Günaydın bugün bizim fındığın 40 ritüelleri var Uslancak diye beklerken dün akşam 6dan gece 4e kadar hiç uyumadı 10saat uykusuz kalınır mı hayret ettim vallaYani demek istiyor ki 40da uslanmıcam boşuna ümitlenmeyin
Kesinlikle dün ki uykusuzlugu bugun tamamliyo muzurluk depoluyoo bi guzel uyudu su saate kadar 8den yarin teror estirir yine kizlar yasayaniniz var mi bugun sutumde az mi ondan mi bilmiyorum ama damarlarim acidi emerken..taa omuzumdan damarim cekiliyo sanki bir sızı agrı...olmayip bosa cektiginden mi..somuruyo bizimki ondan mi
Günaydın arkadaşlar 2 gün gece uykusu iyiydi ne güzel demek ki artık düzene girdi dedim ki 2 gündür iki saatte bir uyanıyor. 3 Aydan Sonra düzene girermiş bakalım.
Bir şey merak ettim vişne hoşafı gaz yapar mı bilginiz var mı? Annem yaptı dolaba koydu korkuyorum içmeye
Günaydın bugün bizim fındığın 40 ritüelleri var Uslancak diye beklerken dün akşam 6dan gece 4e kadar hiç uyumadı 10saat uykusuz kalınır mı hayret ettim vallaYani demek istiyor ki 40da uslanmıcam boşuna ümitlenmeyin
40 aslında anne içinmiş bizim de bugün 40 ı. Anne içinse ben niye gece gaz sancısından kıvrandım. Ben böyleysem bebeğim nasıl acı çekiyordur.Bir de hep merak ediyorum. Ayıptır sorması bizden gaz çıktı da öyle emzirdik dyelim. Yine de bebekte gaz olur m?
40 aslında anne içinmiş bizim de bugün 40 ı. Anne içinse ben niye gece gaz sancısından kıvrandım. Ben böyleysem bebeğim nasıl acı çekiyordur.Bir de hep merak ediyorum. Ayıptır sorması bizden gaz çıktı da öyle emzirdik dyelim. Yine de bebekte gaz olur m?
Sicak tutun bebekleri. Kiraz cekirdegi satiliyor internetten bakin. Isitilip bebegin gobusune sararsiniz. Faydasi oluyormis. Ben kulkanmadim ama kullanan arkadaslarim var.
Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
O gaz sancısı için değil ki annenin 40 i duşa girip temizlenmek abdest alması için yoksa gazlar tabi devam edecek tabi ki olur bebeğin gazı bizimkinden çok bağımsız
Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
Benimkinin karnı tam doymadıysa sürekli uyanıyo..ama dün 60 mama verdim üstüne emzirdim gece 1 buçukta uyudu 5 bucuga kadar..bide mama tokluk sağlıyor uyutuyo bebeği siz mama kullanıyo musunuz
Sicak tutun bebekleri. Kiraz cekirdegi satiliyor internetten bakin. Isitilip bebegin gobusune sararsiniz. Faydasi oluyormis. Ben kulkanmadim ama kullanan arkadaslarim var.
Ben ondan aldım ama bırakmıyor ki dursun ağlarken yer yerinden oynatıyor onu mu bırakır öylece duruyor. E bebekte kemer şeklinde olanı var almak isteyen olursa 25 lira gibi birşeydi
Yamuna bana çok pahalı geldi instagramda bi butikten aynı özelliklerde 150 ye aldım ben askılı olanlardan . Ama daha 4 kere falan takabildim . Bebiş bazen çok huysuzlandığı için onla uğraşmaktan takmayı unutuyorum
Benimkinin karnı tam doymadıysa sürekli uyanıyo..ama dün 60 mama verdim üstüne emzirdim gece 1 buçukta uyudu 5 bucuga kadar..bide mama tokluk sağlıyor uyutuyo bebeği siz mama kullanıyo musunuz