Canim hasteneden gelince ilk is tv actik ses olsun diye. Evde herkese fisildamayin dedim bebek uyuyor diyene uyuyorsa uyusun normal konusun dedim yani evi bebege ozel duzenlemedim. Tek sakincasi sessiz ortamda uyaniyor. Odada sessozlik olursa agliyor bekimki de. Bir dd artik aglamalarini cozdum. Emmek icon mi uyku icinmi agliyor biliyorum. Tabi sakin olmasinin da etkisi var. Anakucaginda duruyor derken ben de yaninda ona laf atiyorum sutekli yoksa onu ana kucagina koyup yemek yapamiyorum. Aksam esim geliyor bebegi tutup oyaliyor ben yemek yapiyorum. Cok aglayan bir bebek degil ama gozunun onunden ayrilmayacan. Ilgi istiyor ve beni gormek.

Valla çok ağlarken altını açmaya cesaret edemiyorum öyle söyleyeyim. Çünkü dediğin gibi baygınlık geçirecek gibi ağlıyor ve bir başladı mı susmak bilmiyor. Dün akşamüzeri ağlamaya başladı daha yeni emzirmiştim ona rağmen emmek istiyor vermeyeyim dedim ama hiç bir şekilde susturamadım gazı mı var diyorum gazı var gibi durmuyor altını degistirdim mama verdim falan çılgınlar gibi ağlamaya devam etti. Gece 2ye kadar meme ağzında durdu çıkardığım her an ağlamaya devam etti ne yapacağımı şaşırdım artık

Günaydın saat başı uyandı bugün, ne zaman düzene girer uyku bilinmezzz
Bizim bugün 53. Günümüz masallah diyim bir tık daha düzene girdik sanki 2 gündür.
Gün iceris8nde keyifli olduğu anlarda masaj yaparsam akşam ve gecemiz daha rahat geciyo. Bi de ben stresliysem o gun bebeğim de berbat oluyo

Valla mochi elektriklilerden daha pratik gibi. Ben iki saat parçalarını ayırıp temizliyorum sonra onları birlestiriyorum o arada akıyo süt bazen.

Valla mochi elektriklilerden daha pratik gibi. Ben iki saat parçalarını ayırıp temizliyorum sonra onları birlestiriyorum o arada akıyo süt bazen.
elektrikliyle hiç uğraşmam zaten depolama gibi derdim de yok benimki can sıkıntısı sterilizatör falan ugrasamam. mecbur kalınca ugrasılır da gereksiz bana. zaten hep yanımda açar emziririm. meraktan sağdım elimle biraz

Ben hiç sevmedim. Bazı kıyafetlerin kumaşını yıprattı, bazı beyazların sanki rengini bozdu. Düşük sıcaklıkta kullanınca tortuları kalıyor.
Granul diimi ? Siveno var bir de sıvı ama onin yorumlari incia kadr iyi degildi denerim zatem cok uzun sure kullanmam ek gidada alirim dalin falan ugrasamicam

Bazen tek disari cikman, kizi birine birakman gerekebilir, ya da hastalandigin ilac aldigin icin emziremeyebilirsin. Bu gibi durumlar icin dolapta sut olmasi iyi bi sey. Zaten hep yanimda diye dusunme bence.

Valla biz gayette kalabaliktik basta 4gün falan hepsinin huyu farkli istedigin kadar duzen kur ya da kurma seninki salas seviyo benimki cins..misal suan her seyi tamam ama agliyo gel de çöz :)) ilk 6 hafta duzen aramayin diyorlar zaten..ama sonra canina okuyacagim bi atlatalimda

Mochi elim ayagim benim emerken akan sutumde ziyan olmuyo pratik cok pıtpıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…