- 8 Kasım 2018
- 5.932
- 14.657
- 248
Bende de oyle oluyor geceleriMalesef yorgunluktan oluyo o. Bi keresinde ben uzanmıştım babası ilgilenirken, bizimki bi türlü uyumuyor. En son kalktım baktım eşim, uyumuyo bu ne zaman emzirdin dedi az önce dedim halbuki saatler geçmiş üzerinden zaman kavramı kalmamıştı bende.
Gecen gun ilk kez uzun uyudu bebem, benim de gogusler sisti. Emzirince gecti sukur. Ama gecen hafta doktora gidecektim. Ben yokken versinler diye sagip sut biraktim. Geldigimde de ac degildi. Benim memeler bi kac saat icinde tas oldu, bir tanesi kizardi hatta. Hemen emzirdim bol bol ustune de oyle rahatladi. Sagmaya her zaman vakit bulamiyorum. Bende su icmek ise yariyor. Yememe de cok dikkat etmiyorum artik, ne bulursam onu yiyorum ama bol su icmeye calisiyorum.Kaç gündür sağım yapmıyordum bide hep sağ göğsümden emzirdim sağ taş gibi sol yumuşak diye. Sol göğüsümde bi tarafında sertleşme oluşmuş mastitmi acaba ? Sağmayı denedim 2 göğsümden 60 ml anca çıktı. Ben şokkızlar sağın bol bol cidden sağmak artıyor sütü. Bide kaç gundur suyu az içtim sanırım ondanda oldu.
Benimkide bugun haldır huldur haber vermeden geldi bi saat sonra misafirimiz gelecek dememize ragmen bi güzel yerleşti kestane falan kesiyor elli kere misafirim gelecek demene rağmen hala yardım edilcek bişey varsa söyle veya gitmemizi istiyorsanda söyleyebilirsin dedibenimki de napsın dün çocuk durmayınca hadi evinize dedi
al işte. sonra kvler neden sevilmiyor. bizi bu hale kimler getirdi acaba. anlayıssızlık diz boyu. geçen hafta 40tan sonra ilk defa annemlere gitmisim. bir önceki gün de kvlerdeydim. aksam esim mesaj atıyo annemler seni soruyo gel diye. tepem attı. gelmiyorum dedim eve gelince de bi güzel saydırdım. ben ordayken annem arasa beni soruyo diye gitsem hosuna gider mi dedim. vs vs. neymis cocugu özlemisler bi gün de görmeyiver ölmezsinBenimkide bugun haldır huldur haber vermeden geldi bi saat sonra misafirimiz gelecek dememize ragmen bi güzel yerleşti kestane falan kesiyor elli kere misafirim gelecek demene rağmen hala yardım edilcek bişey varsa söyle veya gitmemizi istiyorsanda söyleyebilirsin dedi
Nasıl yani diyerek sustum sadece
İç ses; Yuh defolun gidin falan mı diyim daha ne yapayım gitmeniz için
Akşam olunca istediği oyun şekli: sırtına bindirip atçılık oynamak, havaya kaldırıp uçak yapmak, yerde emekleyerek beraber hayvan taklitleri yapmak. Yorulduktan sonra ancak kitabını seçip geliyor. Neyseki çok ısrar etmedi direk yastığını aldı geldi ayağıma koydu salla diyeay ne zorgöğsüne alıp büyükle oynasan? veya slingi kullanabilirsin
ya kıyamam o da anlamıs yorgunlugunu. değerini bilen evlatlar olsun insallah hepsiAkşam olunca istediği oyun şekli: sırtına bindirip atçılık oynamak, havaya kaldırıp uçak yapmak, yerde emekleyerek beraber hayvan taklitleri yapmak. Yorulduktan sonra ancak kitabını seçip geliyor. Neyseki çok ısrar etmedi direk yastığını aldı geldi ayağıma koydu salla diye
Anaların hakkı ödenmez .
