- 8 Kasım 2018
- 5.934
- 14.665
- 248
Beninkinin rekoru 7 saat. Hem de gazini cikardigi halde bitmiyor. Nereden cikiyor bu kadar gaz ve neden sancisi hafiflemiyor cikinca anlamiyorum. Ben bi daha boyle ataklar yasamamak icin duzenli kullaniyorum. Doktor da duzenli kullanmazsan ise yaramaz dedi.Gerçi her emzirmeden sonra gazını çıkarıyoruz, gazı olmaması gibi bir durum olamaz doğru söylüyorsun ama gazdan kastım gaz sancısıyla ağlamasıydı sanırım yanlış ifade ettimben gaz sancısıyla ağlamasa da yine de verecek miyiz diye düşündüm. Ama vermek için kolik gaz sancılarına girmesini beklemeye gerek yok aslında. Bu ilacı almamıştım başlarda sonuçta İlaç diye, sonra bir gün 3 saat boyunca ağlayınca mecbur aldık.
Bence normal bişey 40ınız dolsada hala hormonların tavan seviyedeİlk hafta bizim de vardı akıntı ama bugün farkettim ki akıntısı var yarından sonra kırkımız çıkıyor haftaya doktor Randevumuz var acaba önemli bişey midir? Bilemedim. Takip edeceğim bakalım tekrar olacak mı
Aynı durum bizde de var ben sadece anne sütü veriyorum ama bazen sürekli emmek istiyor ve memeyle savaşıyor gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Bebekler sadece aç olduğu için meme istemezmiş huysuzlandıkça emmek istiyor. Uykusu olduğunda uyuyamadığında da aynısını yapıyor.Kizlar az once 100 cc mama verdim isimde vardi ögün olsun dedim gazi cikti 10 dk gecti agzini falan yoluyo eliyle elini emiyo sapsappp vermicem diye direndim meme ama nasil agliyo memeyi uzattim bir saldirisi var bu gaz olabilir mi ya..bir cekisi var memeden sutu..degilsede cidden obez buyucek bu kadar nasil yiyebilir
Canım bence gaz sancısı var sana sarıyor, bizde bugün aynı moddayız. Geçen bi arkadaş video atmıştı orda doktor bu tip durumlarda bebek çok beslenip karın iyice şiştikçe ya kusar ya da bağırsaklara daha çok sancı yapar. Ben o yüzden en azından 1 buçuk saat ara koymaya çalıştım bugün. Sürekli ağlıyor bugün kesin sancısı varKizlar az once 100 cc mama verdim isimde vardi ögün olsun dedim gazi cikti 10 dk gecti agzini falan yoluyo eliyle elini emiyo sapsappp vermicem diye direndim meme ama nasil agliyo memeyi uzattim bir saldirisi var bu gaz olabilir mi ya..bir cekisi var memeden sutu..degilsede cidden obez buyucek bu kadar nasil yiyebilir
Gecici bir durumdur insallah.Bizdede oluyo bu 3 tur atardık memede şimdi 10 dk emdiği oluyo.
Ben onu gece sanıyordum. Gece 12 olunca topladım çamaşırları heplohusayken ikindiden sonra yıkamıyoruz biz. normalde lohusayken de annem 2 ayına kadar devam et dedisonra bende aksam yıkayacagım. melaikeler terkedermis diye değil de iyi değil derler bizde. ikindiden sonra dışarda çocuğun çamaşırını da bırakmadık.
ne kadar sakin olursan o kadar rahat oluyo. seviyo mu suyu? benimki çok seviyo. önce üstünden çıkardığım kıyafetleri yastık gibi seriyorum küvete. 2 parmak kadar su dolduruyorum. üstüne de battaniyesini koyuyorum oraya yatırıyorum. kulaklarına su değmiyor ama vücudu suda oluyo. file üşütür diye kullanmıyorum hep su değince vücuduna üşümüyo. sonra lifi ıslatıp sabunluyorum. her ıslattığımda lifi onun vücuduna doğru tutuyorum ıslansın diye. güzelce ön tarafı sabunluyorum. sol koluma koltuk altından dogru yatırıp arkasını sabunluyorum. bu sırada hiç durulamıyorum daha. en son kafasını şampuanlayıp duruluyorum. arkaya çevirdikten sonra hep sağ elimi kullanıyorum. arkaya çevirince ayaklarıyla şıp şıp yapıyoTek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası
Aynı durum bizde de var ben sadece anne sütü veriyorum ama bazen sürekli emmek istiyor ve memeyle savaşıyor gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Bebekler sadece aç olduğu için meme istemezmiş huysuzlandıkça emmek istiyor. Uykusu olduğunda uyuyamadığında da aynısını yapıyor.
