Cok gecmis olsun. Cabucak iyilesir insallah. Bebekle cok zor, Allah yardimcin olsun.

Hiii kıyamam ona cok gecmiş olsun
Rabbim tez sifa versin
Sende kendini üzme bak saglıgı yerine gelecek inşallah gecicek bugunler

çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmis Allah sifa versin tez vakitte

Bizim dr da kalın giydirmeye ka Çok geçmiş olsun. Eminim elinden geleni yapıyorsundur.

Biz de Adana'dayiz. Gunduzleri cok sicak hala. Geceleri pencere aciyoruz. Sabaha karsi serin oluyor. Genelde uzun kollu body ya da zibin altina da ayakli bir alt ya da ayaksiz alt ve corap giydiriyorum sadece. Ya da tulum icine de kolsuz body.

Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.

Zaten ter hasta eden bende hemen üstüne bişey örtüyorum terli uyanıyor çünkü babası kılıklı
Bende uyanınca emzirirken üstünüörtüyordum Ablam dediki zaten emerken enerji sarfediyor o şekilde daha çok terler dedi onun yerine sırtına bez koy terini alsın dedi , her zaman bez kıyamıyorum bazen çıldırıyor hemen emziriyorum veya süt veriyorum üzerine inçe müslin örtüyorum

Bi benim kanamam yok herhalde
Ücüncü haftadan beridir hic kanamam olmadı 44 günlüğüz
Allah verede gene bayılmasam
benim de olmuyo haftada bir gün geliyor ve 3tur yatakta oturmuş kuzuyu emzirirken gelmediğinden ped de koymuyorum 3 iç çamaşır ve pijama attırdı

Çok geçmiş olsun evet yıpratıcı olmuş biraz ama Allah beterinden korusun , herşeyde olduğu gibi bu da geçecek

Aynen öyle daha cok terliyor da teri sogumasın diye en kolay bu oluyor her seferinde bez koymayla ugrassam ortalıgı yıkar
Bide onu cıkarması var tabi

benim de olmuyo haftada bir gün geliyor ve 3tur yatakta oturmuş kuzuyu emzirirken gelmediğinden ped de koymuyorum 3 iç çamaşır ve pijama attırdı
Gene bak arada oluyormus benim hic yok
Doktorada gidemedim bi baksaydı ic organlarıma icim rahatlayacaktı

Ayni seyi bende yasiyorum goguslerim agriyor artik. Cok hirsli emiyor birde.

Çok geçmiş olsun gerçekten apandisit olayı çok zor oluyor. Yeğenim de geçen yıl aynı olayı yaşayıp ameliyat oldu ama üzülme en zorlu kısmı atlatmışsınız. Ameliyat ağrısı 1 hafta sürüyor 1 hafta sonra gayet iyi olur hiç merak etme. Çocuklar daha çabuk iyileşiyor.

Kızlar bebelerinizin takılarını nasıl değerlendireceksiniz ?
Benim bankada kasam var bi süre orda tutarım ama bankada yatırım bebekler icin belki biriktiren bişeyler vardır arastıran eden var mı
Böyle 18ine gelene kadar yatırım yapayım sonra o çekebilsin öyle bişeyler
(BES senelerdir ileride çocuğum olursa diye yaptırmıstım onun harici bişey istiyorum)

Ben gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…