- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Doktorun sıcak tutmanı mı istiyor bizimki yeleğe bile karsıydı gecen boğmayın çocuğu diyeBenim giydirdiklerim de ince katlar zaten. Kadife goydirince tek giydiriyorum. Normal penye tulumlari tek giydirince bacaklari buz gibi oluyor. Bacaklari soguk oldugu icin zaten 3 kat giydirmeye basladim. Cocuk doktoru da gordu, iyi yapmissin sicak dursun cocuk demisti. Kombim de surekli yanmiyor 21 derecenin altina dusunce yaniyor 21 de kapaniyor.
Ben de atlet ve tisort var pijama olarak. Ustume ince yorgan orttum. Kis icin pamuk yorgan diktirecegim ailecek usimeyelim diye. Gecen hafta falan bogazim sisti benim. Bu hafta iyiyim. Ben normalde de usuyen biriyim. Ilk dogumdan sonra usumek kaldi. Ondan once hep ince giyiniyordum. Eve normal bir derece almam lazim.Senin ev baya serin galiba ben şu an atletle oturuyorum ve üşümüyorum
1 aylikken oyle demisti. O zaman da hava baya serinlemisti. Hani yazdan cikarken yagmurlar baslamisti ya o zamanlar. Yelek giydirmiyorum. Orgu yelek hic giydirmiyorum. Giydirisem penye yelek giydiririm. Bacaklari, tek kat alt giydirdigimde soguk oluyor benimkinin. Bitasi biraz karasal iklim. Gunduz sicak gece baya soguk. Kizima da sabah evden cikarken mont giydiriyorum o derece serin. Fakat oglen tisort ile geziliyor.Doktorun sıcak tutmanı mı istiyor bizimki yeleğe bile karsıydı gecen boğmayın çocuğu diye
Bikaç gündür güneş var burda deli sıcak değil ama güzel acıyoruz bacaklarını balkonda on dk duruyoruz güneşlendiriyoruz mesela
Sanırım fazla rahatız
Benim kiz da sort ve atletle yatiyordu grip oldu. Su an sort ve ince pijama ile yatiyor. Ben de normalde cok kat kat giyinen biri degilim. Cevremdekilere gore cidden ince giyiyorum. Kalin 1 kat yerine ince 2 kat giymeyi tercih ederim. Bebegin bacaklari soguk oldugu icin altina 2 kat giydirdim.su an bariz burnum tikandi.Kızlar bizim evde kimse üstünü örtmez. Penye pijamayla öylece yatarız. Ankara’da İstanbul’da yaşadık bu durum değişmedi. Şu an mesela küçük kızım inçe atlet altında şortla üstü açık yatıyor. Bu yüzden bebeği de örtmüyorum. Atlet üstüne ince tulum hepsi bu. Baştan böyle alıştırınca iki rüzgar gördü sağı solu açık kaldı diye hiç hastalanmazlar. Bu arada ben de sıcaktan nefret ederim. Evi serinleteceğim diye tüm yaz boyunca 500 küsür lira geldi faturamız.
Ben de aynı şekilde giydiriyorum sadece en altta sıfır kol zıbın ve tulumun içine giydirdiğim alt üst takım çok ince. Kontrol ediyorum sık sık terleme olmuyor demek ki iyi geliyor. Böyle giyindiği halde gaz sancıları var bi de ince giyinse nolur bilmemBen emzirip yatirdim, sagiyorum simdi. Insallah babasinin horultusuna uyanmaz. Cok mu giydirip cok mu ustunu ortuyorum acaba. Kisa atlet gibi zibin ustune uzun kollu zibin, ayakta corap ve ayakli pijama ve ustune tulum giydiriyorum. Penye battaniye ortuyorum. Ustune de ozdilegin ince battaniyedini 2ye katlayip orttum. Cok gibi geliyor ama aglarken sesi catal catal cikiyor gece. Hani bogazimiz agrir sesimiz catallanir ya oyle. Gunduz normal sesi. Bir arkadasim atlet zibin ve tulum giydiriyor baska birsey giydirmiyor. Sabahlari ben de hafif bogaz acisi ile kalkiyorum. Kombi gece yanip kendi kapaniyor. Termostat 21 dereceye ayarli.
