Bizde 44 günlüğüz 3/6 ay baya baya bol oluyor sanki emanet gibi
1-3ay ideal onuda bulmak cok sıkıntı
Evet 1-3 ay giyiyodu çok kısa zamanda uzadı ben de anlamadım. Ama lcw 3-6 ay olanlar daha uzun gibi, soobe vs. Tam oluyor. Teşekkür ederim yanıtın için :)

Yok daha 3-4 kilom var. Ayakkabı almak için kilo vermeyi mı beklemeliyim acaba?
Kilo da ayakları büyütüyor
Ben spor ayakkabılarımı bi numara büyük alırım her zaman ayaklarım rahat etsin diye
Öyle bişey alabilirsin bi tane

Kalıba gore değişiyor ama bizde genelde 56 cm yazanları giyiyoruz
Onların bazıları da 52-56 cm diye yazıyor sanırım. Anladım teşekkür ederim. Bi 62 giyen bi de üstüne dar olan benim küçük danam var. 50 cm doğdu nasıl bu kadar uzayabilir hayret doğrusu

Evet 1-3 ay giyiyodu çok kısa zamanda uzadı ben de anlamadım. Ama lcw 3-6 ay olanlar daha uzun gibi, soobe vs. Tam oluyor. Teşekkür ederim yanıtın için :)
İlk ay ölctürmedinizmi ?
Bizim kızda 49cm dogdu ama ilk ay 56cm olmustu
O yüzden on cm 45günde uzamıs olabilir
Bi saglıkocagında ölctürt derim

İlk ay ölctürmedinizmi ?
Bizim kızda 49cm dogdu ama ilk ay 56cm olmustu
O yüzden on cm 45günde uzamıs olabilir
Bi saglıkocagında ölctürt derim
Ölçüldü, 26 günlükken doktoru 54 cm dedi, 32 günlükken sağlık ocağı 57 cm dedi ama sağlık ocağına nedense bi güvenemedim pek dikkate almadım bi de aradan geçmiş 6 gün, 6 günde 3 cm uzamaz yanlış ölçtü dedim. Ama sanırım evet 45 günde 10 cm uzamış, nedense bi çok geldi onun şokuyla burda sormak istedim :))

Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar
Boyu kac bebeginin. Ben de 3 6 ay giydiriyorum. Normal okuyor zar zor degil. 60 gunluk benimki. Sanurim biraz minnak benumki. Saglik ocagina gidecez haftaya. Orada ogrenecem boy kilosunu.
56 lar hemen kucuk geldi. 62 giyiyor.

Öpmeye kıyamayanlar yumulun bebelerinize yeter bu özlem
Ben zaten yumuluyorum. Bir popisi kaldi opmedigim. napayim ilkinde opmesim hasta olur diye bunda onunkileei de cikariyom. Opuyorum gitsin. Kafasini burnunu cenesini elini neresini bulirsam opuyorum.

Bencede cok pahali memnun musun kaayma yamulma vs oluyo mu
Dediğim gibi 4 kere falan taktım korseyi takınca 6 cm ince gösteriyor yani bende öyle oldu . Yamulma falan yok yamunayla özellikleri aynıydı balen vs. Memnun kalmazsam 300 çöpe gideceğine 150 gitsin dedim . Düzenli kullansam faydasını görürüz gibime geliyor

Boyu kac bebeginin. Ben de 3 6 ay giydiriyorum. Normal okuyor zar zor degil. 60 gunluk benimki. Sanurim biraz minnak benumki. Saglik ocagina gidecez haftaya. Orada ogrenecem boy kilosunu.
56 lar hemen kucuk geldi. 62 giyiyor.
Şu an 44 günlük, 32 günlükken sağlık ocağı 57 dedi. Dün biz evde ölçtük kendimizce 60 cm çıktı, 3 hafta sonra gidicez doktora. 62 cm kıyafetleri giyiyo şimdi, tulumun ağ kısmı kasılıyo bi de. Demek 56lar çabuk küçülüyormuş

Kızlar benim bebiş bugün emiyor emiyor ama sonra kızmaya başlıyor sanki memede süt yokmuş gibi (ama ağzında süt oluyor) , memeden ayırdığım an çığlığı basıyor sanki hiç doymamış açmış gibi ama gazını almak için kaldırdığım anda kusuyor şimdi bu çocuk aç mı tok mu?

Plm123

Bence tok karın agrısı veya gazı var ondan savas veriyor
Bizimkindede ara sra oluyor emerken bile yumruklar ata ata emiyor anlıyorum sinirinden bi agrısı olduğunu

Benimki de öyle yapıyor , uykusu olduğu için yapıyormuş aynı zamanda pış pış poposuna vurup sallıyorum kucağımda gözleri hemen kapanıp bayılıyor

Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar
Bizimkine 56 olmuş dediler 1-3 ay giyiyor onlar bile bazen bol oluyor ben her kiyafetini mymio veya hellobabyden aldım e-bebek yani, kalıplar büyük galiba
Benimki de öyle yapıyor , uykusu olduğu için yapıyormuş aynı zamanda pış pış poposuna vurup sallıyorum kucağımda gözleri hemen kapanıp bayılıyor
Ay ondan mıymış ben de gaz çıkarmaya uğraşıp çocuğu bunaltıyorum öyle yapınca, pışpışlayayım bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…