Bütün bir gece boyunca aynı memeyi verip sabah birinin pörsük birinin patlayacak kadar acısıyla uyanınca farketmiştim :)
Uyandıgımda sanki gögsümde cocugum varmıs gibi korkarak hareket ettigimde cok oldu
Ruh gibi geciyor benim geceler. Gecen gece panik oldum. Sanki bebem kollarimdaydi da birden nerede diye panikledim. Megerse yatagindaymis.

Pudra kullanan var mi aranizda? Ben hic kullanmayi dusunmedim ama bana hediye penaten pudra geldi. Ne yapicam, nasil kullanicam hic bilmiyorum.

Biz yaptık hastanede ilk hipp verildi sonra biz hipp bulamadık aptamil aldık o bitti hipp kullandık hippten sonra tekrar aptamil..öyle aman aman bi etki olmadı.sanki hipp daha çok gaz yaptı gibi aptamilden memnunuz
Hastanenin doktoru sma dedi onu aldık. Sonra iki doktor da kabızlık yapar dedi, biri hipp combiotic önerdi diğeri aptamil conformil.

Karbonatın bebeğe zararı olmaz mı? İlerde kremler fayda etmezse ben de bu yöntemi uygularım belki o yüzden soruyorum
Bence olmaz sonucta sulandiriliyor ve siliyorsun onunla yikamiyorsun ki. 1 bardak suya 1 cay kasigi attim ben. Bu sayfadan biri onermisti bana da.

Gece 1 kere mi sağıyorsun? Kaç dakika sağıyorsun, kaç cc süt çıkıyor? Senden duyup gaza gelip ben de başladım gece sağmaya.
Canim gece 1 kere sagiyorum. Simdi 22.30da sagdim. Bebek gece kacta uyanirsa o zaman sagacagim tekrar. 30 dakika kadar suruyor sagmam. Ama genelde 20 dakika civari. 100 cc cikiyor sut. Yani bugun cikmadi gunduz 50 cc de kaldim. Ben de yememe icmeme dikkat ettim bakalim artacak mi tekrar. Yulafli musli aldim o baya arttiracak gib8.

Benimki 2 aylik oldu artik ve 130 iciyor.

Bence olmaz sonucta sulandiriliyor ve siliyorsun onunla yikamiyorsun ki. 1 bardak suya 1 cay kasigi attim ben. Bu sayfadan biri onermisti bana da.
Evet banada doktor önermişti karnonatli suyla meme başını temizle dedi..hatta bebeğin ağzınıda bezle sil dedi karbonatli suyla yani..tabi bunu diyen genel cerrahdı

Hastanenin doktoru sma dedi onu aldık. Sonra iki doktor da kabızlık yapar dedi, biri hipp combiotic önerdi diğeri aptamil conformil.
Kabızlık sorununuz zaten var değiştirin bence en azından bi deneyin kabul edecek mi..aptamil yada hipp hangisini isterseniz biz ikisinide kullandık biri bitti diğerine geçtik hatta

Rezene,hurma,dereotu bol su,tavuk bunlari yiyor musun ? Benimde zor doluyordu anca oturdu ne zaman dogum yaptin
Humana rezene içiyorum bestlak damla bide..dereotunu bıraktım burada gaz yapıyo demişlerdi diye..40 imiz dün doldu.bugün yine 60 verdim içti..benim aksamları uyumam lazım sütüm olması için yoksa doymuyo bizimki 100 versem onuda içer..

kizlar dogal yasam sabun yağ v.s. çöktü bende
bana bi sabun bi de goz yakmayan şampuan bi de yağ diyin ne olur
yok mu şöyle muhendisin falan önerdiği
en tehlike siz natural
ha bi de güzel koksa efsane bir tavsiye olur

Ben de gece 1 kere gündüz 1 veya 2 kere sağıyorum. Benim henüz sana göre az çıkıyor artar inşallah. Ben de 20-25 dk sağıyorum.

Sampuani evomere yagi incia aldim 2side tamamen dogal icerikli..muhendisin oglu oneriyor .sampuan cok guzel kokuyo papatya ozlu yaginida alicam evomerenin..incianin sivi deterjanida mis gibi

Bence doktorunuzu dinleyip tetkikleri yaptırın kesinlikle. nedeni belli olsun başka bir sıkıntı mı buna yol açıyor ortaya çıksın ki gereken müdahale yapılsın. Geçmiş olsun

Ben mustelanın setini aldım. Şampuan, vücut losyonu, masaj yağı ve pişik kremi içinde. Hepsini kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…