Kesinlikle dün ki uykusuzlugu bugun tamamliyo muzurluk depoluyoo bi guzel uyudu su saate kadar 8den yarin teror estirir yine kizlar yasayaniniz var mi bugun sutumde az mi ondan mi bilmiyorum ama damarlarim acidi emerken..taa omuzumdan damarim cekiliyo sanki bir sızı agrı...olmayip bosa cektiginden mi..somuruyo bizimki ondan mi

Yok canim benimki de kendi kafasina gore takiliyo gülceee diye seslendigimde bile nadir insan korkmuyor degil ama daha cok minikler bunlar icin dusunsene gormleri bile yeni basladi bizi kokumuzdan taniyorlardi..bazen emdikten sonra kucagimda biseyler dersem nadir gülüyo

Masajı karnına mı yapıyorsun? Bugün yaptım ben de henüz etkisi yok.
Evet hem karnına hem de bacaklarını hafif karnına doğru itiyorum. Bi de sıcak havlu koydum. Bu dediklerimi bugün de yaptım ama ne yazık ki gelen giden yok. Yarın tekrar yapıcam

biz yine 21.00da odaya girip 23.30 da uyuduk bu çocuğun düzeni böyle sanırım. 4.30da kalktı emerken uyuyakaldı birazdan canavar gibi kalkar neyse dinlenmisim bende.

Ben de hazır sütüm arttı mamayı azaltayım dedim, ı süreçte kilo almamış işte. Ama ben biberonla veriyorum. Belki o sebepten memeyi güzel ememiyor olabilir. Zaten hemen uykusu geliyor memede.
canm benimkide uyuyup kalıyo oyüzdrn sağmak zorunda kalıyorum biraz büyüse uyumaz belji diyordum aMa gene uyuyor bizimkiler anamkokuduna dayanamıyor
Canım o ağrı genelde süt inerken olur benim işk zamanlarda öyle olıyordu sızlıyo omzuma kadar göğüsler süt doluyordu

Aynısını sağ göğsümde çoğunlukla yaşıyorum ama neden bilmiyorum

Bizde bugün 1 bucuga kadar ayaktaydık uyumadı..sonra 1.5 dan 5.5 a kadar uyudu.şimdi de tekrar uyutup koydum bakalım ne kadar sürecek

Süt doluyo inşallah bol bol sütlerimiz olsun..bende sadece sağ tarafta onu yaşıyorum ve sola göre daha iyi süt oluyo sağda..

Sabah 5e doğru gazdan ıhh diye bağırarak uyanıyor. Uykusu ağır geliyor çıkartamıyor. Yarım saatte bir böyle. Sabah 7de son raddeye geliyor bu ve hem alttan hem üstten birçok kez gaz çıkartıyor. Üstten her çıkartmada kusuyor tabi. Sonra yorulup bayılıyor kısa süre .
Sizin de böyle mi?

Arkadaşlar humana çayında dereotu yağı var. Demek ki dereotu gaz yapmıyor.

Bizim 2den beri uyandigi an böyleyiz sabahliyoruz

Sut inmesi degil onu anliyorum o daha farkli bu bebek emerken damarimib omuza kadar cekilmesi ince sızı..cok guclu cekiyo ama sut olmadgndan mi ki

Günaydın arkadaşlar 2 gün gece uykusu iyiydi ne güzel demek ki artık düzene girdi dedim ki 2 gündür iki saatte bir uyanıyor. 3 Aydan Sonra düzene girermiş bakalım.

Bir şey merak ettim vişne hoşafı gaz yapar mı bilginiz var mı? Annem yaptı dolaba koydu korkuyorum içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…