- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
Bu minikler yok mu kuzular ya. Biz simdi hala nobetteyiz boyle devam ederse dr goturecegim baska bir sorunu mu var diye. Gun boyunca toplasam 3 saat bile uyumadi gozunden uyku aktigi halde.Ben en son yumruklarına maruz kaldım
Gazı coktu eşimle masaj yaptık havlu ütüleyip karnına sardık sonra basbasa bıraktım eşim uyutmus gögsünde
Gazı cok bellikiBu minikler yok mu kuzular ya. Biz simdi hala nobetteyiz boyle devam ederse dr goturecegim baska bir sorunu mu var diye. Gun boyunca toplasam 3 saat bile uyumadi gozunden uyku aktigi halde.
Simdi de kivranma merasimindeyiz yine
artık büyüdüler acıkınca kalkmaz mı? valla hiç uyandıramam dertsiz basıma dert mi arıyorumBen de tam 1 saat uyandırmaya uğraştım, uyanmadı gittim sütü sağdım sonra uyandınöbetçi annelere selam
Kaç aylık veya günlük ki uyandırıyorsunBen de tam 1 saat uyandırmaya uğraştım, uyanmadı gittim sütü sağdım sonra uyandınöbetçi annelere selam
O bizim sabah 7de yaptıgımız seygece uyanıyo gözleri fıldır fıldır açıyo bi güzel geriniyo gülücükler saçıyo. hayır annecim daha sabah olmadıbirazdan yine uyuyacağından habersiz kahvaltı yapıyorum sanıyo
baba giderken de mutlaka kalkıyoruzO bizim sabah 7de yaptıgımız sey
Sanki işe gidecek sıpa
bide geride uyumuyor zalım bebem babasını cok sevecek
Kopurmemesi isime geliyo kimyasallar yok demekki ama bir de su granlul sabunlari denicem dalan roxyİncianın sıvı deterjanını aldım makinede yıkarken h köpük olmadı. 1 buçuk kapak koydum az mı geldi acaba? Sen yıkarken köpürme oluyor mu?
Bir sey diyim mi sen dua et bence senin cocuk cok uslu masaallah..neler yapmiyorum ki atak donemlerimde..aglama krizlerinde ..her cocuk bir olmuyo messla aslaaa anakucaginda yatmiyo daliyo ona yatirdigimiz an aciyo ve aglamaya basliyo.seste uyuyamiyo uyaran fazls oluyor.benim bebegim kendi kendine oyalanmayida bilmiyo hemen agliyo dedigin gibi hemen gitmiyim dedim kac kere cocuk sacini baasini yolup mosmor oluyo katilmaktan illski alacaksin kucagina daha dogdugu an böyleydi hastaneyi inletti ilk gece..dün yemek yapacaktim pusete koydum ah ne kadr isterdim beni takip etsin birsz oyalansin ama yokk kiyamet koptu tek elimde o tek elimde corba karistirdim..cok sukur bi uyurken cok aglamiyo ama o da uykusu kesik kesij oldugu geceler var kalktoginda bakmazsan yine cııgıracak.Uyusun da bende uyuyayim psikolojisinden uyumuyor. Bebekle en sakin ses tonunls ve sakince konus. 21 de baktin 21 30a kadar uyumuyor cikar odadan gec oturma odasina. Benimki ana kucaginda duruyor aksamlar bizimle birlikte. Emzik emerken sesler çıkarıyor. O sesi duyunca odaya besigine goturuyorum. Oyin parkinin muzik calan aparatibi aciyorum ve oturma odasina gexiyorum. Bebek besiginde kaliyor. Ses cikardikca gidip kontrol ediyorum. Bazen emzigini firlatiyor ben geri takiyorum. Uyirsa uyiyor uymaz da boncuk boncuk bakarsa yine oturma odasina aliyorim heo beraber yatana kadar. Ha bi arada ben cok uyjusiz oluyorum bazen ama sakin kalmaya calisiyorim.
Şırıngayla mı veriyorsunuz?Iyi de 100 vermelisin bu ayda zaten. Seninki ac oldugu icin uyumayip senide uyutmuyor olabilir. 1 aylikken ben 80 ile 100 arasi veriyordum.
