- 8 Kasım 2018
- 5.931
- 14.651
- 248
Cok gecmis olsun. Cabucak iyilesir insallah. Bebekle cok zor, Allah yardimcin olsun.Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Hiii kıyamam ona cok gecmiş olsunGünaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmisGünaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Bizim dr da kalın giydirmeye kaDoktorun sıcak tutmanı mı istiyor bizimki yeleğe bile karsıydı gecen boğmayın çocuğu diye
Bikaç gündür güneş var burda deli sıcak değil ama güzel acıyoruz bacaklarını balkonda on dk duruyoruz güneşlendiriyoruz mesela
Sanırım fazla rahatız
Çok geçmiş olsun. Eminim elinden geleni yapıyorsundur.Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Biz de Adana'dayiz. Gunduzleri cok sicak hala. Geceleri pencere aciyoruz. Sabaha karsi serin oluyor. Genelde uzun kollu body ya da zibin altina da ayakli bir alt ya da ayaksiz alt ve corap giydiriyorum sadece. Ya da tulum icine de kolsuz body.Ben izmirde oturuyorum. Havalar hala sıcak burda daha kalorifer açmadık. Ben kısa kollu atlet alt üst pijama (ayakli) ve ayagına da ekstra bi havlu çorap onun dışında bişey giydirmiyorum üzerine de çok kalın olmayan pikemsi bir battaniyeyi 2 kat örttüm polar örteyim dedim yok canım çok sıcak dedim sonra. Ben burnuna bakıyorum gayet sıcak demek ki üşümemiş. Bi de erkek çocuklar çok fazla sıcağı sevmez derler zaten
Benim de aynı tek farl zıbın kısa kollubende uzun kollu zıbın, ayaklı pijama üstüne tulum giydiriyorum. 2 kat oluyor. gece penye battaniyeyle yarı kundak yapıp üstüne bi battaniye daha örtüyorum
Bende uyanınca emzirirken üstünüörtüyordum Ablam dediki zaten emerken enerji sarfediyor o şekilde daha çok terler dedi onun yerine sırtına bez koy terini alsın dedi , her zaman bez kıyamıyorum bazen çıldırıyor hemen emziriyorum veya süt veriyorum üzerine inçe müslin örtüyorumZaten ter hasta eden bende hemen üstüne bişey örtüyorum terli uyanıyor çünkü babası kılıklı
benim de olmuyo haftada bir gün geliyor ve 3tur yatakta oturmuş kuzuyu emzirirken gelmediğinden ped de koymuyorum 3 iç çamaşır ve pijama attırdıBi benim kanamam yok herhalde
Ücüncü haftadan beridir hic kanamam olmadı 44 günlüğüz
Allah verede gene bayılmasam
Çok geçmiş olsun evet yıpratıcı olmuş biraz ama Allah beterinden korusun , herşeyde olduğu gibi bu da geçecekGünaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Aynen öyle daha cok terliyor da teri sogumasın diye en kolay bu oluyor her seferinde bez koymayla ugrassam ortalıgı yıkarBende uyanınca emzirirken üstünüörtüyordum Ablam dediki zaten emerken enerji sarfediyor o şekilde daha çok terler dedi onun yerine sırtına bez koy terini alsın dedi , her zaman bez kıyamıyorum bazen çıldırıyor hemen emziriyorum veya süt veriyorum üzerine inçe müslin örtüyorum
Gene bak arada oluyormus benim hic yokbenim de olmuyo haftada bir gün geliyor ve 3tur yatakta oturmuş kuzuyu emzirirken gelmediğinden ped de koymuyorum 3 iç çamaşır ve pijama attırdı
Ayni seyi bende yasiyorumKızlar benim bebiş bugün emiyor emiyor ama sonra kızmaya başlıyor sanki memede süt yokmuş gibi (ama ağzında süt oluyor) , memeden ayırdığım an çığlığı basıyor sanki hiç doymamış açmış gibi ama gazını almak için kaldırdığım anda kusuyorşimdi bu çocuk aç mı tok mu?
Plm123
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Ben gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorumBen bir kat fazla giydirdim Ankaradayim dusunun cocuk isilik oldu simdi bi zibin bi alt bi bi ic atlet yetiyor vaalla bi disaricikarken polar falan giydiriyorum hava soguk olursa kadife tulum zibin ustune geciriyorum..cunku birde baddaniyeye sariyoruz uyurken falan napsin yavrucaklar
bende açıyorum kundağı zaten açmasam 5 dk sonra kolları hareket ettiremeyince uyanıyorBen gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorum
Evet benimki polarli seylerden nefret ediyo giyinmeyo sevmiyo..opulmeyi sevmiyoBizimki terliyor bile sizde de varmı
Sevmiyor öyle kat kat giymeyi bence
Ben kundak yapmazsam uyaniyor eli kolu uykuda fazla oynuyor cunku ve uyaniyor..genelde uyurken kundak yapiyorum ona alisti..Ben gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?