Hic yapmamam gereken seyi yapiyorum cok yanlis bulurdum ama kendimi tutamayip dudagindan öpüyorum deliricem findik gibi burnu agzi tutamiyoruz kendimizi o da hemen meme ariyo

Bende geçenlerde farkettim üzülüyordum acaba üşüttümde sütümün tadı kötü mü fln diye ama baktım değişik bir ağlaması var gazı da yok kasmıyor kendimi gözler kapalı pış pış dememe kalmadı bayıldı

Hic yapmamam gereken seyi yapiyorum cok yanlis bulurdum ama kendimi tutamayip dudagindan öpüyorum deliricem findik gibi burnu agzi tutamiyoruz kendimizi o da hemen meme ariyo

Bende bazen çaktırmadan kenarından fln öpüyorum , bizim bebeğimiz kime ne bu günler geri gelir mi

Bende bazen çaktırmadan kenarından fln öpüyorum , bizim bebeğimiz kime ne bu günler geri gelir mi
Valla hafiften hirpaliyorum popiskosuna ufak ufak vurup dudagindan şappp diye opuyorum cidden dayanamiyorum gece uyutuyoruz ya bi esim gidiyo bi ben ozluyoruz 2 yil erkenmk falan diyorduk simdi ne yapiyormusuz yokken diyoruz cok sukur

Bence tok karın agrısı veya gazı var ondan savas veriyor
Bizimkindede ara sra oluyor emerken bile yumruklar ata ata emiyor anlıyorum sinirinden bi agrısı olduğunu
Benimki de öyle yapıyor , uykusu olduğu için yapıyormuş aynı zamanda pış pış poposuna vurup sallıyorum kucağımda gözleri hemen kapanıp bayılıyor
Bence de farklı sıkıntısı var ama kerata aç mı acaba diye şüpheye düşürüyor beni. Kusmasa kesin aç derim

Ben de her firsatta opuyorum. Opmeyecegim de ne yapacagim uyurken besigine koyarken hic affetmiyorum. Sadece opmek mi hapur hupur yiyesim geliyor. Hatta beste yaptim bununla ilgili. Ne zaman soylesem tebessum ediyor ben bu cocugu yerimmm hapur hupur yerimmm

ilk defa bebeyi bırakıp çıkma deneyimi yaşadım.50 kere arayarak tabi doyurup uyutup annemlere bıraktım. 40 cc kadar da süt sağdım çok ağlarsa ben gelene kadar kansın diye. onu da benmari usülü ısıtırken unutmuslar bi bakmıslar süt fokur fokur kaynıyo vermemisler tabi. ama durmuş. akşam 7den sonraki benim bile zor baş ettiğim ağlama krizlerinden dolayı tereddütlü gittim. 2 saat sonra geldim. neyseki uyumuş. akşam katiyen uyumayan cocuk uyumus evet

Valla hafiften hirpaliyorum popiskosuna ufak ufak vurup dudagindan şappp diye opuyorum cidden dayanamiyorum gece uyutuyoruz ya bi esim gidiyo bi ben ozluyoruz 2 yil erkenmk falan diyorduk simdi ne yapiyormusuz yokken diyoruz cok sukur
Valla bizde öyle diyoruz çok şükür evimize neşe geldi

Ohh ne güzel maşallah biz de yarın akşam misafirliğe gideceğiz, bu gaz sancısı yarın orda da tutarsa naparız diye kara kara düşünüyorum

Tok. Muhtemelen uykusu falan gelmis ve uyuyamamistir. Benim oglan da yapiyor aynısından ve genelde uykuya bunaldigi zamanlarda yapiyor. Saldiriyor 2 emip birakip mizildiyor. Daha fazla emzirme oyle durumlarda. Ben en erken 2 saatte meme veriyorum . 2 saatten daha erken vermissem de kusuyor.

Ben de 2 saatte bir veriyorum da meme de uzun kaldı 40-50 dk oldu nerdeyse ben doymadı herhalde deyip ayırmadım ama galiba asıl mesele gaz sancısıymış

Kizimdayken doktor bize zinco vermisti. Gazi icin iyi gelmisti ve surekli de kullanmamaistik yarisindan fazlasini cope atmistik.
Metsil kullananıyoruz bizde ama ara vermiştik sonra sancılar başladı dün tekrar başladık. Ama sancı tutunca çok fena oluyor çok ağlıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…