Eşimi ilçeye yolladım burdan almaya utaniyor
Yumurtalarını topladım görebildiğim kadarıyla.esim gelene dek sac kremi bocaladım saçına sardım o şekilde bekliyor.bir bitimiz eksikti tamam olduk
Eşine utanacak birşey yok,temiz saça daha çok gelirlermiş de cnm geçirme yöntemini bilmesemde koruma yöntemini biliyorum, temizledikten sonra kullanırsın, lavanta yagı damlatılıyor yakaya, benim oğlumun saçı uzun oldugu için geçen sene kullanmıştım,

Dün biz yaşadık aynı şeyi ve huysuzu, uyumuyor falan, sonra atak dönemleri geldi aklıma, baktım haftası da uyuyordu atak dönemine ve bebeginiz normalden daha iştahlı ya da tam tersi iştahsız olabilir yazıyor

Canim ılık su ile yika ve zeytinyagi sur. Sleepy de bizde pisik yapti ve ben zeytinyagi ile cozdum. 1 defa da pisik kremi surdum ama icime sinmedi pisigin ustunu krem ile kapatmak

Sampuani evomere yagi incia aldim 2side tamamen dogal icerikli..muhendisin oglu oneriyor .sampuan cok guzel kokuyo papatya ozlu yaginida alicam evomerenin..incianin sivi deterjanida mis gibi
İncianın sıvı deterjanını aldım makinede yıkarken h köpük olmadı. 1 buçuk kapak koydum az mı geldi acaba? Sen yıkarken köpürme oluyor mu?

Kızıma kendi kendime nazar ettim bu saat oldu hala mızır mızır. Gaz mı açlık mı artık birbirine girdi, en sonun da mama da verdim şimdi yatağında oynuyor gram uyku yok gözünde 1 ay 20 günlük olduk atak haftası filan mı?

nerde yanlıs yapıyoruz ben bilmiyorum ki. benimki de babasında mısıl mısıl uyuyor
Uyusun da bende uyuyayim psikolojisinden uyumuyor. Bebekle en sakin ses tonunls ve sakince konus. 21 de baktin 21 30a kadar uyumuyor cikar odadan gec oturma odasina. Benimki ana kucaginda duruyor aksamlar bizimle birlikte. Emzik emerken sesler çıkarıyor. O sesi duyunca odaya besigine goturuyorum. Oyin parkinin muzik calan aparatibi aciyorum ve oturma odasina gexiyorum. Bebek besiginde kaliyor. Ses cikardikca gidip kontrol ediyorum. Bazen emzigini firlatiyor ben geri takiyorum. Uyirsa uyiyor uymaz da boncuk boncuk bakarsa yine oturma odasina aliyorim heo beraber yatana kadar. Ha bi arada ben cok uyjusiz oluyorum bazen ama sakin kalmaya calisiyorim.

Evet banada doktor önermişti karnonatli suyla meme başını temizle dedi..hatta bebeğin ağzınıda bezle sil dedi karbonatli suyla yani..tabi bunu diyen genel cerrahdı
Pamukcuk olunca da karbonat ve gazlibez ile silmeyi öneriyorlar. Saglikocagi ilk bebekte bize oyle demisti pamukcuk olunca.

Iyi de 100 vermelisin bu ayda zaten. Seninki ac oldugu icin uyumayip senide uyutmuyor olabilir. 1 aylikken ben 80 ile 100 arasi veriyordum.

Goz yakmayan sampuan hipp kullaniyorum ve kendi yuzumu de onunla yikiyorum kesinlikle yakmiyor. Vucudunu da onunla yikiyorum. Yag olarak zeytinyagi kullaniyorum ama kokusu guzel degil. Zaten guzel kokan seylerden uzak dur katki sonucta parfum de. Sabunu da hacisakir beyaz sabun kullaniyorum kaka bulasan kiyafetlerinden cikarmak icin. Bebekte sabun kullanmiyorum. Makinada rokxi sabun tozu kullankyorum onun kokusi guzel.

Kabızlık sorununuz zaten var değiştirin bence en azından bi deneyin kabul edecek mi..aptamil yada hipp hangisini isterseniz biz ikisinide kullandık biri bitti diğerine geçtik hatta
Doktor 15 gün sonra tartacak ondan sonra bakıcaz dedi canım onu bekliyoruz.

kendileri kaybeder mis gibi süt kokusu varken
Ay kıyamam ama ya kıvranmaktan helak oldu yeterki uyusun ben ona babasıylada süt gönderirim

Ruh gibi geciyor benim geceler. Gecen gece panik oldum. Sanki bebem kollarimdaydi da birden nerede diye panikledim. Megerse yatagindaymis.
bende de oluyor merak etme
Bide hala uyanmamıssa gidip suratına ısık tutuyorum bişey mi oldu diye

Ben mustela şampuan ve yağını kullanıyorum çok memnunum

Al cnm

Eklentiler

• 592F15A3-DC47-436E-9683-95C5B38E74B6.webp
    24 KB · Görüntüleme: 51
  • 539EEAF8-D266-4EFE-BC9A-25EAC31DA4FF.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 55
  • EB06F00E-643A-4795-80E3-D84ADE117021.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
Benimki sabaha karsi baslamisti zorla uykuya daliyor ama uyuyamayip geri uyaniyor bu donguyle gittik aglayacaktim artik banyo filan yaptirdik hala gozu kapali mizirdaniyor
Ben en son yumruklarına maruz kaldım
Gazı coktu eşimle masaj yaptık havlu ütüleyip karnına sardık sonra basbasa bıraktım eşim uyutmus gögsünde

aaa eşim varken ben bunu yapamam. çocuk odada tek basına napacakmış
Benimki de babasının omzunu seviyor , hem daha geniş alan hem bizden daha sıcak vücut ısısı , zaten hep bizdeler babasında da uyusun ne var ki
sorun yerine yatırdığımız an uyanması kucakta uyuyunca öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…