Süt saklama poşetleri daha kullanışlı olabilir yer açısındam ben weenin almıştım 25 li poşet üzerine tarih saat yazıyosin..tabi sütüm oğluma zar zor yettiği için pek kullanamadım..heleki mamayi azalttiktan sonra
Seninde tam tersi olmus. Ilkinde plasentadan parca kalmış binde bir kişide olur demişlerdi kürtaj oldum şimdi gene ayni düşük ihtimal beni bulmaz umarim. En iyisi doktora gitmek
Evet hatta ben mamadan degildir diye dusunuyordum cunku sonradan baslamisti tuvalet sorunumuz. Mamadan olsa en bastan olurdu demistim ama oyle degilmis.
Canım üç gün eşim evde yok korkuyorum şuan değiştirmeye. Hipp alerji yapmış bazı bebeklere, bir sürü şikayet okudum. Yalnızken değiştirmeye cesaret edemiyorum.
1 ayda kaç gr almış? Ben 1 aylık falandı evimin karşında cocuk doktoru var ona gittim kilo tartı az almış biraz mama verebilirsin dedi, tam 1 hafta sonra gittim başka bir sebeple bu kez aynı doktor gayet iyi dedi kilo alimina. Gecen hafta böyle dedin demedim ama benimkide sınırda kilo alımı az değil ama iyi de değil sanki birde küçük doğduk
Mamayi az degil be bebeginin ayina gore kac kasik hazirla yazıyorsa ona gore hazirlayip ver. Artani dokersin. Benkmki de 2 haftadir kilo almiyo evde tarttogima göre.
Benimki hem rengi değişti hem katılaştı yani kaşıkla zor çıkacak gibi kutudan , kutusunu bir okudum 4 hafta diyor
ben o yüzden küçük boy alıyorum ama o da çöp oluyor haftada 3-4 kez kullanıyorum çünkü zorda kalırsam
Mamayi az degil be bebeginin ayina gore kac kasik hazirla yazıyorsa ona gore hazirlayip ver. Artani dokersin. Benkmki de 2 haftadir kilo almiyo evde tarttogima göre.
Ben de değiştirdim, aptamildi hipp aldım ama kaka olayında bi şey değişmedi, hala kabızlık çekiyor. Ama masaj işe yarıyor bazen, 1-2 kez masajdan sonra yaptı kakasını, sık sık masaj yap sen de inşallah işe yarar. Valla bebeğim kaka yapınca dünyanın en rahatlamış insanı ben oluyorum :) keşke her gün yapabilse
Benimde 28. Kesildi arada kanama oldu kesildi sonra çok yoğun devam etti
Seninle aynı gundeyiz hanı az lekelenme normal ama kesilip tekrar çok yoğun başlaması kafamı karıştırdı
Seninde tam tersi olmus. Ilkinde plasentadan parca kalmış binde bir kişide olur demişlerdi kürtaj oldum şimdi gene ayni düşük ihtimal beni bulmaz umarim. En iyisi doktora gitmek
Valla kaka sarisini çıkardı ama öncesi kalıp sabun ile on Yıkama yapmıştım.ben memnundum ama yetişkindeki lekeleri iyi çıkarmamıştı.Bebek için kullanilir
Ben ilk kızımda Doğumdan sonra 8. Ay, ikinci kızımda 7. Ay adet oldum. Yani sadece anne sütü verenler ve iştahlı bebeği olanlar geç adet oluyor gördüğüm kadarıyla. Mama verenler ya da mama takviyesi yapanlar daha erken adet oluyor gibi.
Valla çok ağlarken altını açmaya cesaret edemiyorum öyle söyleyeyim. Çünkü dediğin gibi baygınlık geçirecek gibi ağlıyor ve bir başladı mı susmak bilmiyor. Dün akşamüzeri ağlamaya başladı daha yeni emzirmiştim ona rağmen emmek istiyor vermeyeyim dedim ama hiç bir şekilde susturamadım gazı mı var diyorum gazı var gibi durmuyor altını degistirdim mama verdim falan çılgınlar gibi ağlamaya devam etti. Gece 2ye kadar meme ağzında durdu çıkardığım her an ağlamaya devam etti ne yapacağımı şaşırdım artık