nerde yanlıs yapıyoruz ben bilmiyorum ki. benimki de babasında mısıl mısıl uyuyor
Babalar annelere göre daha sakin olurmuş ve bebekler de bunu hissedermiş. Biz bebekler ağladıkça farkında olmadan panik oluyoruz sanırım ve bebek er bunu hissedip huzursuzlanıyor. Bizimki de babanın omzunda sakinleşiyor

Ben mustelanın banyo setini aldım, yorumlar da iyiydi

Ben de sese alıştırdım. Gündüzleri tv açık olan odada uyuttum mesela. Sessiz ortamda daha çabuk uyanıyor

Yarın 40 oluyor. İnşallah bizim de gece uykuları düzene girer. Bir kaç gündür düzenliydi tam düzene girdi dedim banyo yaptırdık yine gece az uyudu, bizde banyo ters etki yapıyor uyutmuyor

T tuboz esin soğuk sutu vermiş ya hani peki bebisimiz onu içti mi benim oğlan geçen odada kalan sutu verince içti tekrar ilitmadim

Benimki de zor uyuyor bu ara neden ki acaba , huzursuzluğu da fazla
Ya malesef kolik ağrıları var sanırım. Geçen bi video da izledim hatta bi arkadaş burda paylaşmıştı. Doktor diyorki gaz olmasa bile kolik ağrısı olur, sanırım bağırsakları geliştiği için oluyor kolik ağrısı dediği şey. Ve malesef tek ilacı zaman diyor.

Şuan da memede savaş halinde emiyor ve savaş hareketleri sonunda alttan gaz çıkardı

Ben ilk hafta aptamil kullandim ama eve gecince sadece 2 defa verdim. Kutu oldugu gibi duruyor. Kizimda bebelac kullanmistim.ondsn memnundum.
Sma mahvetti çocuğumu, gündüzleri gram uyku yok, arada yarım saat sadece. Doktor bırakma mamayı dedi kilo almamış çünkü. Ne yapsam şaşırdım.

Granul diimi ? Siveno var bir de sıvı ama onin yorumlari incia kadr iyi degildi denerim zatem cok uzun sure kullanmam ek gidada alirim dalin falan ugrasamicam
Evet canım granül. Tabi ben roxy kullandım diğer markalar nasıl bilmem. Sivenoyu markette gördüm alıcaktım ama çok kötü bir kokusu var. Minoris ve u green var bi de ama çok pahalı geldi bana. Dediğin gibi bunlarla uzun süre olmaz, nerdeee o arielin parlak beyazlığı

50.gündeyim lekelenmelerim oluyor ara ara az miktarda açık pembe renkli.

Merhaba sizin bebişiniz nasıl..Benimde 3.kızım rabbim bağişlarsa bir aylık olduk

T tuboz esin soğuk sutu vermiş ya hani peki bebisimiz onu içti mi benim oğlan geçen odada kalan sutu verince içti tekrar ilitmadim
içmediğini iddia ediyor görüntü de de çok fark yoktu ben o cinnet halinde ona bakmadim 3 4 kez sordum yok almadi dedi canim ben normalde şöyle yapıyorum avm v.s. gidiyorsam hava henüz soğumadıgi için dolaptan yanıma alıyorum yünlu bişeye sarıp
zaten emzirdugim için en erken 1 2 saatte sonra acıkıyor ve avm v.s. de biberonla onu veriyorum o saate kadar zaten tam oda sıcaklığına ulaşıyor
daha uzaksa termos...
bu mantıkla senin oda da ki de ılımıştır heralde erzurumda falan değilsen
tabi hangi il de old. da önemli

Eşim abc bebek deterjanı ve yumuşatıcısın almıştı memnunum. Tabi onlar kadar temiz içerikli değildir ama bir ariel kadar da deterjan sayılmaz

Sma mahvetti çocuğumu, gündüzleri gram uyku yok, arada yarım saat sadece. Doktor bırakma mamayı dedi kilo almamış çünkü. Ne yapsam şaşırdım.
Mama değişiminde ne olabilir ki bu kadar sıkıntınız varken ben olsam değiştirirdim aptamil al onu ver kontrole gittiğinde çaktırmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…