Günaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
Hahah bizim 3.sadece 2 çeyrek geldi henüz.diger gelenler hep kıyafet olacak muhtemelen.Cocuk sayisi artınca gelenlet giderek azaliyorIkinci çocuklarda azalıyor sanki bu 'taki bizim ilkinde olanlarin yarışı bile olmadi
Rahatsız edici bir koku, kötü kokulu akıntı veya rahatsız eden birşey yoksa normal.E normal o zaman :/
Rahatsız edici bir koku, kötü kokulu akıntı veya rahatsız eden birşey yoksa normal.E normal o zaman :/
Benim ilkinde de yoktu. Zaten babanne anneanne durumlari pek yok. O yuzden beklentim de yok. Artik karinca kararinca kendimiz birseyler yapmaliyiz.Ikinci çocuklarda azalıyor sanki bu 'taki bizim ilkinde olanlarin yarışı bile olmadi
Kimlik cikarilirken esim basvuri yapmis. 2. Cocuk diye 400 aldim ben postaneden. Agustosta dogum yapanlar eylulde aliyordu. Ben eylul ayinda gidip postaneden aldim.Kızlar doğum yardımına başvurdunuz mu?Yatan oldu mu?Bizim 3.çocuk olunca 600 ve 180 civarı süt parası yatacakmış.
Birde sınıf öğrt.olanlar ilksanin doğum ödemesi varmış.Hafta ici ona başvurmayı düşünüyorum.
Çok doğru düşünmüşsün. 18inde biz olsak biz de harcardık hemen.Bizim takimiz cok yok zaten 2 ceyrek ile 3 gram altini var. Onlari evde tutarim. Ama kendi adima altin hesabima ayda 1 gram atmaya basladim
Cocuk ergenligon zirvesindeyken 18inde ceksin istemedigimden onun adina hesap acmadim.
Tek hesapta birikeni ilerde 2 cocuk icin 2ye bolmeyi planlıyorum
Çok doğru düşünmüşsün. 18inde biz olsak biz de harcardık hemen.
Bir de ilk çocuğa herkes altın getiriyor. İkincide yarısı bile olmuyor. 2.Çocuk zaten hep abisinin kıyafetleriyle oyuncaklarıyla arabasıyla büyüyor. İlginin en fazlasını 1.çocuk görüyor. Bari bu eşit olsun. o yüzden bende ilerde eşit pay edicem kısmetse.
Doktor ancak masajla yenebilirsin dedi. Damla bile kullansan masaj mecburen yapacaksin, 1 yasina kadar surebilir dedi. Capaklar bizim burun deligimizden sumukle beraber cikarmis bizimkiletin o burun delige baglayan yolu tam acilmadigi icin capak olusuyormus. Masaj yapa yapa o yolu acabilirmisiz. 1 yasindan sonrada surerse cerrrahi mudahele gerekebilecegini soyledi malesef. Ben simdi durdugu muddetce masaj yapiyorum.Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.
Malesef benimki gaz sancısından yapıyor anladım artıkAyni seyi bende yasiyorumgoguslerim agriyor artik. Cok hirsli emiyor birde.
Aynen bizimkine masajda yaptık o da etki etmiş olabilir..ama korkarak yapmayın kızlar gözün iç kısmından burnun aşağısına doğru bastırarak yapın..bizimkinin burnu bir oraya bir buraya oynuyodu bastırmaktan☺Doktor ancak masajla yenebilirsin dedi. Damla bile kullansan masaj mecburen yapacaksin, 1 yasina kadar surebilir dedi. Capaklar bizim burun deligimizden sumukle beraber cikarmis bizimkiletin o burun delige baglayan yolu tam acilmadigi icin capak olusuyormus. Masaj yapa yapa o yolu acabilirmisiz. 1 yasindan sonrada surerse cerrrahi mudahele gerekebilecegini soyledi malesef. Ben simdi durdugu muddetce masaj yapiyorum.