Tesekkur ettimMybabysworld_ ve suslibebislerdukkani instagramda ikisinden de cok memnun kaldim
Eşim duymasın ben geceleri en düşük ayarda açtırıyorum kombiyiBen izmirde oturuyorum. Havalar hala sıcak burda daha kalorifer açmadık. Ben kısa kollu atlet alt üst pijama (ayakli) ve ayagına da ekstra bi havlu çorap onun dışında bişey giydirmiyorum üzerine de çok kalın olmayan pikemsi bir battaniyeyi 2 kat örttüm polar örteyim dedim yok canım çok sıcak dedim sonra. Ben burnuna bakıyorum gayet sıcak demek ki üşümemiş. Bi de erkek çocuklar çok fazla sıcağı sevmez derler zaten
Ben bir kat fazla giydirdim Ankaradayim dusunun cocuk isilik oldu simdi bi zibin bi alt bi bi ic atlet yetiyor vaalla bi disaricikarken polar falan giydiriyorum hava soguk olursa kadife tulum zibin ustune geciriyorum..cunku birde baddaniyeye sariyoruz uyurken falan napsin yavrucaklarYani birebir bi kat fazla olmalı diye düşünmüyorum
Kadife bi takımı var kızımın mesela onu ben iki kat giydigimde üç kat olarak giydirsem isilik olur yavrum
Ay yok o kadarda değilKızlar bizim evde kimse üstünü örtmez. Penye pijamayla öylece yatarız. Ankara’da İstanbul’da yaşadık bu durum değişmedi. Şu an mesela küçük kızım inçe atlet altında şortla üstü açık yatıyor. Bu yüzden bebeği de örtmüyorum. Atlet üstüne ince tulum hepsi bu. Baştan böyle alıştırınca iki rüzgar gördü sağı solu açık kaldı diye hiç hastalanmazlar. Bu arada ben de sıcaktan nefret ederim. Evi serinleteceğim diye tüm yaz boyunca 500 küsür lira geldi faturamız.
Bizimki terliyor bile sizde de varmıBen bir kat fazla giydirdim Ankaradayim dusunun cocuk isilik oldu simdi bi zibin bi alt bi bi ic atlet yetiyor vaalla bi disaricikarken polar falan giydiriyorum hava soguk olursa kadife tulum zibin ustune geciriyorum..cunku birde baddaniyeye sariyoruz uyurken falan napsin yavrucaklar
benim 2.anneliğim olduğu için kıyafet olayını şöyle tecrübe ettim. Kıyafette 62cm yazısı 62cm’e kadar giydirebilirsiniz tam olur demek ama 3-6 ay olayı tutmuyor. Benim oğlum tam 3aylık 61cm ve 3+ tulumların altları ancak kapanıyor. 1aya kadar kapanmaz olur.Kızlar, özellikle erkek bebeği olanlar ama hepinize sorum: bebişlerinizin kıyafetleri kaç ay ya da kaç cm? Bizimki 44 günlük ve 3-6 ay kıyafetleri zar zor ve tam oluyor. Yani 62 cm yazanlar
Bende aynı giydiriyorum yetiyor ona rağmen kalkınca terlemiş oluyor sırtına bez koyuyorumİstanbul 15 derece ama ben o kadar giydirmiyorum hala
Saydıklarından tulum eksik birde iki tane örtü değil bir tane örtüsü var üstünde
Ama söylede bişey var cocugu buna alıstırdıysan bi kat cıkardıgın anda hasta olur
Kısın peki ne giydireceksin 0 derecelerde
Zaten ter hasta eden bende hemen üstüne bişey örtüyorum terli uyanıyor çünkü babası kılıklıBende aynı giydiriyorum yetiyor ona rağmen kalkınca terlemiş oluyor sırtına bez koyuyorum
O babalarin horultulari yok muBen emzirip yatirdim, sagiyorum simdi. Insallah babasinin horultusuna uyanmaz. Cok mu giydirip cok mu ustunu ortuyorum acaba. Kisa atlet gibi zibin ustune uzun kollu zibin, ayakta corap ve ayakli pijama ve ustune tulum giydiriyorum. Penye battaniye ortuyorum. Ustune de ozdilegin ince battaniyedini 2ye katlayip orttum. Cok gibi geliyor ama aglarken sesi catal catal cikiyor gece. Hani bogazimiz agrir sesimiz catallanir ya oyle. Gunduz normal sesi. Bir arkadasim atlet zibin ve tulum giydiriyor baska birsey giydirmiyor. Sabahlari ben de hafif bogaz acisi ile kalkiyorum. Kombi gece yanip kendi kapaniyor. Termostat 21 dereceye ayarli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?