Herkese selam 40uçurma, 40çıkınca hiç bişeyin değişmemesiyle sendroma girme, bebişin pusette etini koparıyolar gibi ağlaması gibi sebeplerden anca telefonu elime alabildimPusette asla durmuyo nasıl gezmeye çıkcaz biz hayret bişey

Serum fizyolojik. Her gun yapiyorum bem. Burnunun acik olmasi onemli.

@yesilus benim hic basvurum bile yokmuş doğum yazınca cıktı
Ve nasıl basvururum artık bilmiyorum ne kötü
Buarada rapor parası dedigin ne
Ben hic bişey bilmiyorum yahu
Aile ve sosyal politikalar il mudurlugunden basvuru yspiliyor dogum belgesiyle beraber. Benim basvuruyu esim yapmisti. Odeme postaneden yalnizca anneye yapiliyor

Benimki de terlemiyor ya hatta benim kolum çok terliyor çocuğun kafası benim yüzümden ıslanıyor ben çok terlerim eşim genelde kurudur herhalde benim kız babaya çekmiş.

Aklıma takıldı baktim biraz bazı bebeklerin terbezleri 4. Ayda oluşur yazıyor demek bizimkilerin gelişmemiş ter bezleri anca olusacak demekki

Çok geçmiş olsun /:

Tam bunu soracaktım ne kadar süre yapmalıyız diye Günde bir kez yaparız artık.peki her iki burun deliğine de ikişer milim sıkıyoruz doğru mudur?
Ben bir ya da iki fis yapiyorum. Doktor her gun yapabilirsin dedi. Burnu tikali olmamali. Yaparken aglamasi daha iyi. Sumkurmeyi bilmedikleri icin aglarken cikiyor tam cikmasa bile asagiya iniyor burun pisligi. Emniyetli kulak cubuguyla da temizliyorum tam cikmayinca.

Aklıma takıldı baktim biraz bazı bebeklerin terbezleri 4. Ayda oluşur yazıyor demek bizimkilerin gelişmemiş ter bezleri anca olusacak demekki
Benimki terliyor. Emerken kafasi sirilsiklam oluyor. Kolum da islaniyor. Bugun gittigim yerde mecburen uzerini degistim terledigi icin.

Biz çok tıkalıysa serum fizyolojikle aspiratör yapıyoruz zaten o zaman bayağa sümük çıkıyor, hafif tıkalıysa sadece serum fizyolojik damlatıyoruz

Ben geçen gün avm ye gittim tam 1 aylıkken. Bi ara güzel güzel durdu tabi sonra sıkıldı ağlamaya başladı. Işte öyle kah kucağımda kah pusetinde alacaklarımızı alıp geldik. Bi de puset bana çok çukur geldi ortasina destek koydum çocuk çok iki büklüm durduğu için, tabi benimki biraz minik ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…