Evet 1-3 ay giyiyodu çok kısa zamanda uzadı ben de anlamadım. Ama lcw 3-6 ay olanlar daha uzun gibi, soobe vs. Tam oluyor. Teşekkür ederim yanıtın için :)
Onların bazıları da 52-56 cm diye yazıyor sanırım. Anladım teşekkür ederim. Bi 62 giyen bi de üstüne dar olan benim küçük danam var. 50 cm doğdu nasıl bu kadar uzayabilir hayret doğrusu
Evet sanırım kalıp da farkediyo, lcw daha geniş kalıp mesela. H&m 2-4 ay iç zıbını giydiyorum 10 gündür tam oluyo. Bi 15 güne olmaz gibi, onda da 62 cm yazıyo. Valla doktoruna gitmemize daha 3 hafta var ben şimdiden gitmeyi düşünüyorum 50 cm ve çiroz doğan bi oğlandı bu 45 günde 10 cm uzar mı bebe
Evet 1-3 ay giyiyodu çok kısa zamanda uzadı ben de anlamadım. Ama lcw 3-6 ay olanlar daha uzun gibi, soobe vs. Tam oluyor. Teşekkür ederim yanıtın için :)
Ölçüldü, 26 günlükken doktoru 54 cm dedi, 32 günlükken sağlık ocağı 57 cm dedi ama sağlık ocağına nedense bi güvenemedim pek dikkate almadım bi de aradan geçmiş 6 gün, 6 günde 3 cm uzamaz yanlış ölçtü dedim. Ama sanırım evet 45 günde 10 cm uzamış, nedense bi çok geldi onun şokuyla burda sormak istedim :))
Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar
Boyu kac bebeginin. Ben de 3 6 ay giydiriyorum. Normal okuyor zar zor degil. 60 gunluk benimki. Sanurim biraz minnak benumki. Saglik ocagina gidecez haftaya. Orada ogrenecem boy kilosunu.
56 lar hemen kucuk geldi. 62 giyiyor.
Ben zaten yumuluyorum. Bir popisi kaldi opmedigim. napayim ilkinde opmesim hasta olur diye bunda onunkileei de cikariyom. Opuyorum gitsin. Kafasini burnunu cenesini elini neresini bulirsam opuyorum.
Ben zaten yumuluyorum. Bir popisi kaldi opmedigim. napayim ilkinde opmesim hasta olur diye bunda onunkileei de cikariyom. Opuyorum gitsin. Kafasini burnunu cenesini elini neresini bulirsam opuyorum.
Dediğim gibi 4 kere falan taktım korseyi takınca 6 cm ince gösteriyor yani bende öyle oldu . Yamulma falan yok yamunayla özellikleri aynıydı balen vs. Memnun kalmazsam 300 çöpe gideceğine 150 gitsin dedim . Düzenli kullansam faydasını görürüz gibime geliyor
Boyu kac bebeginin. Ben de 3 6 ay giydiriyorum. Normal okuyor zar zor degil. 60 gunluk benimki. Sanurim biraz minnak benumki. Saglik ocagina gidecez haftaya. Orada ogrenecem boy kilosunu.
56 lar hemen kucuk geldi. 62 giyiyor.
Şu an 44 günlük, 32 günlükken sağlık ocağı 57 dedi. Dün biz evde ölçtük kendimizce 60 cm çıktı, 3 hafta sonra gidicez doktora. 62 cm kıyafetleri giyiyo şimdi, tulumun ağ kısmı kasılıyo bi de. Demek 56lar çabuk küçülüyormuş
Çok zor oluyor cidden akşama dogru artık derman kalmıyor kolumda,hissizleşiyor resmen tüm vücudum sonra amaaan diyorum saglıklı ya olsun ama yine de 3, 4 saatleri görelim inşallah tez zamanda
Kızlar benim bebiş bugün emiyor emiyor ama sonra kızmaya başlıyor sanki memede süt yokmuş gibi (ama ağzında süt oluyor) , memeden ayırdığım an çığlığı basıyor sanki hiç doymamış açmış gibi ama gazını almak için kaldırdığım anda kusuyor şimdi bu çocuk aç mı tok mu?
Kızlar benim bebiş bugün emiyor emiyor ama sonra kızmaya başlıyor sanki memede süt yokmuş gibi (ama ağzında süt oluyor) , memeden ayırdığım an çığlığı basıyor sanki hiç doymamış açmış gibi ama gazını almak için kaldırdığım anda kusuyor şimdi bu çocuk aç mı tok mu?
Bence tok karın agrısı veya gazı var ondan savas veriyor
Bizimkindede ara sra oluyor emerken bile yumruklar ata ata emiyor anlıyorum sinirinden bi agrısı olduğunu
Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar
Bizimkine 56 olmuş dediler 1-3 ay giyiyor onlar bile bazen bol oluyor ben her kiyafetini mymio veya hellobabyden aldım e-bebek yani, kalıplar büyük galiba