Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Iyi bari farketmisler.ilac verip yollamamışlar.

E normal o zaman :/
Rahatsız edici bir koku, kötü kokulu akıntı veya rahatsız eden birşey yoksa normal.
Benim ilk gebelikte kanama yeşil akıntıya dönüştü. Kendimden soğumuştum resmen ama Kime sorsam ona bile normal dediler. Doktor bitkisel kapsül fitil verdi ama düzenli kullanamadım bebekten. Sonra zamanla geçti o da.
10 ay adet olmamak da süper iyi geldi bunda da öyle olur inşaallah

E normal o zaman :/
Rahatsız edici bir koku, kötü kokulu akıntı veya rahatsız eden birşey yoksa normal.
Benim ilk gebelikte kanama yeşil akıntıya dönüştü. Kendimden soğumuştum resmen ama Kime sorsam ona bile normal dediler. Doktor bitkisel kapsül fitil verdi ama düzenli kullanamadım bebekten. Sonra zamanla geçti o da.
10 ay adet olmamak da süper iyi geldi bunda da öyle olur inşaallah

Kızlar doğum yardımına başvurdunuz mu?Yatan oldu mu?Bizim 3.çocuk olunca 600 ve 180 civarı süt parası yatacakmış.
Birde sınıf öğrt.olanlar ilksanin doğum ödemesi varmış.Hafta ici ona başvurmayı düşünüyorum.

Kimlik cikarilirken esim basvuri yapmis. 2. Cocuk diye 400 aldim ben postaneden. Agustosta dogum yapanlar eylulde aliyordu. Ben eylul ayinda gidip postaneden aldim.

Çok doğru düşünmüşsün. 18inde biz olsak biz de harcardık hemen.
Bir de ilk çocuğa herkes altın getiriyor. İkincide yarısı bile olmuyor. 2.Çocuk zaten hep abisinin kıyafetleriyle oyuncaklarıyla arabasıyla büyüyor. İlginin en fazlasını 1.çocuk görüyor. Bari bu eşit olsun. o yüzden bende ilerde eşit pay edicem kısmetse.

Aynen ya bebeğin herşeyi ablasının sadece tek bir takım aldim birde battaniye, bide ana kucagi aldik bari dedik bu iyi olsun yazık kuzuma hiç özenmedik gibi ama ablaninda çok giysisi vardi hiç eskimedide aynen giyiyo

Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.
Doktor ancak masajla yenebilirsin dedi. Damla bile kullansan masaj mecburen yapacaksin, 1 yasina kadar surebilir dedi. Capaklar bizim burun deligimizden sumukle beraber cikarmis bizimkiletin o burun delige baglayan yolu tam acilmadigi icin capak olusuyormus. Masaj yapa yapa o yolu acabilirmisiz. 1 yasindan sonrada surerse cerrrahi mudahele gerekebilecegini soyledi malesef. Ben simdi durdugu muddetce masaj yapiyorum.

Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.
[/QUOTE] biz ilk netira kullandık ama fayda etmedi..sonra thiocilin kremi bir kere sürdük ve sihirli değnek gibi geçirdi

Aynen bizimkine masajda yaptık o da etki etmiş olabilir..ama korkarak yapmayın kızlar gözün iç kısmından burnun aşağısına doğru bastırarak yapın..bizimkinin burnu bir oraya bir buraya oynuyodu bastırmaktan☺

Eşim gram altının 1 sene içerisinde 350 TL yi bulacağını düşünüyormuş, bu rakamlara yaklaştığı zaman bozup TL ye geçirip sonra o zaman değeri düşük olan ne fon varsa oraya geçirip altının tekrar 300 tl ye düşmesini bekleyecekmiş, ondan sonra altın hesabına çevirecekmiş eşime sordum böyle anlattı. Ama bu benim öngörüm %100 kesin diyemem diyor Kendisi bankacı ve böyle şeylerin acaip meraklısı tüm gün borsa, döviz vs takip eder.

Hahah bizim 3.sadece 2 çeyrek geldi henüz.diger gelenler hep kıyafet olacak muhtemelen.Cocuk sayisi artınca gelenlet giderek azaliyor

Tahmin ediyorum bizim ilkinde benim amca dayı teyzelerde es dost takarken ikincide sadece bizim kardesler anane babanne bir iki arkadaş şeklinde.

Benim ilkinde de yoktu. Zaten babanne anneanne durumlari pek yok. O yuzden beklentim de yok. Artik karinca kararinca kendimiz birseyler yapmaliyiz.

Olsun bebeklerimiz saglikli ya en büyük hazine o bize

Merak etme çok yakında 60 cm olur ve lcw 1-3 ay olur. Bizim kıza 1-3 ay 10 gün önce büyük geliyordu bugün denedim tam oldu, çok hızlı büyüyorlar.

Aynen baya bastiriyorum babasi kiyamiyor cocugun gozunu cikaracaksin diyor ama doktor aglata aglata yapcaksin bastirmazsan kanal acilmaz dedi kiyamasamda aglata aglata yapiyorum malesef

Uzun vade düşünüyorum nasipse Allah saglık sıhhat verdigi sürece calısır cocugum icin yatırım yaparım tabi daha dogumgunuleri bayramlar vs de extra harclıkları olcak sagdan soldan :)
Çocuğum adına altın hesabı acabilirmiyim hesap ücreti alıyormudur onu bilmiyorum tabi malum altın hesabı son bikaç yıldır türedi

Bizimkine takı takıldı güzelhala daha gelicek olanlar var duada onlarıda yanımda gezdiriyorum simdilik korka korka
BES yaptırmıstım bende kendi adıma senelerdir ona yatırım yapıyorum en azından bi kısmınada devlet katkı koyuyor istersen böyle bişeyde yaptırabilirsin
Hesap işletim ücretinede dikkat et derim

Bebekler terler emerken özellikle ilk kızımın kafası şu icin de kalırdı bu bebegimde görmedim siz yazınca aklıma takıldı doktora gidince sorcam hiç görmedim terlemesi gerekiyor
Aynen sacları düz normalde kıvır kıvır oluyor terden :)
Bilemedim hepsi terlemek zorundamı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…