Valla tek seferde yapacaksın yapacak baska bişey yok damla damla sıkmaktan daha kolay
Tabi genzine kactıgı icin yatar vaziyetteydi hemen kaldırdık havaya yutkunsun diye
Yaygarayı kopardı ama temizlendi

Valla tek seferde yapacaksın yapacak baska bişey yok damla damla sıkmaktan daha kolay
Tabi genzine kactıgı icin yatar vaziyetteydi hemen kaldırdık havaya yutkunsun diye
Yaygarayı kopardı ama temizlendi
benimki de pompa seklinde. birer pompa sıkıyorum her iki deliğe. çenesini yukarı kaldırıp ağzını kapatıyorum elimle ki genzine çeksin. yoksa işe yaramıyor. 5 sn sürüyo işlem ağlıyo ama rahat ediyo kendi de

Aklıma takıldı baktim biraz bazı bebeklerin terbezleri 4. Ayda oluşur yazıyor demek bizimkilerin gelişmemiş ter bezleri anca olusacak demekki
Aman aman sıkıntı bir durum olmasın da varsın terlemesin ler fazla. Ben çok terlerim bıktım valla

Aspiratör zararlı diye yazıyor bazı yerlerde o yüzden çekindim kullanmaktan. YouTube da bi doktor grip gibi rahatsızlığı varsa aspiratör kullanın yoksa serum fizyolojik yeterli dio
2-3 kere çok tıkandı burnu o zaman yaptık. Doktorumuz da yapabilirsiniz dedi. Aspiratörle çekince bayağa sümük çıktı yazık

Çocuk parasına başvurduk o yatacak. Bi de süt parası varmış o olmadı, çalışıyor olmam gerekiyormuş

Benim salı günü varrr. Menün neydi fikir verir misin. Buzluğa zeytinli poğaça attım evvelki gün.
Valla klasik börek kek zydolma fellah köftesi çerkez tavuğu elmalı kurabiye vs. Annem yardım etti saolsun ama mahvoldum. Millet çocuklarıyla gelmiş bi de şımarık şımarık çocuklar anaları ilgilenmiyo çok gerildim. Az once de eşimle tartıştım. Zaten eşime karşı çok dolmuştum. Zaten artik çok da fazla sürmez gibi bizimkisi...

Damlatıyor musun yoksa sıkıyor musun canım. Ben sıkmaya kıyamıyorum artı korkuyorum da. Sanırım pek de işe yaramıyor kullanmam
Sıkıyorum, tabi sabit durmuyor zor oluyor. Ama agladigi icin icine daha iyi cekiyor

Doğum olduğu hafta başvurduk ama daha yatmamış çocuk yardım parası mı neyse işte o. Çalışmadığım için süt parası da alamıyormuş sanırım.
. Biz nufustan basvurduk. Bir kagit vermisler agustosta doganlar 25 eylulden sonra anbe adina postsneye yatar yaziyordu. Senin de ekim 25 te olabilir. Kagit vermemisler mi. Anne kimliği ile gidip cekiyor.

Omuzda uyuyor yatırınca ağlıyor. Bu gece de uyku yok napcaz bilemedim Hiç uyumadı bugün, burnu tıkanık ondandır dedim fizyolojik serum sonrası hala aynı. Ağrısı olsa omuzda uyumaz. Öyle uykusu var ki omuza alır almaz uyuyor. Yatırınca bağırıyor ağrısı var gibi

E Elwing6 canım geçen grip oluyor gibiyim demistinya nasil oldun ben de su an icimden icimden ateşli gibiyim korkuyorum bebeğe geçerse veya ilerlerse diye
minoset plus içtim bi tane

Doğum parası ayrı onun için dilekçe fln yazıyor muşuz , ama ben alamıyorum sanırım eşim memur olduğu için o aldı
Canim dogum parasina calisan calismayan memur veya degil farketmiyor tum dogum yapanlar aliyor. Neden kalsin ki basvurun. Devlet gram altin takmis gibi dusunmek lazim. Nufusunu cikarttirirken nufus mudirlugunden basvuri yapmis esim. Oraya gidip sorun isterseniz.

Oyy sakın olmaya çalış.Icine atma yaa.Sifir beklentin sonsuz mutluluk bence.Hassas dönemdeyiz çevreden de hassasiyet bekliyoruz ama olmuyor bazen.
Ellerinize saglik.Ben yapamam onları kii.Pogaca,pandispanyali tatlı,elmalı kurabiye bir de yapabilirsem makarna salatası.yeter sanırım.
Misafirin çocukları da sana tuz biber olmuş.Ama bazı insanlar da çok rahat ya hiç dur yapma demiyorlar

Saat 2den beri bir dk uyumayan kızım var
Son dört saattirde full aglıyor meme istiyor
Masajlar sıcak havlular hatta deli gibi kaka yapıp gaz çıkarmasıda rahatlatmadı
Dualar okuduk dinlettik oda işe yaramadı
Besiginde kucakta heryerde sallıyoruz yok yok
Derdide ne bilmiyoruz bi memede rahat ama orda bile gözünü kapamıyor
Birlikte agladım artık sinirden ben niye seni anlamıyorum diye
Süt yok desem sıkıyorum var gazı var desem yaptı kaka her yerine bulastıra bulastıra yaptı babası bi yandan ben bi yandan sakinleştiremiyoruz
Cıglık atmanın eşigindeyim gercekten bu nedir deneyimli anneler olurmu böyle seyler bana bi el atın

Atak döneminde olabilir.Memede iken bir elinlen alninin ortasindan burnuna dogru hafif hafif oksayarak gezdir parmagini.gene sakaklarina yap o gevsetir biraz.Biz bazen çok agladiklarinda arabayla gezdirip uyutuyorduk.

Bende bunun meme versiyonu var. Memeyi çekince uyanıyor çılgınlar gibi de ağlıyor. Süt mü kalır bu kadar emmeye

kesinlikle alıstırmaman gereken biseyi söylicem sadece uyuması ve dinlenmeniz icin. esinle beraber battaniyeye yatırıp sallamak

Valla canım bi çözüm bulursan benimle de paylaş. Artık ona buna sarıcam uykusuzluktan yorgunluktan. Öğleden beri memede uyuyosa bile yarım saat. Böyle emmek mi olur süt mü kalır. Aynen senin gibi bende sıkıyorum arada göğsümü süt geliyor ama ne gelio ne emio çok emin değilim. Hatta sırf oyalansin diye aynı göğsü verip duruyorum en azından ötekinde biraz süt olsun adamakıllı diye. Napıcaz biz böyle

kesinlikle alıstırmaman gereken biseyi söylicem sadece uyuması ve dinlenmeniz icin. esinle beraber battaniyeye yatırıp sallamak
Dün gece onu bile denedim. Bırak uyumayı ağlamayı bile kesmedi, tek sustuğu yer meme tek amacı meme ağzında dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…