kızlar bundan sonra alacagımız takımları ayaksız almaya özen gösterelim. ben ilk alısveriste kitikate’den ayaksız 3-4 tulum ve alt üst takım almıstım 1-3 ay. ilk günden beri giydiriyorum hala oluyor. artık yavas yavas kücülmeye basladı ama eger ayaklı olsaydı coktaaan kaldırmıstım ve kitikate’den cok memnun kaldım. kumas kalitesi harika.

Evet süt gibi kustu su gibi
benimki de öyle kusuyor ara ara. fazla beslendiğinden bence üşütmüş olsaydı farklı belirtiler çıkardı bu zamana kadar tabi benimki doğduğundan beri hassas midesi. ya reflüsü var yada mide kapakçığı henüz tam gelismedi. 3-4 aylıkken azalır, katı gıdaya geçtiğinde biter dedi doktor.

İnşallah şu üç ay nelere kadirmiş üç aydan sonra gaz sancısı biter, uyku düzene girer diyorlar. Bir de oğlum omuzda uyumaya öyle alıştı ki yerine yatırdığım an uyanıyor. Derin uykuya dalınca yatırayım diyorum 1 saat sonra mık mık yaprak yine uyanıyor. Omzuma aldığım an uyuyor.Bir ki gündür böyle gece uykumuz yok

kötü alışmış karnını doyurduktan gazını cıkardıktan sonra besiğe yatırıp bi müzik açmayı denesene. durmuyormu?

Altın hesaplarında hesap isletim ücreti yok, cocugun adindan ziyade kendi adina ac hesabı sen yine dokunmazsin. Belli zamanlarda belli subelere geliyorlar eldeki altini da gotueup yatirabilirsin gram olaraknhesabina yatsr grami kac pwra ise o.sekilde bozdurabilirsin tekrar altin olrak sana vermez para olarak alirsin o zamanki gram.fiyati ne kadar ise. Kuyumcu da bozdursan baya düşük bozuyotlar ama bankada gramda kuruslar oynuyor fazla fark yok bi arastir istersen
O ne nerden nasıl basvuruyoruz ilk cocugu olanada veriliyormu
Hwrkese veriliyorda nereye basvuruluyor bilmiyorum benim de esim basvurdu ptt yatacakmis oyle demisler oradan aliniyormus kimlik cikarmaya gittiginde soylemisler oyle başvurmus ilk çocuğa 300 tl demişler ona

kızlar külotlu çorap aldınız mi
mevlid elbisesinin altına don mu giydircez hele bi bakın yaw

sizin isyeriyle alakalı bi durum aylık yatmasi rapor parasının. Çünkü iki aylık olunca bebekler 4 ay toplu alınıyo. Çalıştığım yerde öyle en azından.

Eşimin çoğu tahmini tutuyor ama niyeyse hala köşeyi dönemedik Evde saklamak sorun istersen altın hesabına çevir
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ona
Duasını yapıp son altınları toplayıp kasaya götürücem karsıda oldugu için sürekli gidemem

Hmm arsa gibi bişey mi mesela ?

Eğer dediğin iş görememezlik ödemesi sekmesiyse yok orda öyle bişey
Bana yatmamıs demekki

Eklentiler

• 75B4C419-2EC8-4F8F-84A7-B9EF07B51E14.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 29
Benimki hala yatmamis. Ben de 31'inde dogum yaptim. Rapor parasi nedir?

kızlar külotlu çorap aldınız mi
mevlid elbisesinin altına don mu giydircez hele bi bakın yaw
Ayyy ayni sorun bende de var lcwninkiler buyuk oldu cartersten gri vardi o oluyor bulamazsam oraya bakarim hm de de var galiba ama bende muz corap istiyorum olmadi patiklerle gizleriz

Ayyy ayni sorun bende de var lcwninkiler buyuk oldu cartersten gri vardi o oluyor bulamazsam oraya bakarim hm de de var galiba ama bende muz corap istiyorum olmadi patiklerle gizleriz
ben de pançoya ve civil e bakiim diyorum

Nezle olan arkadaş nasıl iyileşti, nane limon dibine vurdum ama hala bir değişik yaşamadım gözüm de kan çanağına dönmüş vaziyette öylece kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…