altından dogru yatırıp arkasını sabunluyorum. bu sırada hiç durulamıyorum daha. en son kafasını şampuanlayıp duruluyorum. arkaya çevirdikten sonra hep sağ elimi kullanıyorum. arkaya çevirince ayaklarıyla şıp şıp yapıyo hiç ağlamıyo giyinirken bile

Ac gibi davraniyor ama elini emmek nedir ya cokcok şoka girdim.demekki 1 sefee cikartmasi yeterli degil gazini

Bence normal bişey 40ınız dolsada hala hormonların tavan seviyede
Regl falanda olacaksın sanırım
İnşallah öyledir. Evet hormonlarımız hala tavan durumda ve belki de dediğin gibi regl olacağım için hormonlardandır.

Suyu cook seviyor altını değiştirirken normalde aglıyor ama dus alıcagını hissettiriyormuyuz ne yapıyorsak altını alırken bile aglamıyor gel gör ki emzirince uyumuyor

Peki susturmayı nasıl başarıyorsunuz meme vermeyince ağlıyor emdikçe de dediğin gibi karnı şişiyor iyice rahatsız oluyor kısır döngü. Bizde bu durum gündüz ve akşamları var. Gece böyle yapmıyor

Gaz sancısı genelde akşam şiddetleniyotmuş. Doktorumuz alttan üstten gaz çıkarsa da yine de içeride hala gaz olabilir sancı yapabilir dedi.

Mama değişikliği yapan oldu mu? İki doktor da mama değiştirmeyi tavsiye etmedi ama sma kabızlık yapıyormuş, hipp combiotic'e geçmek istiyorum doktor da onu söyledi ama hemen değiştirmicez dedi.

Suyu cook seviyor altını değiştirirken normalde aglıyor ama dus alıcagını hissettiriyormuyuz ne yapıyorsak altını alırken bile aglamıyor gel gör ki emzirince uyumuyor
ters tepiyo demek pis olmayı seviyo öykü
Gaz sancısı genelde akşam şiddetleniyotmuş. Doktorumuz alttan üstten gaz çıkarsa da yine de içeride hala gaz olabilir sancı yapabilir dedi.
ya şu 3-4 ay bitse de rahatlasak. gercekten cok yorucu. hiç akşam huzurumuz yok.

Ac gibi davraniyor ama elini emmek nedir ya cokcok şoka girdim.demekki 1 sefee cikartmasi yeterli degil gazini
Bizimki de elini yalamaya başladı elini emekten çok keyif alıyormuş bebekler, e seninki emzik de almıyor ondan elini emiyordur

Son düzenleme:
D vitamini olarak ocean kullanan arkadaslar damlalikla mi veriyorsunuz fislatiyor musunuz damlalikla 1 damla versem yeterli mi acaba eczaci cok kucuk daha damlalika 1 damla verin dedi
Bana da 1 damla demislerdi, beb damlalik kullaniyorum. 1 fis 3 damla cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…