Hıçkırdıgında emzirince hava yutuyor amaHıçkırığında ben de emziriyorum hemen geçsin diye. Bir kere emzirmedim kendiliğinden geçsin diye bekledim 15 dk oldu geçmedi , ağladığı için mecbur yine emzirdim
Eşimi ilçeye yolladım burdan almaya utaniyor
Yumurtalarını topladım görebildiğim kadarıyla.esim gelene dek sac kremi bocaladım saçına sardım o şekilde bekliyor.bir bitimiz eksikti tamam olduk
Dün biz yaşadık aynı şeyi ve huysuzu, uyumuyor falan, sonra atak dönemleri geldi aklıma, baktım haftası da uyuyordu atak dönemine ve bebeginiz normalden daha iştahlı ya da tam tersi iştahsız olabilir yazıyorKizlar az once 100 cc mama verdim isimde vardi ögün olsun dedim gazi cikti 10 dk gecti agzini falan yoluyo eliyle elini emiyo sapsappp vermicem diye direndim meme ama nasil agliyo memeyi uzattim bir saldirisi var bu gaz olabilir mi ya..bir cekisi var memeden sutu..degilsede cidden obez buyucek bu kadar nasil yiyebilir
Canim ılık su ile yika ve zeytinyagi sur. Sleepy de bizde pisik yapti ve ben zeytinyagi ile cozdum. 1 defa da pisik kremi surdum ama icime sinmedi pisigin ustunu krem ile kapatmakya kızlar bizim kız aksam 6dan sonra asırı huysuz oluyor ağlama krizleri falan. gaz sancısı olabilir mi? her emzirmeden sonra çıkarıyo ama hem alttan hem üstten. kakasını da yapıyo. hala gazı olabilir mi? gece bile çıkarmadan yatırmıyorum. bugün pişik çıktı ortaya o da böyle huzursuz eder mi? kremi sürerken çok ağladı yavrum. galiba molfix bizde pişik yaptı
İncianın sıvı deterjanını aldım makinede yıkarken h köpük olmadı. 1 buçuk kapak koydum az mı geldi acaba? Sen yıkarken köpürme oluyor mu?Sampuani evomere yagi incia aldim 2side tamamen dogal icerikli..muhendisin oglu oneriyor .sampuan cok guzel kokuyo papatya ozlu yaginida alicam evomerenin..incianin sivi deterjanida mis gibi
Uyusun da bende uyuyayim psikolojisinden uyumuyor. Bebekle en sakin ses tonunls ve sakince konus. 21 de baktin 21 30a kadar uyumuyor cikar odadan gec oturma odasina. Benimki ana kucaginda duruyor aksamlar bizimle birlikte. Emzik emerken sesler çıkarıyor. O sesi duyunca odaya besigine goturuyorum. Oyin parkinin muzik calan aparatibi aciyorum ve oturma odasina gexiyorum. Bebek besiginde kaliyor. Ses cikardikca gidip kontrol ediyorum. Bazen emzigini firlatiyor ben geri takiyorum. Uyirsa uyiyor uymaz da boncuk boncuk bakarsa yine oturma odasina aliyorim heo beraber yatana kadar. Ha bi arada ben cok uyjusiz oluyorum bazen ama sakin kalmaya calisiyorim.nerde yanlıs yapıyoruz ben bilmiyorum ki. benimki de babasında mısıl mısıl uyuyor
Pamukcuk olunca da karbonat ve gazlibez ile silmeyi öneriyorlar. Saglikocagi ilk bebekte bize oyle demisti pamukcuk olunca.Evet banada doktor önermişti karnonatli suyla meme başını temizle dedi..hatta bebeğin ağzınıda bezle sil dedi karbonatli suyla yani..tabi bunu diyen genel cerrahdı
Iyi de 100 vermelisin bu ayda zaten. Seninki ac oldugu icin uyumayip senide uyutmuyor olabilir. 1 aylikken ben 80 ile 100 arasi veriyordum.Humana rezene içiyorum bestlak damla bide..dereotunu bıraktım burada gaz yapıyo demişlerdi diye..40 imiz dün doldu.bugün yine 60 verdim içti..benim aksamları uyumam lazım sütüm olması içinyoksa doymuyo bizimki 100 versem onuda içer..
