Hic yapmamam gereken seyi yapiyorum cok yanlis bulurdum ama kendimi tutamayip dudagindan öpüyorum deliricem findik gibi burnu agzi tutamiyoruz kendimizi o da hemen meme ariyo
Bizimkine 56 olmuş dediler 1-3 ay giyiyor onlar bile bazen bol oluyor ben her kiyafetini mymio veya hellobabyden aldım e-bebek yani, kalıplar büyük galiba
Ay ondan mıymış ben de gaz çıkarmaya uğraşıp çocuğu bunaltıyorum öyle yapınca, pışpışlayayım bir dahakine
Bende geçenlerde farkettim üzülüyordum acaba üşüttümde sütümün tadı kötü mü fln diye ama baktım değişik bir ağlaması var gazı da yok kasmıyor kendimi gözler kapalı pış pış dememe kalmadı bayıldı
Hic yapmamam gereken seyi yapiyorum cok yanlis bulurdum ama kendimi tutamayip dudagindan öpüyorum deliricem findik gibi burnu agzi tutamiyoruz kendimizi o da hemen meme ariyo
Valla hafiften hirpaliyorum popiskosuna ufak ufak vurup dudagindan şappp diye opuyorum cidden dayanamiyorum gece uyutuyoruz ya bi esim gidiyo bi ben ozluyoruz 2 yil erkenmk falan diyorduk simdi ne yapiyormusuz yokken diyoruz cok sukur
Bence tok karın agrısı veya gazı var ondan savas veriyor
Bizimkindede ara sra oluyor emerken bile yumruklar ata ata emiyor anlıyorum sinirinden bi agrısı olduğunu
Ben de her firsatta opuyorum. Opmeyecegim de ne yapacagim uyurken besigine koyarken hic affetmiyorum. Sadece opmek mi hapur hupur yiyesim geliyor. Hatta beste yaptim bununla ilgili. Ne zaman soylesem tebessum ediyor ben bu cocugu yerimmm hapur hupur yerimmm
ilk defa bebeyi bırakıp çıkma deneyimi yaşadım.50 kere arayarak tabi doyurup uyutup annemlere bıraktım. 40 cc kadar da süt sağdım çok ağlarsa ben gelene kadar kansın diye. onu da benmari usülü ısıtırken unutmuslar bi bakmıslar süt fokur fokur kaynıyo vermemisler tabi. ama durmuş. akşam 7den sonraki benim bile zor baş ettiğim ağlama krizlerinden dolayı tereddütlü gittim. 2 saat sonra geldim. neyseki uyumuş. akşam katiyen uyumayan cocuk uyumus evet
Valla hafiften hirpaliyorum popiskosuna ufak ufak vurup dudagindan şappp diye opuyorum cidden dayanamiyorum gece uyutuyoruz ya bi esim gidiyo bi ben ozluyoruz 2 yil erkenmk falan diyorduk simdi ne yapiyormusuz yokken diyoruz cok sukur
ilk defa bebeyi bırakıp çıkma deneyimi yaşadım.50 kere arayarak tabi doyurup uyutup annemlere bıraktım. 40 cc kadar da süt sağdım çok ağlarsa ben gelene kadar kansın diye. onu da benmari usülü ısıtırken unutmuslar bi bakmıslar süt fokur fokur kaynıyo vermemisler tabi. ama durmuş. akşam 7den sonraki benim bile zor baş ettiğim ağlama krizlerinden dolayı tereddütlü gittim. 2 saat sonra geldim. neyseki uyumuş. akşam katiyen uyumayan cocuk uyumus evet
Kızlar benim bebiş bugün emiyor emiyor ama sonra kızmaya başlıyor sanki memede süt yokmuş gibi (ama ağzında süt oluyor) , memeden ayırdığım an çığlığı basıyor sanki hiç doymamış açmış gibi ama gazını almak için kaldırdığım anda kusuyor şimdi bu çocuk aç mı tok mu?
Tok. Muhtemelen uykusu falan gelmis ve uyuyamamistir. Benim oglan da yapiyor aynısından ve genelde uykuya bunaldigi zamanlarda yapiyor. Saldiriyor 2 emip birakip mizildiyor. Daha fazla emzirme oyle durumlarda. Ben en erken 2 saatte meme veriyorum . 2 saatten daha erken vermissem de kusuyor.
Tok. Muhtemelen uykusu falan gelmis ve uyuyamamistir. Benim oglan da yapiyor aynısından ve genelde uykuya bunaldigi zamanlarda yapiyor. Saldiriyor 2 emip birakip mizildiyor. Daha fazla emzirme oyle durumlarda. Ben en erken 2 saatte meme veriyorum . 2 saatten daha erken vermissem de kusuyor.