Ben dalin kullanıyorum sensitive ve yumusaticida..araştırma yapamadım hiç

E bebekte sut saklama kaplari var ben onlari kullaniyorum cok iyi oluyor onlarda yesilus
Şimdiye kadar alsaydım keşke 4 biberon var ve sürekli kapak kapat dezenfekte et vs. Benim biberonla işim uzun işe de başlayacağım şubatta , pişik kremi siparişi verecektim birde acenten saklama kaplarından aldım baya işimi görür , daha önce görmüştüm niye almadıysam yorumları da iyi

Persil premiumin mis kokusu

Hamileligimde ne hayallerle almistim sagip sagip dolaba atacaktim anca 2sini kullandim

Süt saklama poşetleri daha kullanışlı olabilir yer açısındam ben weenin almıştım 25 li poşet üzerine tarih saat yazıyosin..tabi sütüm oğluma zar zor yettiği için pek kullanamadım..heleki mamayi azalttiktan sonra

Bende oldum ama her zamankinden daha az ve 5 gun surdu

Kizlar korse almak istoyorum su nette cok goruyorum yamuna korse diye ama 300 tl cok pahali geldi.. var mi alan takan korse ?

Ben ilk boron ile yıkadım çift durulama yaptım.boron bitince eşim dalin sıvı almış.

Eşim abc bebek deterjanı ve yumuşatıcısın almıştı memnunum. Tabi onlar kadar temiz içerikli değildir ama bir ariel kadar da deterjan sayılmaz
Niyeti bozmak üzereyim ama arielle de yıkamam tabi 1-2 ay daha geçsin bi de abc deneyeyim o zaman. Zaten ne zamana kadar kimyasallardan koruyabilirzki her şey zararlı ben kendim o konu da çok aşırı temkinli değilim zaten, kısmen dikkat ediyorum.

Son düzenleme:
Ben dalin kullanıyorum sensitive ve yumusaticida..araştırma yapamadım hiç
İşte hep onlarda zararlı kimyasallar varmış vs diye temiz içerikli denilenleri aldım ama onlarda performans olarak kötü hadi diyorum nasılsa bu kıyafetleri bi süre sonra giyemeyecek napalım aşınsın, rengi solsun napalım artık

Kizlar korse almak istoyorum su nette cok goruyorum yamuna korse diye ama 300 tl cok pahali geldi.. var mi alan takan korse ?
ben baskasına aldırdım isim olarak bilmiyorum ama şu hep gördüğümüz 3 kademe kopçalı tüm karın ve sırtı kaplayanlardan. 50 liraya aldım gayet sıkıyo biraz toparlandı alt göbek özellikle ama gel gör ki kilo aynı

Ben ilk boron ile yıkadım çift durulama yaptım.boron bitince eşim dalin sıvı almış.
Boron nasıl? Sabun tozu roxy çok kötü koyu renkilleri soldurdu, beyazlar bi tuhaf oldu, bazı kıyafetlerin kumaşı tüylendi

Yok yok istanbuldayım. Doğru diyorsun o mantıkla bakarsak ılımıştır. Ağlıyor kendini parçalıyor bırakmıyor ki ilitayim. Minik bir canavarım var galiba

Biz de bu süt derdi oldukça zor kilo veririz. Ben doğumdan 2 hafta sonra eski kiloma dönmüştüm (9 kilo verip) sonra süt yapsın diye onu ye bunu ye derken hooop 1 buçuk ayda 3 kilo geri geldi. Neyse ek gıdaya başlasınlar biz de diyet yaparız artık napalım

aynen ek gıdaya kadar herseyi yicem ek gıda vakti de tam yaz ya. dondurmalar gezmede yedigimiz tatlılar yalan mı olucak yani

D
Sizde tuvaletini yapmama da olmuş muydu canım? Bizim en büyük sorunumuz o. Eşim gelsin bir an önce değiştiricem mamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…