Kızlar normal doğum yapıp cinsel hayatı devam eden var mı? biz geçen denedik dikişler sebebiyle epey acıdı bıraktık artık

Çapak sorununu çözebilen var mı? Damla ve serum fizyolojik işe yaramadı.
benim de olmuyo haftada bir gün geliyor ve 3tur yatakta oturmuş kuzuyu emzirirken gelmediğinden ped de koymuyorum 3 iç çamaşır ve pijama attırdı
Süt parası neymiş

Süt parası neymiş
ben de başvurmadım bi yerde çalışanlar maaşlarının yapıldığı birime başvursun yazıyordu ne diyosunuz kızlar memura mı başvracağız

arkadaşım aile ve sosyal politikalar a başvurmuş ama ora neresi bilmiyorum

Doğuö yardımıyla süt parası aynı şey mi?

Kızlar normal doğum yapıp cinsel hayatı devam eden var mı? biz geçen denedik dikişler sebebiyle epey acıdı bıraktık artık
Ahahahh aynı sorun bende de var
Ama benim epizyom yok
salı günü doktora gideceğim artık
Bu arada 37.günde kanamam bitti ama 40.gün o olaylara girişince yine başladı anlamış değilim
Şimdi 44 günlüğüz
Senin kanaman tamamen bittimi

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ona
Duasını yapıp son altınları toplayıp kasaya götürücem karsıda oldugu için sürekli gidemem
Ya eşim sağolsun borsa, döviz takipleri ile iyi kötü masraflarımızı çıkartıyor yoksa iki işsiz çok zor olacaktı ama büyük vurgun yapma şansları hep bi aksilik oldu kaçtı nasip işte

Benim de 30 gün kadar sürdü sanırım. 4 iç 3 dış dikişim vardı. Dikişlerimin tamamen erimesi 35 günü buldu zaten. Bugün 55 günlük olduk

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

sizin isyeriyle alakalı bi durum aylık yatmasi rapor parasının. Çünkü iki aylık olunca bebekler 4 ay toplu alınıyo. Çalıştığım yerde öyle en azından.
Ben hep öyle toplu alınıyor diye biliyordum , muhasebeden aradılar geçen ay aylık yatıyor artık alabilirsin eğer almak istemezsen sonra dilekçe yazıp sgk dan toplu alıyorsun dediler

yesilus benim hic basvurum bile yokmuş doğum yazınca cıktı
Ve nasıl basvururum artık bilmiyorum ne kötü
Buarada rapor parası dedigin ne
Ben hic bişey bilmiyorum yahu
Bende başvurmadım ki , hastane Doğum kağıdı verdi sisteme de hastane giriyormuş sanırım , ya da işyerin hastaneyi ara istersen yarın ,
Rapor parası dediğimde Doğum süresince raporlu sayılıyoruz ya , SGK dan 8 haftalık yatan parayı da orda görürsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…