Kasada tutmak en mantıklısı. Ben de öyle yaparım heralde. Altın zaten kendi değer kazanıyor. Faiz işine girmeyeceğim için. Ama kar zarar hesabı gibi biseye de yatırabilirim az da olsa kazanır.

Dileke va csb sayfasında ister kurumunuza iter csgbyebye başvuruyorsunuz

Ya eşim sağolsun borsa, döviz takipleri ile iyi kötü masraflarımızı çıkartıyor yoksa iki işsiz çok zor olacaktı ama büyük vurgun yapma şansları hep bi aksilik oldu kaçtı nasip işte
Olsun iyi tarafına bak cok verip azdırmasın az verip aratmasın derler hem :)
Ben araba parasıyla 5.85ten mi ne dolar aldım yeni araba alırken bikaç ay sonra 5.60lamı ne bozdum gör kaybımızı

Bu ödemeniz bitince neden olmasın cok mantıklı :)

Sisteme giriş yapılmıs görüyorum
Eşin nüfus cüzdanını cıkartırken basvurmustur herkes öyle yapmıs burda yazanlara göre
Süt parası + dogum parası total 480tl mi oluyor
Sgk rapor paramıda yatırmamıs gayet aman zaten işyerim maaşımı yatırıyor işe dönünce işyerime iade edecegim icin onu cok umrum değil :)

Kasada tutmak en mantıklısı. Ben de öyle yaparım heralde. Altın zaten kendi değer kazanıyor. Faiz işine girmeyeceğim için. Ama kar zarar hesabı gibi biseye de yatırabilirim az da olsa kazanır.
Bankaların cocuklar icin fon hesapları var ama kullanan yok herhalde

Arkadaşlar sanırım bebeğimin burnu tıkalı hırıltılı ses geliyor. Yarim saatte bir uyanmasının nedeni de bu galiba. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda? Eşim eczaneye gitti tavsiye üzerine şu burnun bi tarafından sıkıp diğerinden çıkarıp nefes almasını kolaylaştıran şeyden alcak adını unuttum.

Serum fizyolojik ve burun aspiratör ü alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…