Damlatıyor musun yoksa sıkıyor musun canım. Ben sıkmaya kıyamıyorum artı korkuyorum da. Sanırım pek de işe yaramıyor kullanmam

Sıkman lazım bende hiç kıyamıyorum ben tutuyorum eşim sıkıyor , çok ağlıyor hatta görümce anlıyor eliyle ittiriyor ama bir kaç saniye sonra çok rahat ediyor

Biz çok tıkalıysa serum fizyolojikle aspiratör yapıyoruz zaten o zaman bayağa sümük çıkıyor, hafif tıkalıysa sadece serum fizyolojik damlatıyoruz

Aspiratör zararlı diye yazıyor bazı yerlerde o yüzden çekindim kullanmaktan. YouTube da bi doktor grip gibi rahatsızlığı varsa aspiratör kullanın yoksa serum fizyolojik yeterli dio

Tam bunu soracaktım ne kadar süre yapmalıyız diye Günde bir kez yaparız artık.peki her iki burun deliğine de ikişer milim sıkıyoruz doğru mudur?
İzledigim bi doktor iki üc saatte bir 5-10 damla arası olacak sekilde sıkın dedi
Dünde arkadasım geldi benim sıkamadıgımı söyleyip aldı bi bastırdı hem genzine kactı (normali bu) hemde foş diye sümük kendisinden cıktı

Eşim de öğlen yaptı bana kalsa sıkamazdım Burun tıkalı olmasa da kullanıyormusunuz

Ben de yarın destek yapıcam sanki kafası rahat diil gibiydi

Doğum olduğu hafta başvurduk ama daha yatmamış çocuk yardım parası mı neyse işte o. Çalışmadığım için süt parası da alamıyormuş sanırım.
Bende çalışmadığım için alamıyorum deyip çıktık. Öyle değilmiş sonra başvurduk. Eşin sigortalı çalışan ise onun hesabına yatıyormuş. Tabi yine başvuru şart. 5yıl başvuru süresi varmış. Hastaneye başvuruyorsun . Emzirme parası diye geçiyor 180₺

Çocuk parası ikamet adresinin bulunduğu sosyal yardımlaşma bakanlığına başvuruyorsun . 1.çocuk 300₺ 2.çocuk 400₺ 3.çocuk 600₺
bir aylık bez mendil parası

Benim bildiğim çocuk yardımı denen ilk çocuk için 300 tl olabn alabiliyorsun ama 180 tl olan süt parası emekli sandığında yok o diğer sigortalı grup için var.
180 'de varmış bir defaya mahsus.ben de memurum öyle demişler doğum parası işin başvururken eşim.ayrica ilksan da veriyormuş 300 lira sanirim

Süt ve dogum parası her ikisi icindemi
Dogum parasi icin benim bahsettigim.dogum yardimi ptt ye yatiyor 1 ay sonra. Sut parasini sgk calisaniysaniz dogum ysptiginiz hastane sisteme giris yapiyor. Ziraat bankasina yatiyor. Eger hastane basvuru yapmadiysa siz sgk mudurlugune basvuru yapabiliyosunuz. Ben menur oldugum icin onu alamadim. Emekli sandigina vermiyorlar

Aman bu ne ya üc kurus vericekler onuda hep yokus
El kadar bebeyle nereye gidip basvuruyorsun arada kaynattırıyorlar böyle işte

Aman bu ne ya üc kurus vericekler onuda hep yokus
El kadar bebeyle nereye gidip basvuruyorsun arada kaynattırıyorlar böyle işte
Aynen oyle birde 1 ay 2 ay bekliyosun yatacak diye ben unutmustum basvurfugumu bile burda konu acilinca hatirladim

Benimki terliyor. Emerken kafasi sirilsiklam oluyor. Kolum da islaniyor. Bugun gittigim yerde mecburen uzerini degistim terledigi icin.

Terlemesi normal benimde aklıma takılıyordu ara ara hiç ter olmadi benim kızımda burdada herkes ter deyince aklıma takıldı 4 aya kadar oda normalmiş

Senin arkadaştan bana da lazım. Üzerinde yenidoğanlarda medikal destek eşliğinde kullanılmalı da yazınca sıkmaya korkuyorum açıkçası burnunda görünürde bişey yok ama bi hırıltısı var çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…