kızlar bundan sonra alacagımız takımları ayaksız almaya özen gösterelim. ben ilk alısveriste kitikate’den ayaksız 3-4 tulum ve alt üst takım almıstım 1-3 ay. ilk günden beri giydiriyorum hala oluyor. artık yavas yavas kücülmeye basladı ama eger ayaklı olsaydı coktaaan kaldırmıstım ve kitikate’den cok memnun kaldım. kumas kalitesi harika.
benimki de öyle kusuyor ara ara. fazla beslendiğinden bence üşütmüş olsaydı farklı belirtiler çıkardı bu zamana kadar tabi benimki doğduğundan beri hassas midesi. ya reflüsü var yada mide kapakçığı henüz tam gelismedi. 3-4 aylıkken azalır, katı gıdaya geçtiğinde biter dedi doktor.
benimki de öyle kusuyor ara ara. fazla beslendiğinden bence üşütmüş olsaydı farklı belirtiler çıkardı bu zamana kadar tabi benimki doğduğundan beri hassas midesi. ya reflüsü var yada mide kapakçığı henüz tam gelismedi. 3-4 aylıkken azalır, katı gıdaya geçtiğinde biter dedi doktor.
İnşallah şu üç ay nelere kadirmiş üç aydan sonra gaz sancısı biter, uyku düzene girer diyorlar. Bir de oğlum omuzda uyumaya öyle alıştı ki yerine yatırdığım an uyanıyor. Derin uykuya dalınca yatırayım diyorum 1 saat sonra mık mık yaprak yine uyanıyor. Omzuma aldığım an uyuyor.Bir ki gündür böyle gece uykumuz yok
İnşallah şu üç ay nelere kadirmiş üç aydan sonra gaz sancısı biter, uyku düzene girer diyorlar. Bir de oğlum omuzda uyumaya öyle alıştı ki yerine yatırdığım an uyanıyor. Derin uykuya dalınca yatırayım diyorum 1 saat sonra mık mık yaprak yine uyanıyor. Omzuma aldığım an uyuyor.Bir ki gündür böyle gece uykumuz yok
Uzun vade düşünüyorum nasipse Allah saglık sıhhat verdigi sürece calısır cocugum icin yatırım yaparım tabi daha dogumgunuleri bayramlar vs de extra harclıkları olcak sagdan soldan :)
Çocuğum adına altın hesabı acabilirmiyim hesap ücreti alıyormudur onu bilmiyorum tabi malum altın hesabı son bikaç yıldır türedi
Altın hesaplarında hesap isletim ücreti yok, cocugun adindan ziyade kendi adina ac hesabı sen yine dokunmazsin. Belli zamanlarda belli subelere geliyorlar eldeki altini da gotueup yatirabilirsin gram olaraknhesabina yatsr grami kac pwra ise o.sekilde bozdurabilirsin tekrar altin olrak sana vermez para olarak alirsin o zamanki gram.fiyati ne kadar ise. Kuyumcu da bozdursan baya düşük bozuyotlar ama bankada gramda kuruslar oynuyor fazla fark yok bi arastir istersen
Süt parası için , e devlete girip Analık diye arat , yattığını görürsün postaneye gidip direk alabilirsin , ben onu aldım. Birde rapor parası aylık yatmaya başlamış bu sene sanırım
Onu da alıyorum 2 aydır süper oldu
Ben de biriktirip her ayda para ekleyebileceğim bir sistem düşünüyordum sonra külçe altın şeklinde saklarım dedim
Şimdi eşimle konuştukta , elimzdekileri ve biraz borçla ev kredimize ara ödeme yapalım , ben işe döndüğüm anda da yatırımlık bir şeyler araştırıp bulalım , kızım için. Allah’ın izniyle Okul dönemine kadar ciddi bir vakit var be çöpe gitsin istemiyorum hem zaman hem para
Süt parası için , e devlete girip Analık diye arat , yattığını görürsün postaneye gidip direk alabilirsin , ben onu aldım. Birde rapor parası aylık yatmaya başlamış bu sene sanırım
yesilus
benim hic basvurum bile yokmuş doğum yazınca cıktı
Ve nasıl basvururum artık bilmiyorum ne kötü
Buarada rapor parası dedigin ne
Ben hic bişey bilmiyorum yahu
Ayyy ayni sorun bende de var lcwninkiler buyuk oldu cartersten gri vardi o oluyor bulamazsam oraya bakarim hm de de var galiba ama bende muz corap istiyorum olmadi patiklerle gizleriz
Ayyy ayni sorun bende de var lcwninkiler buyuk oldu cartersten gri vardi o oluyor bulamazsam oraya bakarim hm de de var galiba ama bende muz corap istiyorum olmadi patiklerle gizleriz