Resmen bu durumu 1 gun boyunca yasadik oturup aglayacaktim artik nasil dayandi uykusuz bilmiyorum. Bir yerine mi bir sey oldu diye dusunmeye basladim. Normalde de cok uzun uykusu yok ama resmen uykusuz gecirdik dun tum gunuBerbat ötesi bir geceydi önce uyumamakla basladi 8den 10a kadr saalladik babasi aldi 12de Yatirdi gogsundd uyutup sonra 2de bie uyandi bu saat oldu resmen uyuumuyor..muzigi ya da besigi sallamayi birsktigmiz an bıkkbıkkkk kundaktN elini cikartmay Calisiyor falan..anlamadigim bu kadar sürre nasil uykusuz kaliyo yarin yorgun dusmus oluyor anladigim kadariyla
Bazen oluyor bizimde bir onceki gun cok guzeldi bugun boylee..insallah biraz uyur gunduzde bende uyurumResmen bu durumu 1 gun boyunca yasadik oturup aglayacaktim artik nasil dayandi uykusuz bilmiyorum. Bir yerine mi bir sey oldu diye dusunmeye basladim. Normalde de cok uzun uykusu yok ama resmen uykusuz gecirdik dun tum gunu
Ben hiç sevmedim. Bazı kıyafetlerin kumaşını yıprattı, bazı beyazların sanki rengini bozdu. Düşük sıcaklıkta kullanınca tortuları kalıyor.Kopurmemesi isime geliyo kimyasallar yok demekki ama bir de su granlul sabunlari denicem dalan roxy
Bizimkinde de kendi kendine oylanamak pek yok malesefBir sey diyim mi sen dua et bence senin cocuk cok uslu masaallah..neler yapmiyorum ki atak donemlerimde..aglama krizlerinde ..her cocuk bir olmuyo messla aslaaa anakucaginda yatmiyo daliyo ona yatirdigimiz an aciyo ve aglamaya basliyo.seste uyuyamiyo uyaran fazls oluyor.benim bebegim kendi kendine oyalanmayida bilmiyo hemen agliyo dedigin gibi hemen gitmiyim dedim kac kere cocuk sacini baasini yolup mosmor oluyo katilmaktan illski alacaksin kucagina daha dogdugu an böyleydi hastaneyi inletti ilk gece..dün yemek yapacaktim pusete koydum ah ne kadr isterdim beni takip etsin birsz oyalansin ama yokk kiyamet koptu tek elimde o tek elimde corba karistirdim..cok sukur bi uyurken cok aglamiyo ama o da uykusu kesik kesij oldugu geceler var kalktoginda bakmazsan yine cııgıracak.
Bizim kiz her turlu cıgırtkan maalesef nufusa degilde burada astiye yazdirsaydik keskebende cok isterdim kendi kendine oyalansin ama benimkide bu cins oldu
Bizimki de 4 te derin uykuya geçebildiBerbat ötesi bir geceydi önce uyumamakla basladi 8den 10a kadr saalladik babasi aldi 12de Yatirdi gogsundd uyutup sonra 2de bie uyandi bu saat oldu resmen uyuumuyor..muzigi ya da besigi sallamayi birsktigmiz an bıkkbıkkkk kundaktN elini cikartmay Calisiyor falan..anlamadigim bu kadar sürre nasil uykusuz kaliyo yarin yorgun dusmus oluyor anladigim kadariyla
Benimki de zor uyuyor bu ara neden ki acaba , huzursuzluğu da fazlaKızıma kendi kendime nazar ettimbu saat oldu hala mızır mızır. Gaz mı açlık mı artık birbirine girdi, en sonun da mama da verdim şimdi yatağında oynuyor gram uyku yok gözünde 1 ay 20 günlük olduk atak haftası filan mı?
Biberon. Ben ise baslayinca mecbur biberon alacak. Zaten yogunbakimdayken de biberon verdiler.Şırıngayla mı veriyorsunuz?
Aksam eşimle yıkamaya basladık 40ından sonra o tutuyor
Yavrum birde yakaladıgı yeri eliyle öyle bir kavrıyor ki
Canı ne tatlı bişey yapıcaz diye korkusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?