Evde şaklabana dönüyoruz hoplat, zıplat, evi gezdir, şarkı söyle vs modundayız ama sancısı varsa çoğunlukla ağlıyor. Sallayarak, fön sesi dinleterek zorla uyutuyoruz maksimum yarım saat uyuyup uyanıyor. Sancılı saatler zor geçiyor masaj iyi geliyormuş ama bizimki o anlarda masaj da yaptırtmıyor basıyor çığlığı

Bizim bebeler...ne guzel anlatmis..hele ki son ayda yasadiklarimdan sonra surekli aglamasini cok normal buluyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191017-210321_Instagram.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20191017-210721_Instagram.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 58
Benimki de çok huzursuz sıçrayıp kalkıyor resmen akşamları zor geçiyor

Mantıklı aslında dediginiz. Kafam çok karışık çok...

Tek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası

Ben kollarının altında tutuyorum kolumu çeşmenin altında yıkıyorum başını tutmuyorum tabi. Kaka sirtina cikincada yikiyorum cesme altinda boyle daha kolayima gidiyor Balık gibiler çok dikkatli şekilde yapıyorum bazende filede yıkıyorum.tek olunca mecbur alışıyor insan.

Baya geriden geliyorum ben anca okuyorum yazilanlari. Walla bizde kusme darilma yok gorunurde ama mesela uyurken salliyolar diyorum sallamayin alismasin, ben olmadigimda sallamaya basladilar. En son annem ayagini uzatmis ustune yastigi koymus uzunlamasina bebisi de ona yatirmis. Artik ayaginda salladi mi bilmiyorum. Ama inatla salladilar cocugu. Uyurken hafif uyanirsa sallayinca tekrar daliyomus. Diyorum pis pislayip vucuduna hafifpat pat vurunca da yine daliyor yok anlamiyolar

Kız bebeği olupta bu durumu yaşayan kimse yok mu acaba ? Bebeğim 38 günlük ve bugün farkettim akıntısı var

İlk zamanlarda olmuştu annenin sütünden hormonları etkileniyor akıntı olması ve göğüslerinin şiş olması normal demişlerdi. Ebe Göğsünü sakın ovcalamayın diye de tembihlemişti

Ya ben zaten bi turlu masaj romantizmi yasayamadim oglumla. Ozene bezene masaj yagi sectim, oyle duruyor. Banyodan sonra ustunu giydirene kadar da cok agliyor. Ne masaji, bir an once giydirip susturayim derdindeyim. Gazi varken de sabit durmuyor ki rahat rahat masaj yapayim.

Aksam eşimle yıkamaya basladık 40ından sonra o tutuyor
Yavrum birde yakaladıgı yeri eliyle öyle bir kavrıyor ki
Canı ne tatlı bişey yapıcaz diye korkusundan

Geceleri benim kadar sersemleyen var mi acaba? Gecen gece birden uyandim bebek nerede diye. Besiginde misil misil yatiyor, ben kollarimin arasinda emziriyorum sandim bir an. Bir de gece kacta uyandik, kacta geri yattik, yeni mi emzirdim, yoksa zaman gecti de yeniden mi uyandi bunlarin hepsi bende flu oluyor. Bazen emzirip emzirmedigimden bile emin olamiyorum.

Mama değişikliği yapan oldu mu? İki doktor da mama değiştirmeyi tavsiye etmedi ama sma kabızlık yapıyormuş, hipp combiotic'e geçmek istiyorum doktor da onu söyledi ama hemen değiştirmicez dedi.
Biz yaptık hastanede ilk hipp verildi sonra biz hipp bulamadık aptamil aldık o bitti hipp kullandık hippten sonra tekrar aptamil..öyle aman aman bi etki olmadı.sanki hipp daha çok gaz yaptı gibi aptamilden memnunuz

saatleri bile aklımda tutuyorum. telefon yanıbasındaysa not al bence. şu saatte kalktı. emdi şu saatte uyudu vs diye.

Bütün bir gece boyunca aynı memeyi verip sabah birinin pörsük birinin patlayacak kadar acısıyla uyanınca farketmiştim :)
Uyandıgımda sanki gögsümde cocugum varmıs gibi korkarak hareket ettigimde cok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…