Bazen tek disari cikman, kizi birine birakman gerekebilir, ya da hastalandigin ilac aldigin icin emziremeyebilirsin. Bu gibi durumlar icin dolapta sut olmasi iyi bi sey. Zaten hep yanimda diye dusunme bence.
Eşine utanacak birşey yok,temiz saça daha çok gelirlermiş de cnm geçirme yöntemini bilmesemde koruma yöntemini biliyorum, temizledikten sonra kullanırsın, lavanta yagı damlatılıyor yakaya, benim oğlumun saçı uzun oldugu için geçen sene kullanmıştım,
Yok aldıramadım burdan.burasi küçük yer ya herkes tanıyor bizi o yüzden söyleyemezmis
Almış dün ilçeden paranit,yıkadık bugün okuldan gelsin gündüz ışığı ile bir daha kontrol edeceğim kalan yumurta varsa toplayayım.
Lavanta yağını geçen yıl kullandim ama bu yıl bebekten dolayı ihmal etmiştim ağzımın payını aldim.daha da ihmal etmem. Cidden bebekle çok zor oluyor.Bir de bebeği sağa sola koyamıyorum ya buraya da düşmüşse bebeğe geçerse diye.
Bende hep oyle yapiuorum kahvaltiyi biraz rahat yapayim dedim uykusuz belki uyur ama yok..ayagimda sallayarak yiyecgim yine aksamdan hazirliyim kahvaltimi gecen oyle yaptim rahat oldu hafta basi pogaca fln yapayim tost makinasinda bastiririm
EElwing6
hemen kucağında bi yumurta koy. yumurta peynir atıstır. bi banyo yaptır güzelce emzir uyur belki. hem uzun uyur keyfini yaparsın sonra yemeğini işini vs
Anne sutu saklama posetleri de iyi oluyor. Steril ve tek kullanimlik. Sut saklama kaplarim da var avent 10lu almistim. Sagma makinam ile de uyumku direk iclerine sağabiliyorum. Ustune kursun kalem ile yazip silebiliyorum. Posetlere asetat kalemi ile tarih ve saat yaziyorum. Ve miktar.
Kızlar adet olan var mi? Normal zamandakine göre farklılık var mi?Benim doğumun 28. Gunu kanama bitti arada lekelenmeler oldu 43. Gün adet oldum 9 gündür devam ediyor ilk gunler aşırı yoğundu şimdi normal geliyor bu şekilde olan var mi? 9 gün uzun dahada devam edicek gibi. Endişem ilk doğumdan sonra parca kalmıştı 61 gu kanamam olmuştu kürtaj oldum sonunda. Gene oyle bir durum var diye korkmaya basladim
Bizde dün akşam banyo yaptırdık peşine emzirdim biraz uyudu geri uyandı açıkmış on buçuk gibi 60 verdim mama..1 saat uyutmadı bu sefer yine uyandı artık 60 yetmiyor..yine emzirdim neyse 00 da uyudu 3 e kadar..3 den 5 bucuga kadar ayaktaydık.5 bucuktan 6 ceyrege kadar yine uyku pesine emzirme..7 den 9 a kadar yine uyku..
Uykuda elleri kollari hiç durmuyo..bi şeylere sinirleniyo gibi mizirdanıyo derin uykuya geçemiyo acaba aç olduğu için mi..en son ağlıyo emziriyorum çocuğum gözlerini açmadan emiyo
kızlar bizim biberonumuz yoktu elimin altında olup alışmasın ihtiyaç olursa alırım demiştim. dün annem almıs. bugün de kızımın emdiği göğsü elimle sağayım dedim merak ettim biraz da. 40 cc çıkardım 4-5 dkda. ay mochi mi alsam çok heveslendim
Bizde dün akşam banyo yaptırdık peşine emzirdim biraz uyudu geri uyandı açıkmış on buçuk gibi 60 verdim mama..1 saat uyutmadı bu sefer yine uyandı artık 60 yetmiyor..yine emzirdim neyse 00 da uyudu 3 e kadar..3 den 5 bucuga kadar ayaktaydık.5 bucuktan 6 ceyrege kadar yine uyku pesine emzirme..7 den 9 a kadar yine uyku..
Uykuda elleri kollari hiç durmuyo..bi şeylere sinirleniyo gibi mizirdanıyo derin uykuya geçemiyo acaba aç olduğu için mi..en son ağlıyo emziriyorum çocuğum gözlerini açmadan emiyo
Kızlar adet olan var mi? Normal zamandakine göre farklılık var mi?Benim doğumun 28. Gunu kanama bitti arada lekelenmeler oldu 43. Gün adet oldum 9 gündür devam ediyor ilk gunler aşırı yoğundu şimdi normal geliyor bu şekilde olan var mi? 9 gün uzun dahada devam edicek gibi. Endişem ilk doğumdan sonra parca kalmıştı 61 gu kanamam olmuştu kürtaj oldum sonunda. Gene oyle bir durum var diye korkmaya basladim