O gaz sancısı için değil ki annenin 40 i duşa girip temizlenmek abdest alması için yoksa gazlar tabi devam edecek tabi ki olur bebeğin gazı bizimkinden çok bağımsız
Ben şunu anladım ne yersek yiyelim o gaz oluyor ya da çorap yelek giyelim dikkat edelim yine oluyor.Sadece mama ile beslenende de oluyor sadece anne sütüyle beslenende de yada benimki gibi her ikisini alanda da.Kaçış yok.Tek temenni cikarabilmeleri.Dün mesela kuru fasulye yemegi vardı dayanamadım birkaç kaşık yedim baktım cocukta birsey yok hatta 2 ayı geçtik 2 ay 2 gunluk olduk ve bakiyorum daha rahat eskisi gibi sancisi olmuyor zamanla geçecek demekki.
Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
Yok canim benimki de kendi kafasina gore takiliyo gülceee diye seslendigimde bile nadir insan korkmuyor degil ama daha cok minikler bunlar icin dusunsene gormleri bile yeni basladi bizi kokumuzdan taniyorlardi..bazen emdikten sonra kucagimda biseyler dersem nadir gülüyo
Canım onu yazdığımda 24 günlükmüş bugün 40 günlük ve en az 10 gündür beni bırak çevresindeki herkesi takip edip gülücükler saçıyor maşallah hepsinin zamanı var sabretmek gerekiyormuş senin kuzu daha ciddi demek ki laubalilik sevmiyor
Ben şunu anladım ne yersek yiyelim o gaz oluyor ya da çorap yelek giyelim dikkat edelim yine oluyor.Sadece mama ile beslenende de oluyor sadece anne sütüyle beslenende de yada benimki gibi her ikisini alanda da.Kaçış yok.Tek temenni cikarabilmeleri.Dün mesela kuru fasulye yemegi vardı dayanamadım birkaç kaşık yedim baktım cocukta birsey yok hatta 2 ayı geçtik 2 ay 2 gunluk olduk ve bakiyorum daha rahat eskisi gibi sancisi olmuyor zamanla geçecek demekki.
Canım 40. Gün yani 40*24 saat bittikten sonra kanaman olsa dahi abdest almak gerekiyor. Lohusalık bitiyor Özürlü sayılıyorsun çünkü. Belki benim de birkaç güne biter bakalım
40 aslında anne içinmiş bizim de bugün 40 ı. Anne içinse ben niye gece gaz sancısından kıvrandım. Ben böyleysem bebeğim nasıl acı çekiyordur.Bir de hep merak ediyorum. Ayıptır sorması bizden gaz çıktı da öyle emzirdik dyelim. Yine de bebekte gaz olur m?
Canım 40. Gün yani 40*24 saat bittikten sonra kanaman olsa dahi abdest almak gerekiyor. Lohusalık bitiyor Özürlü sayılıyorsun çünkü. Belki benim de birkaç güne biter bakalım ☺
Yamuna bana çok pahalı geldi instagramda bi butikten aynı özelliklerde 150 ye aldım ben askılı olanlardan . Ama daha 4 kere falan takabildim . Bebiş bazen çok huysuzlandığı için onla uğraşmaktan takmayı unutuyorum