Kızlar bende hipp combiotic mama var açıldıktan sonra belli süre sonra bozuluyor mu ben su anda süt sagip veriyorum mama vermemeye çalışıyorum. Mamayı normal mutfakta bekletiyorum buzdolabına falan mi koyayım?
Bu krem steroid içeren bir krem bebek için etki gücü yüksek. Steroid içeren kremlerin mümkün olduğunca az kullanılması istenir özellikle bebeklerde ve etki gücü bebeğe uygun olmalı. Yoksa yan etkiler ortaya çıkabilir. Çocuk doktoru ile görüşüp uygun olan bir kreme geçin derim (not: dahiliye doktoruyum)
Bana zaten çocuk doktoru yazdı Bend e aldım mümkün olduğunca az sürüyorum arada sırada çok şükür bi yan etkisi olmadı inşallah olmazda bilgileriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun doktor hanımcımm
Kızlar bende hipp combiotic mama var açıldıktan sonra belli süre sonra bozuluyor mu ben su anda süt sagip veriyorum mama vermemeye çalışıyorum. Mamayı normal mutfakta bekletiyorum buzdolabına falan mi koyayım?
Ben ilk kızımda Doğumdan sonra 8. Ay, ikinci kızımda 7. Ay adet oldum. Yani sadece anne sütü verenler ve iştahlı bebeği olanlar geç adet oluyor gördüğüm kadarıyla. Mama verenler ya da mama takviyesi yapanlar daha erken adet oluyor gibi.
Mama kutusunun üzerinde ne kadar süre de kullanılması gerektiği yazıyor yanılmıyorsam 3 haftaydı. Kızım yeni doğduğunda bende ondan kullandım sonra bıraktım mamayı ama süresi olunca koca kutuyu çöpe attım
Geceleri benim kadar sersemleyen var mi acaba? Gecen gece birden uyandim bebek nerede diye. Besiginde misil misil yatiyor, ben kollarimin arasinda emziriyorum sandim bir an. Bir de gece kacta uyandik, kacta geri yattik, yeni mi emzirdim, yoksa zaman gecti de yeniden mi uyandi bunlarin hepsi bende flu oluyor. Bazen emzirip emzirmedigimden bile emin olamiyorum.
Malesef yorgunluktan oluyo o. Bi keresinde ben uzanmıştım babası ilgilenirken, bizimki bi türlü uyumuyor. En son kalktım baktım eşim, uyumuyo bu ne zaman emzirdin dedi az önce dedim halbuki saatler geçmiş üzerinden zaman kavramı kalmamıştı bende.
Kızlar biz de hastane çantamıza aptamil koymuştuk. Sarılık değeri yükselince hemşire açıp 1 kez mama verdi. Sonra ben hiç kullanmadım. 1 ayın dolmasına bir hafta kala tam çöpe atacakken aklıma geldi. Mama hazırlayıp sokak kedilerine verdim. Lıkır lıkır içtiler. Zaten veterinerler de inek sütü yerine bebek mamasını tavsiye ediyorlarmış. Çöpe atmayın en azından o canların karnı doymuş olur.
Uyumuyor yok. 5ten beri bana bakıyor. Gözümü ondan çektiğim an çığlık kıyamet . Aaaaaaaaaaaaa
Büyük oğlum oyun için bekliyor yarım saat sonra onun uyku saati. Oy anam oy. Eşim 1aydır ultra yoğun çalışıyor çocuklar uyumuş ev toplanmış oluyor geldiğinde. Kafayı yicem tek başıma koşturmaktan
Uyumuyor yok. 5ten beri bana bakıyor. Gözümü ondan çektiğim an çığlık kıyamet . Aaaaaaaaaaaaa
Büyük oğlum oyun için bekliyor yarım saat sonra onun uyku saati. Oy anam oy. Eşim 1aydır ultra yoğun çalışıyor çocuklar uyumuş ev toplanmış oluyor geldiğinde. Kafayı yicem tek başıma koşturmaktan
Mama kutusunun üzerinde ne kadar süre de kullanılması gerektiği yazıyor yanılmıyorsam 3 haftaydı. Kızım yeni doğduğunda bende ondan kullandım sonra bıraktım mamayı ama süresi olunca koca kutuyu çöpe attım
Kaç gündür sağım yapmıyordum bide hep sağ göğsümden emzirdim sağ taş gibi sol yumuşak diye. Sol göğüsümde bi tarafında sertleşme oluşmuş mastitmi acaba ? Sağmayı denedim 2 göğsümden 60 ml anca çıktı. Ben şok kızlar sağın bol bol cidden sağmak artıyor sütü. Bide kaç gundur suyu az içtim sanırım ondanda oldu.