Evde şaklabana dönüyoruzPeki susturmayı nasıl başarıyorsunuz meme vermeyince ağlıyor emdikçe de dediğin gibi karnı şişiyor iyice rahatsız oluyor kısır döngü. Bizde bu durum gündüz ve akşamları var. Gece böyle yapmıyor
Benimki de çok huzursuz sıçrayıp kalkıyor resmen akşamları zor geçiyorEvde şaklabana dönüyoruzhoplat, zıplat, evi gezdir, şarkı söyle vs modundayız ama sancısı varsa çoğunlukla ağlıyor. Sallayarak, fön sesi dinleterek zorla uyutuyoruz maksimum yarım saat uyuyup uyanıyor. Sancılı saatler zor geçiyor masaj iyi geliyormuş ama bizimki o anlarda masaj da yaptırtmıyor basıyor çığlığı
Mantıklı aslında dediginiz. Kafam çok karışık çok...menenjiti 1yaşından sonra yaptırırsan tek doz. Şimdi o kadar aşıyı yüklemek bana doğru gelmiyor. Benim oğlum tam 2yaşında. Aşıları yeni bitti dün sonuncusunu oldu. önümüzdeki ay yaptırmak istiyoruz meningokok aşısını kısmetse. Rotayı ise 3.ay aşı yok ozaman yaptırabilirsin. Ben yaptırmicam rotayı. Büyük oğluma tam yaptıracakken birinin rota yaptırdığı halde hastalığı yaşadığını öğrendim. Sonra da olsa nasıl olur olmasa nasıl diye araştırıp vazgeçtim. Bu oğluma da rotayı yaptırmayacağım. Tabi bu benim kararım.
Tek basına nasıl yıkıyorsun ya zaten kayıyor elden yag gibi hem ovala hem suyu dök nasıl oluyor
Burada dus bizimkini rahatlatmıyor sanırım hiç güzel uyumuyor dus sonrası
Baya geriden geliyorum ben anca okuyorum yazilanlari. Walla bizde kusme darilma yok gorunurde ama mesela uyurken salliyolar diyorum sallamayin alismasin, ben olmadigimda sallamaya basladilar. En son annem ayagini uzatmis ustune yastigi koymus uzunlamasina bebisi de ona yatirmis. Artik ayaginda salladi mi bilmiyorum. Ama inatla salladilar cocugu. Uyurken hafif uyanirsa sallayinca tekrar daliyomus. Diyorum pis pislayip vucuduna hafifpat pat vurunca da yine daliyor yok anlamiyolarAllah'ım sana geliyorum omlet nedir yaaen azından biz bu kadar saçmalamıyoruz tecrübesizliğimize rağmen benim kv çocuğu yıkadı baş aşağı sallandırdı boynu uzun oluyomuş hevesini kırmayım oğlundan ilk torunu diye bişey demedim ama eşime söyledim bi daha kimse banyo yaptıramaz diye kucağınıza almayın alışmasın dedim kıyamet koptu öpmeyin doktor kızdı yüzünde sivilce çıkıyo hasta olur çocuğun dedi dedim bi alınmalar bi küsmeler ama yapacak bişey yok o çocuk benim ve üzerinde herkesten çok benim hakkım var ve onun iyiliği için herşeyi yapmak zorundayım
Kız bebeği olupta bu durumu yaşayan kimse yok mu acaba ? Bebeğim 38 günlük ve bugün farkettim akıntısı var
Ya ben zaten bi turlu masaj romantizmi yasayamadim oglumla. Ozene bezene masaj yagi sectim, oyle duruyor. Banyodan sonra ustunu giydirene kadar da cok agliyor. Ne masaji, bir an once giydirip susturayim derdindeyim. Gazi varken de sabit durmuyor ki rahat rahat masaj yapayim.Evde şaklabana dönüyoruzhoplat, zıplat, evi gezdir, şarkı söyle vs modundayız ama sancısı varsa çoğunlukla ağlıyor. Sallayarak, fön sesi dinleterek zorla uyutuyoruz maksimum yarım saat uyuyup uyanıyor. Sancılı saatler zor geçiyor masaj iyi geliyormuş ama bizimki o anlarda masaj da yaptırtmıyor basıyor çığlığı
Lanolin, kantaron yağı, susam yağı, kudretnarı yağı, zeytinyağı hepsini denedim. Bi ara iyi oluyor sonra yine kötü
Aksam eşimle yıkamaya basladık 40ından sonra o tutuyorBen kollarının altında tutuyorum kolumu çeşmenin altında yıkıyorum başını tutmuyorum tabi. Kaka sirtina cikincada yikiyorum cesme altinda boyle daha kolayima gidiyor Balık gibiler çok dikkatli şekilde yapıyorum bazende filede yıkıyorum.tek olunca mecbur alışıyor insan.