Goz yakmayan sampuan hipp kullaniyorum ve kendi yuzumu de onunla yikiyorum kesinlikle yakmiyor. Vucudunu da onunla yikiyorum. Yag olarak zeytinyagi kullaniyorum ama kokusu guzel degil. Zaten guzel kokan seylerden uzak dur katki sonucta parfum de. Sabunu da hacisakir beyaz sabun kullaniyorum kaka bulasan kiyafetlerinden cikarmak icin. Bebekte sabun kullanmiyorum. Makinada rokxi sabun tozu kullankyorum onun kokusi guzel.kizlar dogal yasam sabun yağ v.s. çöktü bende
bana bi sabun bi de goz yakmayan şampuan bi de yağ diyin ne olur
yok mu şöyle muhendisin falan önerdiği
en tehlike siz natural
ha bi de güzel koksa efsane bir tavsiye olur
Doktor 15 gün sonra tartacak ondan sonra bakıcaz dedi canım onu bekliyoruz.Kabızlık sorununuz zaten var değiştirin bence en azından bi deneyin kabul edecek mi..aptamil yada hipp hangisini isterseniz biz ikisinide kullandık biri bitti diğerine geçtik hatta
Aynen bizimki de eşimin tişörtünü kapmış sımsıkı bırakmıyorAksam eşimle yıkamaya basladık 40ından sonra o tutuyor
Yavrum birde yakaladıgı yeri eliyle öyle bir kavrıyor ki
Canı ne tatlı bişey yapıcaz diye korkusundan
saatleri bile aklımda tutuyorum. telefon yanıbasındaysa not al bence. şu saatte kalktı. emdi şu saatte uyudu vs diye.
Benimki de babasının omzunu seviyor , hem daha geniş alan hem bizden daha sıcak vücut ısısı , zaten hep bizdeler babasında da uyusun ne var kinerde yanlıs yapıyoruz ben bilmiyorum ki. benimki de babasında mısıl mısıl uyuyor
Ay kıyamam ama ya kıvranmaktan helak oldu yeterki uyusun ben ona babasıylada süt gönderirimkendileri kaybeder mis gibi süt kokusu varken
bende de oluyor merak etmeRuh gibi geciyor benim geceler. Gecen gece panik oldum. Sanki bebem kollarimdaydi da birden nerede diye panikledim. Megerse yatagindaymis.
Ben mustela şampuan ve yağını kullanıyorum çok memnunumkizlar dogal yasam sabun yağ v.s. çöktü bende
en tehlike siz natural
Al cnmkizlar dogal yasam sabun yağ v.s. çöktü bende
en tehlike siz natural
Ben en son yumruklarına maruz kaldımBenimki sabaha karsi baslamisti zorla uykuya daliyor ama uyuyamayip geri uyaniyor bu donguyle gittik aglayacaktim artik banyo filan yaptirdik hala gozu kapali mizirdaniyor
aaa eşim varken ben bunu yapamam. çocuk odada tek basına napacakmışUyusun da bende uyuyayim psikolojisinden uyumuyor. Bebekle en sakin ses tonunls ve sakince konus. 21 de baktin 21 30a kadar uyumuyor cikar odadan gec oturma odasina. Benimki ana kucaginda duruyor aksamlar bizimle birlikte. Emzik emerken sesler çıkarıyor. O sesi duyunca odaya besigine goturuyorum. Oyin parkinin muzik calan aparatibi aciyorum ve oturma odasina gexiyorum. Bebek besiginde kaliyor. Ses cikardikca gidip kontrol ediyorum. Bazen emzigini firlatiyor ben geri takiyorum. Uyirsa uyiyor uymaz da boncuk boncuk bakarsa yine oturma odasina aliyorim heo beraber yatana kadar. Ha bi arada ben cok uyjusiz oluyorum bazen ama sakin kalmaya calisiyorim.
sorun yerine yatırdığımız an uyanmasıBenimki de babasının omzunu seviyor , hem daha geniş alan hem bizden daha sıcak vücut ısısı , zaten hep bizdeler babasında da uyusun ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?