Eşim gram altının 1 sene içerisinde 350 TL yi bulacağını düşünüyormuş, bu rakamlara yaklaştığı zaman bozup TL ye geçirip sonra o zaman değeri düşük olan ne fon varsa oraya geçirip altının tekrar 300 tl ye düşmesini bekleyecekmiş, ondan sonra altın hesabına çevirecekmişKızlar bebelerinizin takılarını nasıl değerlendireceksiniz ?
Benim bankada kasam var bi süre orda tutarım ama bankada yatırım bebekler icin belki biriktiren bişeyler vardır arastıran eden var mı
Böyle 18ine gelene kadar yatırım yapayım sonra o çekebilsin öyle bişeyler
(BES senelerdir ileride çocuğum olursa diye yaptırmıstım onun harici bişey istiyorum)
Hahah bizim 3.sadece 2 çeyrek geldi henüz.diger gelenler hep kıyafet olacak muhtemelen.Cocuk sayisi artınca gelenlet giderek azaliyor
Benim ilkinde de yoktu. Zaten babanne anneanne durumlari pek yok. O yuzden beklentim de yok. Artik karinca kararinca kendimiz birseyler yapmaliyiz.
Merak etme çok yakında 60 cm olur ve lcw 1-3 ay olur. Bizim kıza 1-3 ay 10 gün önce büyük geliyordu bugün denedim tam oldu, çok hızlı büyüyorlar.Bizim kizin boyu 56 falan her sey buyuk geliyo yenidoganda kucuk geliyo suan aradayiz cok sinir bozucu aynen dedigin gibi babasi gibi govde uzun bizimkininde3_6 ne alsam olmuyor hatta 1_3 aylik lcwnin kaliplari buyuk olmuyo hm 2_4 ler tam oluyo e bebegin kaliplari kesinlikle dar zibin 6 ay aldim goz karari karar verdim ve oldu
Aynen baya bastiriyorum babasi kiyamiyor cocugun gozunu cikaracaksin diyor ama doktor aglata aglata yapcaksin bastirmazsan kanal acilmaz dedi kiyamasamda aglata aglata yapiyorum malesefAynen bizimkine masajda yaptık o da etki etmiş olabilir..ama korkarak yapmayın kızlar gözün iç kısmından burnun aşağısına doğru bastırarak yapın..bizimkinin burnu bir oraya bir buraya oynuyodu bastırmaktan☺
Uzun vade düşünüyorum nasipse Allah saglık sıhhat verdigi sürece calısır cocugum icin yatırım yaparım tabi daha dogumgunuleri bayramlar vs de extra harclıkları olcak sagdan soldan :)Altını kasa da bekletmektense bankada altın hesabı ac oraya yatır. En azından alış ve satış arasında çok makas olmuyor. Benim alanım muhasebe ve finansman uzun vadede kazandıran klasik yatırım halkın da genelde yastık alti tabiri ile altın. Ama tekrar diyeyim uzun vadede. Elinde bulundurmaktansa bankaya yatır alış satış arası fark çok az olur eve hırsız.girdi şu bu düşüncesi kafanda olmaz. Benim düşüncem bu yönde.
Bizimkine takı takıldı güzelhala daha gelicek olanlar var duada onlarıda yanımda gezdiriyorum simdilik korka korkaBizim takimiz cok yok zaten 2 ceyrek ile 3 gram altini var. Onlari evde tutarim. Ama kendi adima altin hesabima ayda 1 gram atmaya basladim
Cocuk ergenligon zirvesindeyken 18inde ceksin istemedigimden onun adina hesap acmadim.
Tek hesapta birikeni ilerde 2 cocuk icin 2ye bolmeyi planlıyorum
Aynen sacları düz normalde kıvır kıvır oluyor terden :)Bebekler terler emerken özellikle ilk kızımın kafası şu icin de kalırdı bu bebegimde görmedim siz yazınca aklıma takıldı doktora gidince sorcam hiç görmedim terlemesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?