Bebekler terler emerken özellikle ilk kızımın kafası şu icin de kalırdı bu bebegimde görmedim siz yazınca aklıma takıldı doktora gidince sorcam hiç görmedim terlemesi gerekiyor
Benimki de terlemiyor ya hatta benim kolum çok terliyor çocuğun kafası benim yüzümden ıslanıyor ben çok terlerim eşim genelde kurudur herhalde benim kız babaya çekmiş.

Akıntı bile yok
Umarım gene birikip bi anda bosalmaz

O ne nerden nasıl basvuruyoruz ilk cocugu olanada veriliyormu

Oyyy 350 mi
Altın olarak kalsın o zaman bi süre daha

Doğum olduğu hafta başvurduk ama daha yatmamış çocuk yardım parası mı neyse işte o. Çalışmadığım için süt parası da alamıyormuş sanırım.

Kimlik cikarilirken esim basvuri yapmis. 2. Cocuk diye 400 aldim ben postaneden. Agustosta dogum yapanlar eylulde aliyordu. Ben eylul ayinda gidip postaneden aldim.
Benim de eşim kimlik çıkarken başvurmuştu o zaman yatmıştır belki 1 aylık olduk yeni.bir ara ugrayayım postaneye

Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.
biz ilk netira kullandık ama fayda etmedi..sonra thiocilin kremi bir kere sürdük ve sihirli değnek gibi geçirdi
[/QUOTE]
Kremi çocuk dr mu göz dr mu yazdı.Biz de dr götüreceğiz ama çocuk mu göz mu bilemedik

Kızlar bebeğin çok kusması üşüttüğünü mü gösterir benimki iki gündür çok kusuyor. Dün banyo yaparken üşüttük mü acaba dedim

Ben de biriktirip her ayda para ekleyebileceğim bir sistem düşünüyordum sonra külçe altın şeklinde saklarım dedim
Şimdi eşimle konuştukta , elimzdekileri ve biraz borçla ev kredimize ara ödeme yapalım , ben işe döndüğüm anda da yatırımlık bir şeyler araştırıp bulalım , kızım için. Allah’ın izniyle Okul dönemine kadar ciddi bir vakit var be çöpe gitsin istemiyorum hem zaman hem para

O ne nerden nasıl basvuruyoruz ilk cocugu olanada veriliyormu
Süt parası için , e devlete girip Analık diye arat , yattığını görürsün postaneye gidip direk alabilirsin , ben onu aldım. Birde rapor parası aylık yatmaya başlamış bu sene sanırım
Onu da alıyorum 2 aydır süper oldu

Anladıım çok teşekkür ederim. Bugün 3-6 ay yazan soobeden aldığımız alt üst takımı giydirdim, dar olmadı çok bol da olmadı, 2-3 hafta daha giyebilir sanırım. Bi de galiba tulumlar daha dar oluyor da takımlar daha rahat, tabi kalıp da önemli. Çok teşekkürler gerçekten, yavaş yavaş öğrenicez :))

Merak etme çok yakında 60 cm olur ve lcw 1-3 ay olur. Bizim kıza 1-3 ay 10 gün önce büyük geliyordu bugün denedim tam oldu, çok hızlı büyüyorlar.
Evet bizimde bi elbisemiz vardi carters olmamisti 2hafta once bugun giydik..bi disari cikalim dedik cici cici giydirdim sirtina kadar kaka yapmis yedek kiyafet vardi ama eve geldik kostur kostur

Kızlar bebeğin çok kusması üşüttüğünü mü gösterir benimki iki gündür çok kusuyor. Dün banyo yaparken üşüttük mü acaba dedim
tazyikli kusuyorsa ya üsütmüstür yada gazla beraber kusmustur. eksi kokuyor mu? eksi olunca da üsütmekten diyolar ne kadar dogru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…