Aynısıydı verdim babasına gögsünde uyutmusSaatlerdir uyumuyor cok huzursuz delirmek uzereyim nesi var acaba
ben yine 21.00 gibi girdim odaya. bu saat oldu hala uyumadı. inatla mı doğurdum acaba ben bu cocuguAynısıydı verdim babasına gögsünde uyutmus
Bana gene haram geceler gözüküyor:)
Biz yaptık hastanede ilk hipp verildi sonra biz hipp bulamadık aptamil aldık o bitti hipp kullandık hippten sonra tekrar aptamil..öyle aman aman bi etki olmadı.sanki hipp daha çok gaz yaptı gibi aptamilden memnunuzMama değişikliği yapan oldu mu? İki doktor da mama değiştirmeyi tavsiye etmedi ama sma kabızlık yapıyormuş, hipp combiotic'e geçmek istiyorum doktor da onu söyledi ama hemen değiştirmicez dedi.
O seansı ben 7 de yıkayıp 7.30 gibi uyutmaya baslayıp 9.30da pes ederek yaptımben yine 21.00 gibi girdim odaya. bu saat oldu hala uyumadı. inatla mı doğurdum acaba ben bu cocugu
saatleri bile aklımda tutuyorum. telefon yanıbasındaysa not al bence. şu saatte kalktı. emdi şu saatte uyudu vs diye.Geceleri benim kadar sersemleyen var mi acaba? Gecen gece birden uyandim bebek nerede diye. Besiginde misil misil yatiyor, ben kollarimin arasinda emziriyorum sandim bir an. Bir de gece kacta uyandik, kacta geri yattik, yeni mi emzirdim, yoksa zaman gecti de yeniden mi uyandi bunlarin hepsi bende flu oluyor. Bazen emzirip emzirmedigimden bile emin olamiyorum.
Bu yoruma +1 diyorumYa ben zaten bi turlu masaj romantizmi yasayamadim oglumla. Ozene bezene masaj yagi sectim, oyle duruyor. Banyodan sonra ustunu giydirene kadar da cok agliyor. Ne masaji, bir an once giydirip susturayim derdindeyim. Gazi varken de sabit durmuyor ki rahat rahat masaj yapayim.
nerde yanlıs yapıyoruz ben bilmiyorum ki. benimki de babasında mısıl mısıl uyuyorO seansı ben 7 de yıkayıp 7.30 gibi uyutmaya baslayıp 9.30da pes ederek yaptım
Eşimde sagolsun yavrumun en sevdigi gögüste uyumayı yaptırmıs bu gece bitmez bana
Bütün bir gece boyunca aynı memeyi verip sabah birinin pörsük birinin patlayacak kadar acısıyla uyanınca farketmiştim :)Geceleri benim kadar sersemleyen var mi acaba? Gecen gece birden uyandim bebek nerede diye. Besiginde misil misil yatiyor, ben kollarimin arasinda emziriyorum sandim bir an. Bir de gece kacta uyandik, kacta geri yattik, yeni mi emzirdim, yoksa zaman gecti de yeniden mi uyandi bunlarin hepsi bende flu oluyor. Bazen emzirip emzirmedigimden bile emin olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?