Süt saklama poşetlerim var , bu kaplar pratikte dolapta rahat olur habire biberon zor oluyor

Benim 42. Gün falan bi günlük yoğun bi kanamam oldu adet oldum sandim. Devam etmedi. Bugün 53. Deyim...

Benimde 28. Kesildi arada kanama oldu kesildi sonra çok yoğun devam etti

50.gündeyim lekelenmelerim oluyor ara ara az miktarda açık pembe renkli.

Seninle aynı gundeyiz hanı az lekelenme normal ama kesilip tekrar çok yoğun başlaması kafamı karıştırdı

Bende oldum ama her zamankinden daha az ve 5 gun surdu

Seninde tam tersi olmus. Ilkinde plasentadan parca kalmış binde bir kişide olur demişlerdi kürtaj oldum şimdi gene ayni düşük ihtimal beni bulmaz umarim. En iyisi doktora gitmek

D
Sizde tuvaletini yapmama da olmuş muydu canım? Bizim en büyük sorunumuz o. Eşim gelsin bir an önce değiştiricem mamayı.

Evet hatta ben mamadan degildir diye dusunuyordum cunku sonradan baslamisti tuvalet sorunumuz. Mamadan olsa en bastan olurdu demistim ama oyle degilmis.

Canım üç gün eşim evde yok korkuyorum şuan değiştirmeye. Hipp alerji yapmış bazı bebeklere, bir sürü şikayet okudum. Yalnızken değiştirmeye cesaret edemiyorum.

1 ayda kaç gr almış? Ben 1 aylık falandı evimin karşında cocuk doktoru var ona gittim kilo tartı az almış biraz mama verebilirsin dedi, tam 1 hafta sonra gittim başka bir sebeple bu kez aynı doktor gayet iyi dedi kilo alimina. Gecen hafta böyle dedin demedim ama benimkide sınırda kilo alımı az değil ama iyi de değil sanki birde küçük doğduk

Sma mahvetti çocuğumu, gündüzleri gram uyku yok, arada yarım saat sadece. Doktor bırakma mamayı dedi kilo almamış çünkü. Ne yapsam şaşırdım.
Mamayi az degil be bebeginin ayina gore kac kasik hazirla yazıyorsa ona gore hazirlayip ver. Artani dokersin. Benkmki de 2 haftadir kilo almiyo evde tarttogima göre.

Aptamil açıldıktan sonra 4 hafta ömrü var haberin olsun , zaten bakınca bozulduğunu anlıyorsun
Ayayim bari. Benim 8 hafta oldu ne 4 haftasi. Ama goruntu ilk acildigi zamanki gibi. Bilemedim bosa gitti 83 tl

Ayayim bari. Benim 8 hafta oldu ne 4 haftasi. Ama goruntu ilk acildigi zamanki gibi. Bilemedim bosa gitti 83 tl
Benimki hem rengi değişti hem katılaştı yani kaşıkla zor çıkacak gibi kutudan , kutusunu bir okudum 4 hafta diyor
ben o yüzden küçük boy alıyorum ama o da çöp oluyor haftada 3-4 kez kullanıyorum çünkü zorda kalırsam

Mamayi az degil be bebeginin ayina gore kac kasik hazirla yazıyorsa ona gore hazirlayip ver. Artani dokersin. Benkmki de 2 haftadir kilo almiyo evde tarttogima göre.
evde tarttığıma güvenmiyorum. güvensem kilo almayı bırak 400 gr vermiş çıktı diyet yapıyo cocugum anasından önce

D
Sizde tuvaletini yapmama da olmuş muydu canım? Bizim en büyük sorunumuz o. Eşim gelsin bir an önce değiştiricem mamayı.
Ben de değiştirdim, aptamildi hipp aldım ama kaka olayında bi şey değişmedi, hala kabızlık çekiyor. Ama masaj işe yarıyor bazen, 1-2 kez masajdan sonra yaptı kakasını, sık sık masaj yap sen de inşallah işe yarar. Valla bebeğim kaka yapınca dünyanın en rahatlamış insanı ben oluyorum :) keşke her gün yapabilse

Belki de o yoğun kanama adetti. İlk ay adette düzensiz oluyormuş. Yine de şüphen varsa git bi kontrole.

Boron nasıl? Sabun tozu roxy çok kötü koyu renkilleri soldurdu, beyazlar bi tuhaf oldu, bazı kıyafetlerin kumaşı tüylendi
Valla kaka sarisini çıkardı ama öncesi kalıp sabun ile on Yıkama yapmıştım.ben memnundum ama yetişkindeki lekeleri iyi çıkarmamıştı.Bebek için kullanilir

Belki de o yoğun kanama adetti. İlk ay adette düzensiz oluyormuş. Yine de şüphen varsa git bi kontrole.
Ben ilk kızımda Doğumdan sonra 8. Ay, ikinci kızımda 7. Ay adet oldum. Yani sadece anne sütü verenler ve iştahlı bebeği olanlar geç adet oluyor gördüğüm kadarıyla. Mama verenler ya da mama takviyesi yapanlar daha erken adet oluyor gibi.

artık büyüdüler acıkınca kalkmaz mı? valla hiç uyandıramam dertsiz basıma dert mi arıyorum
Kaç aylık veya günlük ki uyandırıyorsun
35 günlük ama benim göğüsler çok ufak süt depolayamıyorum, bir de kilo alımı biraz yavaş o yüzden uyandırmak zorundayım uyanmazsa da sağım yapıyorum
Ben wrap sling ile şöyle emzirdim bugün bir yandan da tek elimle iş yaptım isterseniz videosunu da atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…