Canim cok gecmis olsun. Cabuk iyilesir oglun. Allahtan annen kalmis yaninda. Yetemedigini dusunme. Sonucta elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsun. Yetiyorsun endiselenme.

Bizim kizin boyu 56 falan her sey buyuk geliyo yenidoganda kucuk geliyo suan aradayiz cok sinir bozucu aynen dedigin gibi babasi gibi govde uzun bizimkininde 3_6 ne alsam olmuyor hatta 1_3 aylik lcwnin kaliplari buyuk olmuyo hm 2_4 ler tam oluyo e bebegin kaliplari kesinlikle dar zibin 6 ay aldim goz karari karar verdim ve oldu

Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç ama ne kadar olumlu düşünürsen o kadar faydalı olabilirsin. Üzülmek oğlunu daha mutlu yapmayacak. Geçen gece ben de oturup ağladım yetemediğim için.
3aylık hamileyken oğlum 41derece ateşle romatizmal enfeksiyon geçirdi. Kortizon ilaçları kullandı Kafa içi basınçtan duramıyordu yerinde . Kafasını vurmak istiyordu biryerlere. 20 gün boyunca kucağımda gezdirdim evin içinde hamileliğimi unutup 15kg idi ozamanlar. Ve 10dk geçmeden bezini değiştiriyordum enfeksiyon yakıyordu onu. Hepsi geçti gitti çok şükür. Sizin de geçecek. Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda toparlansın kuzucuk

canım benim büyük kızım sıcağı hiç sevmedı
bu çok seviyor benim evim 24 derecenin altına düşmüyor ben bi atlet bi penye bady üstüne de triko yelek giydiriyorum ya da çıtçıtlı kısa kollu atlet/body + pelüş kıyafet yoksa elleri buz gibi oluyor
geçen gün gaza geldim trikoyu çıkardım elleri buz gibi olmuştu, gece de ağla ağla hiç durmadı soğuk aldı sanırım hemen ütüledim battaniyelerini karnına sardım fakat sakinleştirmem saatler aldı

55 günlük olduk, kanamam bittiğinden beri bir daha hiç gelmedi H honey bunch
Lohusalıkta pek kanamam olmadı. 2gün tertemiz 1gün bir anda gelen 1kaşık kan şeklinde oldu.
Sürekli Emzirdiğim için de 10 ay hiç adet görmedim.
Bunda da şuan 3aylık oldu oğlum halaa adet olmadım.

Zaten ter hasta eden bende hemen üstüne bişey örtüyorum terli uyanıyor çünkü babası kılıklı

Bizim doktorda üşümek değil terlemek hasta eder derdi kızımda. Uyaninca terliyse bir bez koyardim hep Bende çok giydirmiyorum. Atlet ustine alt üst genelde ayaklı takım bide içine çorap. Ankaradayım ben daha kısa kollu geziyorum evde tabi doğuda değişir durum
Buarada benim bebiş oyle terlemiyo hic acaba usuyomu diycem ama degil

Geçmiş olsun ilk 3 gün sıķıntılı oluyor sonra azalıyor çocuklar olunca insan dayanamıyor çok çaresiz kalıyor umarim Biran once toparlar

Yapı meselesi olabilir
Benim eşimde cok terler ona cekmiş sanırım

Altını kasa da bekletmektense bankada altın hesabı ac oraya yatır. En azından alış ve satış arasında çok makas olmuyor. Benim alanım muhasebe ve finansman uzun vadede kazandıran klasik yatırım halkın da genelde yastık alti tabiri ile altın. Ama tekrar diyeyim uzun vadede. Elinde bulundurmaktansa bankaya yatır alış satış arası fark çok az olur eve hırsız.girdi şu bu düşüncesi kafanda olmaz. Benim düşüncem bu yönde.

Bizim takimiz cok yok zaten 2 ceyrek ile 3 gram altini var. Onlari evde tutarim. Ama kendi adima altin hesabima ayda 1 gram atmaya basladim
Cocuk ergenligon zirvesindeyken 18inde ceksin istemedigimden onun adina hesap acmadim.
Tek hesapta birikeni ilerde 2 cocuk icin 2ye bolmeyi planlıyorum

Ikinci çocuklarda azalıyor sanki bu 'taki bizim ilkinde olanlarin yarışı bile olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…