Terbiyesizlik tamamen hayır sanki adam akıllı ilgileniyorlarda al aglayınca gidin uyuyun demişal işte. sonra kvler neden sevilmiyor. bizi bu hale kimler getirdi acaba. anlayıssızlık diz boyu. geçen hafta 40tan sonra ilk defa annemlere gitmisim. bir önceki gün de kvlerdeydim. aksam esim mesaj atıyo annemler seni soruyo gel diye. tepem attı. gelmiyorum dedim eve gelince de bi güzel saydırdım. ben ordayken annem arasa beni soruyo diye gitsem hosuna gider mi dedim. vs vs. neymis cocugu özlemisler bi gün de görmeyiver ölmezsin
Canım azaldimi sariliginiz son durum ne bizim bacaklarlarinda azaldı karninda yüzünde bide gözlerinde var. Bu ay sonu bitmezse kan testi yapıcaz. İnşallah gerek kalmazCanım bizim de hala geçmedi 43 günlük olduk. Bizde de düşüşe geçmişti bir daha bakılmadı. Doktor bazı bebeklerin 2.ayda geçer normal dedi. Ama 2 hafta sonra hala sarı olursa karaciğer ve tiroid testleri yapılacakmış
Nasıl yani sizle oturdu muBenimkide bugun haldır huldur haber vermeden geldi bi saat sonra misafirimiz gelecek dememize ragmen bi güzel yerleşti kestane falan kesiyor elli kere misafirim gelecek demene rağmen hala yardım edilcek bişey varsa söyle veya gitmemizi istiyorsanda söyleyebilirsin dedi
Nasıl yani diyerek sustum sadece
İç ses; Yuh defolun gidin falan mı diyim daha ne yapayım gitmeniz için
Terbiyesizlik tamamen hayır sanki adam akıllı ilgileniyorlarda al aglayınca gidin uyuyun demiş
Dünde geldi bilerek odaya kapandım hiç görmedim taki kızım cıldırana kadar eşimi cagırdım bes dk sonra kapıdan kafayı uzattı ben gidiyorum diye. Neyse salona bi gittim meyveler yenmiş caylar içilmiş dememişki kendi yediğim içtiğim pislettiğimi bari götüreyim mutfaga
Ne ayıp ya biz içerde cocukla cebelleşirken bari kendi tabagını götür mutfağa
Hadi bana acıman yok oglun için yap bari
Yedi el yabancı bile bugun bulasıgını makineye koymaya calıştı
Gelde bilenme
Eşimde bana anlatma diyip duruyor haklısın ama napabilirim diyor yapamaz bişey ama benimde bi sekilde sinirimi bosaltmam lazım
Bizim yüzde ve gözde kalmıştı. Bugün dikkat ettim gözdeki tamamen geçmiş gibi, yüzü de azaldı ama malesef yüzünde hala biraz sarılık var. Geçmezse bizim de haftaya kan tahlili yapılacak. İnşallah geçer, kuzularımız iyi olsunİn
Canım azaldimi sariliginiz son durum ne bizim bacaklarlarinda azaldı karninda yüzünde bide gözlerinde var. Bu ay sonu bitmezse kan testi yapıcaz. İnşallah gerek kalmaz
Masajı karnına mı yapıyorsun? Bugün yaptım ben de henüz etkisi yok.Ben de değiştirdim, aptamildi hipp aldım ama kaka olayında bi şey değişmedi, hala kabızlık çekiyor. Ama masaj işe yarıyor bazen, 1-2 kez masajdan sonra yaptı kakasını, sık sık masaj yap sen de inşallah işe yarar. Valla bebeğim kaka yapınca dünyanın en rahatlamış insanı ben oluyorum :) keşke her gün yapabilse
Arkadasımdı ve tanımıyorduNasıl yani sizle oturdu muakraba mı arkadaş mıydı misafirin
Ne diyecek ki anne yedigini götür mutfagamıYok artık bu ne biçim iş, eşin keşke bişeyler söylese annesine , söylese bide alınırlar biz düşünemedik demezler
Biz bunu yapıyoruz kremimizde bu ama baska kremlede olur benceMasajı karnına mı yapıyorsun? Bugün yaptım ben de henüz etkisi yok.
Aman Allahım kafa gitmiş tamamenArkadasımdı ve tanımıyordu
Öglen annem ugradı aksama kal kardesim gecerken alsın dedim yok misafirin gelicek ayıp dedi gitti ki arkadasımı tanımasına ragmen kadın durmadı
Bu tanımamasına ragmen kestaneyi arkadaslarınla birlikte yeriz diyor bide
Görümcem vardı o müdahele etti anladı tribimide götürdü zorla resmen zorla yani kalıcaktı çünkü
Hala kestaneyide artık yarın aksam yeriz diyor yarım kilo bişey al götür evine sen ye o kadar gözün kalıcaksa
Ne diyecek ki anne yedigini götür mutfagamı
Veya makine bos koyabilirsin mi :)
Eşimin yapabildigini daha dogrusu benim ona iş yaptırttıgımı biliyorlar
Diyemez tabiki bişey beklemiyorumda demesini
Ama babasının evi gibi kullanmasınada sinir oluyorum
Mutfakta masanın üstünde bardagım var gel git ondan su iciyorum sürahiden sabit duruyor geldi bu aksam ben kostururken o bardaktan su icti sonra suyla calkalayıp geri yerine koydu
Ben zaten huyluyumdur tiksinirim eşimin bile bardagından içmem hatta kendi bardagımı bile ara ara huylanır değiştirir gün icinde resmen bardagımı kullandı görmesem coktan ondan icmiştim
Ya ama evine git gercekten tertemiz zerre ortada bulasık cöp toz koku vs bulamazsın evinin fayanslarıda beyaz bariz parlıyorlar bana niye böyle anlamıyorum
Yat kalk kaynanana dua et bak neler varAy çok zor gerçekten Allah kolaylık versin sen dikkatli ol yinede bardağı görmüşsün iyi ki
Eşinin yaptığını biliyorlarsa bilsinler bari ona yardım etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?