İki gündür bende de aynı şey oluyo

Ben de içecem bugün. Heesey gaz yapıyor yeterr bee

40 aslında anne içinmiş bizim de bugün 40 ı. Anne içinse ben niye gece gaz sancısından kıvrandım. Ben böyleysem bebeğim nasıl acı çekiyordur.Bir de hep merak ediyorum. Ayıptır sorması bizden gaz çıktı da öyle emzirdik dyelim. Yine de bebekte gaz olur m?

ben olcağını sanmıyorum doğumdan sonra ilk iki hafta çok gazım vardı ama bebişte bişey yoktu

Bu kadar ilaca ragmen hala kivraniyor bu gece yine uyumadik cok zordu
Sicak tutun bebekleri. Kiraz cekirdegi satiliyor internetten bakin. Isitilip bebegin gobusune sararsiniz. Faydasi oluyormis. Ben kulkanmadim ama kullanan arkadaslarim var.

Hosgeldin aramiza 40 cikinca uslanir diye beklerken hayal kirikligi yasayanlar kulubu

Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...

O gaz sancısı için değil ki annenin 40 i duşa girip temizlenmek abdest alması için yoksa gazlar tabi devam edecek tabi ki olur bebeğin gazı bizimkinden çok bağımsız

Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
Benimkinin karnı tam doymadıysa sürekli uyanıyo..ama dün 60 mama verdim üstüne emzirdim gece 1 buçukta uyudu 5 bucuga kadar..bide mama tokluk sağlıyor uyutuyo bebeği siz mama kullanıyo musunuz

Sicak tutun bebekleri. Kiraz cekirdegi satiliyor internetten bakin. Isitilip bebegin gobusune sararsiniz. Faydasi oluyormis. Ben kulkanmadim ama kullanan arkadaslarim var.
Ben ondan aldım ama bırakmıyor ki dursun ağlarken yer yerinden oynatıyor onu mu bırakır öylece duruyor. E bebekte kemer şeklinde olanı var almak isteyen olursa 25 lira gibi birşeydi

Gidicem inşallah en yakın zamanda

Mama hesabı kiloya göre şu şekilde hesaplaniyormus. Bebeğin kilosu×160=/8
Ben de internette bebeğin kilosu/ 56 = üç saatte bir alması gereken öğün miktarı süt yada mama olarak okudum .
Tabi 2 saat sonrada acıkabiliyor

Sut inmesi degil onu anliyorum o daha farkli bu bebek emerken damarimib omuza kadar cekilmesi ince sızı..cok guclu cekiyo ama sut olmadgndan mi ki
Meme uçlarında yara var mı? Ben büyük kızımda öyle birşey yaşıyordum. Acısı sırtıma kadar saplanıyordu emzirmeye çalıştığım anda.

Benimkinin karnı tam doymadıysa sürekli uyanıyo..ama dün 60 mama verdim üstüne emzirdim gece 1 buçukta uyudu 5 bucuga kadar..bide mama tokluk sağlıyor uyutuyo bebeği siz mama kullanıyo musunuz
Ne guzel masallah. Ben mama kullanmiyorum. Memede uyuyor cogu zaman o yuzden tam doymuyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…