Canim cok gecmis olsun. Cabuk iyilesir oglun. Allahtan annen kalmis yaninda. Yetemedigini dusunme. Sonucta elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsun. Yetiyorsun endiselenme.Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Bizim kizin boyu 56 falan her sey buyuk geliyo yenidoganda kucuk geliyo suan aradayiz cok sinir bozucu aynen dedigin gibi babasi gibi govde uzun bizimkinindebenim 2.anneliğim olduğu için kıyafet olayını şöyle tecrübe ettim. Kıyafette 62cm yazısı 62cm’e kadar giydirebilirsiniz tam olur demek ama 3-6 ay olayı tutmuyor. Benim oğlum tam 3aylık 61cm ve 3+ tulumların altları ancak kapanıyor. 1aya kadar kapanmaz olur.
Bir de abisinden kalan kıyafetler var. Onlarda 6+ olanlara geçtim bile çünkü çok yıkandıkları ve pamuklu oldukları için çekmişler.
Bir de bazı markaların kalıpları küçük oluyor. Büyük oğlumda Ebebekten alışveriş yaptım daha çok. Onun kalıpları küçük. 4aylıkken 1yaş uyku tulumu aldım A bölgesi ancak kapanıyordu ama ayaklar içerde kalıyordu. 6aylıkken kıyafetlerinin çoğu 1yaşdı. Şuan 2yaşında ve ebebek 3yaş, H&M 2-4yaş ancak oluyor . Benim çocukların gövdeleri uzun sanırım. Gelişimi için dar kıyafeti de uygun bulmuyorum ben.
Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç ama ne kadar olumlu düşünürsen o kadar faydalı olabilirsin. Üzülmek oğlunu daha mutlu yapmayacak. Geçen gece ben de oturup ağladım yetemediğim için.Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
canım benim büyük kızım sıcağı hiç sevmedıBen emzirip yatirdim, sagiyorum simdi. Insallah babasinin horultusuna uyanmaz. Cok mu giydirip cok mu ustunu ortuyorum acaba. Kisa atlet gibi zibin ustune uzun kollu zibin, ayakta corap ve ayakli pijama ve ustune tulum giydiriyorum. Penye battaniye ortuyorum. Ustune de ozdilegin ince battaniyedini 2ye katlayip orttum. Cok gibi geliyor ama aglarken sesi catal catal cikiyor gece. Hani bogazimiz agrir sesimiz catallanir ya oyle. Gunduz normal sesi. Bir arkadasim atlet zibin ve tulum giydiriyor baska birsey giydirmiyor. Sabahlari ben de hafif bogaz acisi ile kalkiyorum. Kombi gece yanip kendi kapaniyor. Termostat 21 dereceye ayarli.
Bende önümüzdeki hafta gideceğim dahaGene bak arada oluyormus benim hic yok
Doktorada gidemedim bi baksaydı ic organlarıma icim rahatlayacaktı
Lohusalıkta pek kanamam olmadı. 2gün tertemiz 1gün bir anda gelen 1kaşık kan şeklinde oldu.55 günlük olduk, kanamam bittiğinden beri bir daha hiç gelmedi H honey bunch
Zaten ter hasta eden bende hemen üstüne bişey örtüyorum terli uyanıyor çünkü babası kılıklı
Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
E normal o zaman :/Lohusalıkta pek kanamam olmadı. 2gün tertemiz 1gün bir anda gelen 1kaşık kan şeklinde oldu.
Sürekli Emzirdiğim için de 10 ay hiç adet görmedim.
Bunda da şuan 3aylık oldu oğlum halaa adet olmadım.
Yapı meselesi olabilirBizim doktorda üşümek değil terlemek hasta eder derdi kızımda. Uyaninca terliyse bir bez koyardim hep Bende çok giydirmiyorum. Atlet ustine alt üst genelde ayaklı takım bide içine çorap. Ankaradayım ben daha kısa kollu geziyorum evde tabi doğuda değişir durum
Buarada benim bebiş oyle terlemiyo hic acaba usuyomu diycem ama degil
Bende lohusalıktada gelmedi gelmedi birinci hafta birden geldide bayılmıstım doktorun kucagına sonra cok az az iki hafta daha geldi ve kesildi55 günlük olduk, kanamam bittiğinden beri bir daha hiç gelmedi H honey bunch
Altını kasa da bekletmektense bankada altın hesabı ac oraya yatır. En azından alış ve satış arasında çok makas olmuyor. Benim alanım muhasebe ve finansman uzun vadede kazandıran klasik yatırım halkın da genelde yastık alti tabiri ile altın. Ama tekrar diyeyim uzun vadede. Elinde bulundurmaktansa bankaya yatır alış satış arası fark çok az olur eve hırsız.girdi şu bu düşüncesi kafanda olmaz. Benim düşüncem bu yönde.Kızlar bebelerinizin takılarını nasıl değerlendireceksiniz ?
Benim bankada kasam var bi süre orda tutarım ama bankada yatırım bebekler icin belki biriktiren bişeyler vardır arastıran eden var mı
Böyle 18ine gelene kadar yatırım yapayım sonra o çekebilsin öyle bişeyler
(BES senelerdir ileride çocuğum olursa diye yaptırmıstım onun harici bişey istiyorum)
Benim salı günü varrr. Menün neydi fikir verir misin. Buzluğa zeytinli poğaça attım evvelki gün.20 kişi misafirim vardi öldümyarin da daha fazla var
Bizim takimiz cok yok zaten 2 ceyrek ile 3 gram altini var. Onlari evde tutarim. Ama kendi adima altin hesabima ayda 1 gram atmaya basladimKızlar bebelerinizin takılarını nasıl değerlendireceksiniz ?
Benim bankada kasam var bi süre orda tutarım ama bankada yatırım bebekler icin belki biriktiren bişeyler vardır arastıran eden var mı
Böyle 18ine gelene kadar yatırım yapayım sonra o çekebilsin öyle bişeyler
(BES senelerdir ileride çocuğum olursa diye yaptırmıstım onun harici bişey istiyorum)
Yapı meselesi olabilir
Benim eşimde cok terler ona cekmiş sanırım
Bizim takimiz cok yok zaten 2 ceyrek ile 3 gram altini var. Onlari evde tutarim. Ama kendi adima altin hesabima ayda 1 gram atmaya basladim
Cocuk ergenligon zirvesindeyken 18inde ceksin istemedigimden onun adina hesap acmadim.
Tek hesapta birikeni ilerde 2 cocuk icin 2ye bolmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?