Ben şunu anladım ne yersek yiyelim o gaz oluyor ya da çorap yelek giyelim dikkat edelim yine oluyor.Sadece mama ile beslenende de oluyor sadece anne sütüyle beslenende de yada benimki gibi her ikisini alanda da.Kaçış yok.Tek temenni cikarabilmeleri.Dün mesela kuru fasulye yemegi vardı dayanamadım birkaç kaşık yedim baktım cocukta birsey yok hatta 2 ayı geçtik 2 ay 2 gunluk olduk ve bakiyorum daha rahat eskisi gibi sancisi olmuyor zamanla geçecek demekki.

Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
Benimki 4 gecedir öyle kesintisiz 4-5 saat uyuyor.2 ay 2 günlük oldu anca demekki:)

Canım onu yazdığımda 24 günlükmüş bugün 40 günlük ve en az 10 gündür beni bırak çevresindeki herkesi takip edip gülücükler saçıyor maşallah hepsinin zamanı var sabretmek gerekiyormuş senin kuzu daha ciddi demek ki laubalilik sevmiyor

Kızlar bugün 40. Günümüz çok şükür

Bu gece 40 ımız doluyor nasipse. Benim birkaç gündür kanamam bitmişti ama dün tekrar ufak ufak gelmeye başladı az da olsa ara ara geliyor.

40 ı dolup böyle bitmeyen var mı aranızda ya?

benim de bitmemisti leke leke geliyordu. birkac gün sonra tam olarak bitti yıkandım

Şurup damla kullanıyor musun?

Bizdeki gaz direk bebeğe geçmiyor bize gaz yapan her neyse üşütmek yiyecekler vs o süte geçip bebeğe gaz yapıyor

Canım 40. Gün yani 40*24 saat bittikten sonra kanaman olsa dahi abdest almak gerekiyor. Lohusalık bitiyor Özürlü sayılıyorsun çünkü. Belki benim de birkaç güne biter bakalım ☺
40 başı olduysan da adet sayıldığı için almaman gerekiyo :) bilemiyoruz ki 40 başı mı değil mi bence bitmesini bekle

Meme uçlarında yara var mı? Ben büyük kızımda öyle birşey yaşıyordum. Acısı sırtıma kadar saplanıyordu emzirmeye çalıştığım anda.
Yok canim hic yara yok sukur gumus kapaklari bile uzun zamandir kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…