Bebimkilerin de bazıları e bebekten bana da kalıpları biraz küçük gibi geldi. Allahııım:)) doktora gideceğim :)))

Evde kendin ölçsene aşağı yukarı görürsün ne kadar uzadığını

Ohh ne güzel maşallah biz de yarın akşam misafirliğe gideceğiz, bu gaz sancısı yarın orda da tutarsa naparız diye kara kara düşünüyorum
Biz aksam bi yemegi avmde yiyelim dedik yedik tam gidicez asansorde bi basladi arızaya birde emzik agzindayken konuusr gibi agliyo herkrsi güldürdü nömmmnömmmmnömmmm sesler cikartiyo

Herkesin bebesi uyuyor mu bu gun. Biz uyandik emiyoruz. Aksam da misafirlikteydik. Hic uzmedi oglum. Yanima sagdigim sutten almistim onu isitip verdim. 1.5 saat sonra da eve geldik emdi. Zor uyudu hergun olan rutin degisince ama uyudu.

Biz ayaktayız emiyoruz
Ben emzirip yatirdim, sagiyorum simdi. Insallah babasinin horultusuna uyanmaz. Cok mu giydirip cok mu ustunu ortuyorum acaba. Kisa atlet gibi zibin ustune uzun kollu zibin, ayakta corap ve ayakli pijama ve ustune tulum giydiriyorum. Penye battaniye ortuyorum. Ustune de ozdilegin ince battaniyedini 2ye katlayip orttum. Cok gibi geliyor ama aglarken sesi catal catal cikiyor gece. Hani bogazimiz agrir sesimiz catallanir ya oyle. Gunduz normal sesi. Bir arkadasim atlet zibin ve tulum giydiriyor baska birsey giydirmiyor. Sabahlari ben de hafif bogaz acisi ile kalkiyorum. Kombi gece yanip kendi kapaniyor. Termostat 21 dereceye ayarli.

Kac derece sizin orası ?

Herkesin bebesi uyuyor mu bu gun. Biz uyandik emiyoruz. Aksam da misafirlikteydik. Hic uzmedi oglum. Yanima sagdigim sutten almistim onu isitip verdim. 1.5 saat sonra da eve geldik emdi. Zor uyudu hergun olan rutin degisince ama uyudu.
Biz de emdik simdi uyutma seansi..bu sagilan süt disarda 3 saat durabiliyo cantaya atinca 3 saat icinde beslemek lazim dimi

Ben izmirde oturuyorum. Havalar hala sıcak burda daha kalorifer açmadık. Ben kısa kollu atlet alt üst pijama (ayakli) ve ayagına da ekstra bi havlu çorap onun dışında bişey giydirmiyorum üzerine de çok kalın olmayan pikemsi bir battaniyeyi 2 kat örttüm polar örteyim dedim yok canım çok sıcak dedim sonra. Ben burnuna bakıyorum gayet sıcak demek ki üşümemiş. Bi de erkek çocuklar çok fazla sıcağı sevmez derler zaten

Su an 17 derece gorunuyor. Sabahlari evin ici bariz serin oluyor. Gunduz sicakti cok. Disarida tisortle dolastim ama gece serin. Mesela burnumun biri tikandi su anda.
İstanbul 15 derece ama ben o kadar giydirmiyorum hala
Saydıklarından tulum eksik birde iki tane örtü değil bir tane örtüsü var üstünde
Ama söylede bişey var cocugu buna alıstırdıysan bi kat cıkardıgın anda hasta olur
Kısın peki ne giydireceksin 0 derecelerde

Biz de emdik simdi uyutma seansi..bu sagilan süt disarda 3 saat durabiliyo cantaya atinca 3 saat icinde beslemek lazim dimi
Evet canim. Ben buzdolabi rafindan aldigimda saat 3tu. En gec 6da bebege verebilirdim ve oyle yaptim disarida isitabilmek icin yanima sicak su ve biberonu icine koyabilecegim kap aldim. Esim eve gidelim dedigi icin eve geldigimde isitip verdim hemen. Disarida vermedim. Daha onceki ciktigimizda vir cafede oturduk. Biz cayimizi icerken bebegin sutu isindi ve orada biberon ile besled8m. Boylece disarda 3 saatten fazla kalabildik.

İstanbul izmir kadar sıcak değil ama bende öyle giydiriyorum
Bebeklerin el ayak ve burunları her zaman soguk olurmus üşüyüp üşümediğini boyun gögüs ve enseden anlarmısız
Aklında olsun :)

Yine ayni giydiririm. Disari cikarken de ustune astronot tulum giydirip cikaririm. Simdi polar gibi bir tulum giydirip cikiyoruz gezmeye. Sesinin deg8smesi beni bu kadar giydirmeye iten ve bebegin anneden 1 kat fazla giyecek olmasi. Ben de atlet ve pijama giyiyorum 2 kat ediyor. Bebek de 3 kat giymis oliyor ustune ve altina 2 kat giyiyor. Sanki ortu fazla onun katini acayim. Bebek terlemiyor bu saydiklarimla. Ama battaniye cidden cok ince. Ben yorgan ortuyorum kendime.

Evet iste erkek cocuklar sicagi sevmez lafi ile ben de cok ortuyorum dedim. Fakat terlemiyor gece. Gunduz zaten birsey ortmeden ana kucaginda durjyor yanimda. Uyuyunca ortup besigine yatiriyorum. Bir soz de uyuyanin üstüne kar yagar derler. Uyuyunca ortuyorum. Yumusacik pamuk gibi kalkiyor. Benim yataktan ciktim burnum tikandi oturma odasinda oturup sut sagana kadar 2 saat icinde.

İstanbul izmir kadar sıcak değil ama bende öyle giydiriyorum
Bebeklerin el ayak ve burunları her zaman soguk olurmus üşüyüp üşümediğini boyun gögüs ve enseden anlarmısız
Aklında olsun :)
Ben de burnundan belli olur diye biliodum ama gerçekten de banyodan sonra hemen burnu buz gibi oluyor ısınınca normale dönüyor bi daha göğsünü boynunu da kontrol edeyim

Yani birebir bi kat fazla olmalı diye düşünmüyorum
Kadife bi takımı var kızımın mesela onu ben iki kat giydigimde üç kat olarak giydirsem isilik olur yavrum

Senin ev baya serin galiba ben şu an atletle oturuyorum ve üşümüyorum

Ben de burnundan belli olur diye biliodum ama gerçekten de banyodan sonra hemen burnu buz gibi oluyor ısınınca normale dönüyor bi daha göğsünü boynunu da kontrol edeyim
Banyodan sonra el ayaklarıda buz oluyor benimkinin
Ondan hemen gaz oluyor zaten

Eklentiler

• D241E923-FBDE-458F-97C6-978E48B500D0.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 43
Yani birebir bi kat fazla olmalı diye düşünmüyorum
Kadife bi takımı var kızımın mesela onu ben iki kat giydigimde üç kat olarak giydirsem isilik olur yavrum
Benim giydirdiklerim de ince katlar zaten. Kadife goydirince tek giydiriyorum. Normal penye tulumlari tek giydirince bacaklari buz gibi oluyor. Bacaklari soguk oldugu icin zaten 3 kat giydirmeye basladim. Cocuk doktoru da gordu, iyi yapmissin sicak dursun cocuk demisti. Kombim de surekli yanmiyor 21 derecenin altina dusunce yaniyor 21 de kapaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…