Bi sabahlari keyfi yerinde geri kalan zamanlarda hep ciddili ve sinirli birisi

Sut inmesi degil onu anliyorum o daha farkli bu bebek emerken damarimib omuza kadar cekilmesi ince sızı..cok guclu cekiyo ama sut olmadgndan mi ki
Onu ben bu oğlumda ara ara yeni yaşıyorum. İlk oğlumda çok sık yaşardım özellikle de diş gaz gibi sıkıntısı olduğu zaman. Sırtıma kadar sömürülmüş hissederdim. Dayanamayıp çekiyordum memeden. Ağlıyorsa diğerini veriyordum. 2dk da bir meme değiştirdiğim oluyordu. Ama hiç süt yok heralde ondan böyle oluyor yada doymadı bu çocuk diye düşünmedim. Her ay persentilin üstünde çıktı kilosu. Öyleki Sadece anne sütü ile beslenen Bebeğim için obez olucak dikkat et deniyordu.
Ama o hissiyat nedendir onu bilmiyorum

Kizlar selamlar, kiz bebek annelerine bir sorum olacak, toka, sac bandi gibi aksesuarlari nereden aliyorsunuz? Onerebileceginiz bir marka vs var mi?

Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar

Aynen bugun sag gogsumu fazla emziremedim oyle acidi ki o damarlarim taaa omuzumda hissettim

Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar

Oy maşallah biz 50-56 cm olanları giyiyoruz. Boyu uzun demek ki zar zor olduğuna göre
Ama şu da var kalıptan kalıba değişiyor. HM in bir body si var mesela. 4-6 ay yazıyor gayet de kollarını katlayıp giydiriyorum. Ondan da farkediyor olabilir.

Ben yenidoğan kıyafetlerini kaldırdım çoktan , 3-6 ay rahat oluyor daracık olunca rahat edemiyor kuzum

3-6 ay olanlari giydiriyorum ben de. 56'lardan birkac tulum hala oluyor ama zar zor. En fazla bi kez daha giyer onlari galiba. Ama bazi 62 cm olan altlar biraz buyuk oluyor. Kaliba gore degisiyor. Ustler tam oluyor ama.

Bizde 44 günlüğüz 3/6 ay baya baya bol oluyor sanki emanet gibi
1-3ay ideal onuda bulmak cok sıkıntı

Kızlar doğum sonrası ayağı büyüyen var mı ? Benim 1 numara büyüdü, eski haline döner mi acaba

Benim de kırkı çıktığı gün ve ertesi gün kanama geldi az az. 50 küsür gün oldu hala ara ara pembe lekelenmeler oluyor az az.

Kızlar doğum sonrası ayağı büyüyen var mı ? Benim 1 numara büyüdü, eski haline döner mi acaba
Dogum öncesi aldıgım kilolar ve ödem nedeniyle herhalde bi üc numara büyümüştü
Kiloları verince eski haline döndüm
Kilo kaybın dogum öncesine döndü mü

Benim bebis en fazla 3 saat uyuyor kesintisiz. Cogunlukla 2-2.5 saat sonra uyaniyor. 4-5 saat uyuyan bebislerin anneleri yatin kalkin sukredin bence. 4 saat uyusa dunyalar benim olur. Ne zaman uzayacak acaba uykusu...
Ben çok nadir görüyorum 3 saati belki 2 ya da 3 defa görmüşümdür bence sende dua et 1,5 saat max oda gece, gündüz oda yok,

Kalıba gore değişiyor ama bizde genelde 56 cm yazanları giyiyoruz

Evet sanırım kalıp da farkediyo, lcw daha geniş kalıp mesela. H&m 2-4 ay iç zıbını giydiyorum 10 gündür tam oluyo. Bi 15 güne olmaz gibi, onda da 62 cm yazıyo. Valla doktoruna gitmemize daha 3 hafta var ben şimdiden gitmeyi düşünüyorum 50 cm ve çiroz doğan bi oğlandı bu 45 günde 10 cm uzar mı bebe

Dogum öncesi aldıgım kilolar ve ödem nedeniyle herhalde bi üc numara büyümüştü
Kiloları verince eski haline döndüm
Kilo kaybın dogum öncesine döndü mü
Yok daha 3-4 kilom var. Ayakkabı almak için kilo vermeyi mı beklemeliyim acaba?

Ben yenidoğan kıyafetlerini kaldırdım çoktan , 3-6 ay rahat oluyor daracık olunca rahat edemiyor kuzum
Yani onlar da 62 cm. Belki bendekilerin bazıları dar kalıp yaa, lcw ve h&m iyi de soobe ve e bebekten aldıklarım sanırım dar kalıplı. Annem almış çarşıdan, markasız, 62 cm diyor o da dar oldu ağ kısmı çekiyo. Galiba hızlı uzadı bu çocuk, biraz şoka girdim de burada da sorayım istedim, teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…