Sıkman lazım bende hiç kıyamıyorum ben tutuyorum eşim sıkıyor , çok ağlıyor hatta görümce anlıyor eliyle ittiriyor ama bir kaç saniye sonra çok rahat ediyor
Aile ve sosyal politikalar il mudurlugunden basvuru yspiliyor dogum belgesiyle beraber. Benim basvuruyu esim yapmisti. Odeme postaneden yalnizca anneye yapiliyor
Aspiratör zararlı diye yazıyor bazı yerlerde o yüzden çekindim kullanmaktan. YouTube da bi doktor grip gibi rahatsızlığı varsa aspiratör kullanın yoksa serum fizyolojik yeterli dio
İzledigim bi doktor iki üc saatte bir 5-10 damla arası olacak sekilde sıkın dedi
Dünde arkadasım geldi benim sıkamadıgımı söyleyip aldı bi bastırdı hem genzine kactı (normali bu) hemde foş diye sümük kendisinden cıktı
İzledigim bi doktor iki üc saatte bir 5-10 damla arası olacak sekilde sıkın dedi
Dünde arkadasım geldi benim sıkamadıgımı söyleyip aldı bi bastırdı hem genzine kactı (normali bu) hemde foş diye sümük kendisinden cıktı
Ben geçen gün avm ye gittim tam 1 aylıkken. Bi ara güzel güzel durdu tabi sonra sıkıldı ağlamaya başladı. Işte öyle kah kucağımda kah pusetinde alacaklarımızı alıp geldik. Bi de puset bana çok çukur geldi ortasina destek koydum çocuk çok iki büklüm durduğu için, tabi benimki biraz minik ondan da olabilir
Bende çalışmadığım için alamıyorum deyip çıktık. Öyle değilmiş sonra başvurduk. Eşin sigortalı çalışan ise onun hesabına yatıyormuş. Tabi yine başvuru şart. 5yıl başvuru süresi varmış. Hastaneye başvuruyorsun . Emzirme parası diye geçiyor 180₺
Çocuk parası ikamet adresinin bulunduğu sosyal yardımlaşma bakanlığına başvuruyorsun . 1.çocuk 300₺ 2.çocuk 400₺ 3.çocuk 600₺ bir aylık bez mendil parası
Benim bildiğim çocuk yardımı denen ilk çocuk için 300 tl olabn alabiliyorsun ama 180 tl olan süt parası emekli sandığında yok o diğer sigortalı grup için var.
Dogum parasi icin benim bahsettigim.dogum yardimi ptt ye yatiyor 1 ay sonra. Sut parasini sgk calisaniysaniz dogum ysptiginiz hastane sisteme giris yapiyor. Ziraat bankasina yatiyor. Eger hastane basvuru yapmadiysa siz sgk mudurlugune basvuru yapabiliyosunuz. Ben menur oldugum icin onu alamadim. Emekli sandigina vermiyorlar
Dogum parasi icin benim bahsettigim.dogum yardimi ptt ye yatiyor 1 ay sonra. Sut parasini sgk calisaniysaniz dogum ysptiginiz hastane sisteme giris yapiyor. Ziraat bankasina yatiyor. Eger hastane basvuru yapmadiysa siz sgk mudurlugune basvuru yapabiliyosunuz. Ben menur oldugum icin onu alamadim. Emekli sandigina vermiyorlar
Senin arkadaştan bana da lazım. Üzerinde yenidoğanlarda medikal destek eşliğinde kullanılmalı da yazınca sıkmaya korkuyorum açıkçası burnunda görünürde bişey yok ama bi hırıltısı var çocuğun