Ac gibi davraniyor ama elini emmek nedir ya cokcokCanım bence gaz sancısı var sana sarıyor, bizde bugün aynı moddayız. Geçen bi arkadaş video atmıştı orda doktor bu tip durumlarda bebek çok beslenip karın iyice şiştikçe ya kusar ya da bağırsaklara daha çok sancı yapar. Ben o yüzden en azından 1 buçuk saat ara koymaya çalıştım bugün. Sürekli ağlıyor bugün kesin sancısı varçünkü arada sakinleşiyor sonra yine ağlıyor ağrıdan sürekli emmek istiyor
önemli olan niyetBen onu gece sanıyordum. Gece 12 olunca topladım çamaşırları hephem de uykulu uykulu.
İnşallah öyledir. Evet hormonlarımız hala tavan durumda ve belki de dediğin gibi regl olacağım için hormonlardandır.Bence normal bişey 40ınız dolsada hala hormonların tavan seviyede
Regl falanda olacaksın sanırım
Garmastan bebek için zararlı olmaz mı yaBana garmastan cok iyi gelmisti cnm cok cabuk gecti yaralarim. Sagdigim sutler bile kirmizi kirmizi kanliydi. Cok kisa bir surede iyilesti garmastanla
Suyu cook seviyor altını değiştirirken normalde aglıyor ama dus alıcagını hissettiriyormuyuz ne yapıyorsak altını alırken bile aglamıyor gel gör ki emzirince uyumuyorne kadar sakin olursan o kadar rahat oluyo. seviyo mu suyu? benimki çok seviyo. önce üstünden çıkardığım kıyafetleri yastık gibi seriyorum küvete. 2 parmak kadar su dolduruyorum. üstüne de battaniyesini koyuyorum oraya yatırıyorum. kulaklarına su değmiyor ama vücudu suda oluyo. file üşütür diye kullanmıyorum hep su değince vücuduna üşümüyo. sonra lifi ıslatıp sabunluyorum. her ıslattığımda lifi onun vücuduna doğru tutuyorum ıslansın diye. güzelce ön tarafı sabunluyorum. sol koluma koltuk altından dogru yatırıp arkasını sabunluyorum. bu sırada hiç durulamıyorum daha. en son kafasını şampuanlayıp duruluyorum. arkaya çevirdikten sonra hep sağ elimi kullanıyorum. arkaya çevirince ayaklarıyla şıp şıp yapıyohiç ağlamıyo giyinirken bile
Bi de onu araştırayım canım sağolBen kremimden çok memnunum 2.sini aldım bitmeyen doğal içerik istersen bak , mumsy natural
Peki susturmayı nasıl başarıyorsunuz meme vermeyince ağlıyor emdikçe de dediğin gibi karnı şişiyor iyice rahatsız oluyor kısır döngü. Bizde bu durum gündüz ve akşamları var. Gece böyle yapmıyorCanım bence gaz sancısı var sana sarıyor, bizde bugün aynı moddayız. Geçen bi arkadaş video atmıştı orda doktor bu tip durumlarda bebek çok beslenip karın iyice şiştikçe ya kusar ya da bağırsaklara daha çok sancı yapar. Ben o yüzden en azından 1 buçuk saat ara koymaya çalıştım bugün. Sürekli ağlıyor bugün kesin sancısı varçünkü arada sakinleşiyor sonra yine ağlıyor ağrıdan sürekli emmek istiyor
Gaz sancısı genelde akşam şiddetleniyotmuş. Doktorumuz alttan üstten gaz çıkarsa da yine de içeride hala gaz olabilir sancı yapabilir dedi.ya kızlar bizim kız aksam 6dan sonra asırı huysuz oluyor ağlama krizleri falan. gaz sancısı olabilir mi? her emzirmeden sonra çıkarıyo ama hem alttan hem üstten. kakasını da yapıyo. hala gazı olabilir mi? gece bile çıkarmadan yatırmıyorum. bugün pişik çıktı ortaya o da böyle huzursuz eder mi? kremi sürerken çok ağladı yavrum. galiba molfix bizde pişik yaptı
ters tepiyo demekSuyu cook seviyor altını değiştirirken normalde aglıyor ama dus alıcagını hissettiriyormuyuz ne yapıyorsak altını alırken bile aglamıyor gel gör ki emzirince uyumuyor
ya şu 3-4 ay bitse de rahatlasak. gercekten cok yorucu. hiç akşam huzurumuz yok.Gaz sancısı genelde akşam şiddetleniyotmuş. Doktorumuz alttan üstten gaz çıkarsa da yine de içeride hala gaz olabilir sancı yapabilir dedi.
Bilmem ki yemek iyi değil amaBen de tatlı yiyorum. Çocuk da ileride şeker çıkar mı?
Bizimki de elini yalamaya başladıAc gibi davraniyor ama elini emmek nedir ya cokcokşoka girdim.demekki 1 sefee cikartmasi yeterli degil gazini
Bana da 1 damla demislerdi, beb damlalik kullaniyorum. 1 fis 3 damla cunku.D vitamini olarak ocean kullanan arkadaslar damlalikla mi veriyorsunuz fislatiyor musunuz damlalikla 1 damla versem yeterli mi acaba eczaci cok kucuk daha damlalika 1 damla verin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?