Bende de oyle oluyor geceleri

Gecen gun ilk kez uzun uyudu bebem, benim de gogusler sisti. Emzirince gecti sukur. Ama gecen hafta doktora gidecektim. Ben yokken versinler diye sagip sut biraktim. Geldigimde de ac degildi. Benim memeler bi kac saat icinde tas oldu, bir tanesi kizardi hatta. Hemen emzirdim bol bol ustune de oyle rahatladi. Sagmaya her zaman vakit bulamiyorum. Bende su icmek ise yariyor. Yememe de cok dikkat etmiyorum artik, ne bulursam onu yiyorum ama bol su icmeye calisiyorum.

benimki de napsın dün çocuk durmayınca hadi evinize dedi
Benimkide bugun haldır huldur haber vermeden geldi bi saat sonra misafirimiz gelecek dememize ragmen bi güzel yerleşti kestane falan kesiyor elli kere misafirim gelecek demene rağmen hala yardım edilcek bişey varsa söyle veya gitmemizi istiyorsanda söyleyebilirsin dedi
Nasıl yani diyerek sustum sadece
İç ses; Yuh defolun gidin falan mı diyim daha ne yapayım gitmeniz için

al işte. sonra kvler neden sevilmiyor. bizi bu hale kimler getirdi acaba. anlayıssızlık diz boyu. geçen hafta 40tan sonra ilk defa annemlere gitmisim. bir önceki gün de kvlerdeydim. aksam esim mesaj atıyo annemler seni soruyo gel diye. tepem attı. gelmiyorum dedim eve gelince de bi güzel saydırdım. ben ordayken annem arasa beni soruyo diye gitsem hosuna gider mi dedim. vs vs. neymis cocugu özlemisler bi gün de görmeyiver ölmezsin

ay ne zor göğsüne alıp büyükle oynasan? veya slingi kullanabilirsin
Akşam olunca istediği oyun şekli: sırtına bindirip atçılık oynamak, havaya kaldırıp uçak yapmak, yerde emekleyerek beraber hayvan taklitleri yapmak. Yorulduktan sonra ancak kitabını seçip geliyor. Neyseki çok ısrar etmedi direk yastığını aldı geldi ayağıma koydu salla diye
Anaların hakkı ödenmez .

ya kıyamam o da anlamıs yorgunlugunu. değerini bilen evlatlar olsun insallah hepsi bu gece bebek de mısıl mısıl uyusun dinlen insallah

Terbiyesizlik tamamen hayır sanki adam akıllı ilgileniyorlarda al aglayınca gidin uyuyun demiş
Dünde geldi bilerek odaya kapandım hiç görmedim taki kızım cıldırana kadar eşimi cagırdım bes dk sonra kapıdan kafayı uzattı ben gidiyorum diye. Neyse salona bi gittim meyveler yenmiş caylar içilmiş dememişki kendi yediğim içtiğim pislettiğimi bari götüreyim mutfaga
Ne ayıp ya biz içerde cocukla cebelleşirken bari kendi tabagını götür mutfağa
Hadi bana acıman yok oglun için yap bari
Yedi el yabancı bile bugun bulasıgını makineye koymaya calıştı
Gelde bilenme
Eşimde bana anlatma diyip duruyor haklısın ama napabilirim diyor yapamaz bişey ama benimde bi sekilde sinirimi bosaltmam lazım

İn Canım azaldimi sariliginiz son durum ne bizim bacaklarlarinda azaldı karninda yüzünde bide gözlerinde var. Bu ay sonu bitmezse kan testi yapıcaz. İnşallah gerek kalmaz

Nasıl yani sizle oturdu mu akraba mı arkadaş mıydı misafirin

Yok artık bu ne biçim iş, eşin keşke bişeyler söylese annesine , söylese bide alınırlar biz düşünemedik demezler

İn
Canım azaldimi sariliginiz son durum ne bizim bacaklarlarinda azaldı karninda yüzünde bide gözlerinde var. Bu ay sonu bitmezse kan testi yapıcaz. İnşallah gerek kalmaz
Bizim yüzde ve gözde kalmıştı. Bugün dikkat ettim gözdeki tamamen geçmiş gibi, yüzü de azaldı ama malesef yüzünde hala biraz sarılık var. Geçmezse bizim de haftaya kan tahlili yapılacak. İnşallah geçer, kuzularımız iyi olsun

Masajı karnına mı yapıyorsun? Bugün yaptım ben de henüz etkisi yok.

Nasıl yani sizle oturdu mu akraba mı arkadaş mıydı misafirin
Arkadasımdı ve tanımıyordu
Öglen annem ugradı aksama kal kardesim gecerken alsın dedim yok misafirin gelicek ayıp dedi gitti ki arkadasımı tanımasına ragmen kadın durmadı
Bu tanımamasına ragmen kestaneyi arkadaslarınla birlikte yeriz diyor bide
Görümcem vardı o müdahele etti anladı tribimide götürdü zorla resmen zorla yani kalıcaktı çünkü
Hala kestaneyide artık yarın aksam yeriz diyor yarım kilo bişey al götür evine sen ye o kadar gözün kalıcaksa

Yok artık bu ne biçim iş, eşin keşke bişeyler söylese annesine , söylese bide alınırlar biz düşünemedik demezler
Ne diyecek ki anne yedigini götür mutfagamı
Veya makine bos koyabilirsin mi :)
Eşimin yapabildigini daha dogrusu benim ona iş yaptırttıgımı biliyorlar
Diyemez tabiki bişey beklemiyorumda demesini
Ama babasının evi gibi kullanmasınada sinir oluyorum
Mutfakta masanın üstünde bardagım var gel git ondan su iciyorum sürahiden sabit duruyor geldi bu aksam ben kostururken o bardaktan su icti sonra suyla calkalayıp geri yerine koydu
Ben zaten huyluyumdur tiksinirim eşimin bile bardagından içmem hatta kendi bardagımı bile ara ara huylanır değiştirir gün icinde resmen bardagımı kullandı görmesem coktan ondan icmiştim
Ya ama evine git gercekten tertemiz zerre ortada bulasık cöp toz koku vs bulamazsın evinin fayanslarıda beyaz bariz parlıyorlar bana niye böyle anlamıyorum

Aman Allahım kafa gitmiş tamamen

Ay çok zor gerçekten Allah kolaylık versin sen dikkatli ol yinede bardağı görmüşsün iyi ki
Eşinin yaptığını biliyorlarsa bilsinler bari ona yardım etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…