Çok sağol canım inşallah canım baya ağrısı var o ağrıdan kıvranıp ağladıkça içim parçalanıyor çabucak geçsin bir hafta yavrum için

Canim cok gecmis olsun. Cabuk iyilesir oglun. Allahtan annen kalmis yaninda. Yetemedigini dusunme. Sonucta elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsun. Yetiyorsun endiselenme.
Çok sağol canım allah razı olsun annemden evet öyle ama işte ne biliyim ağrısı çok oluyor yemekte yiyemiyor iştahı hiç yok zoraki ilaç için iki lokma yiyor iki günde eridi kuzum

Atak döneminde olabilir.Memede iken bir elinlen alninin ortasindan burnuna dogru hafif hafif oksayarak gezdir parmagini.gene sakaklarina yap o gevsetir biraz.Biz bazen çok agladiklarinda arabayla gezdirip uyutuyorduk.
Evet sanırım dediğin gibi atak 8.haftadayız tam belirtilerini yasıyoruz

Çok sağol canım inşallah geçecek bu zamanlar ama işte bebek olunca bebekle ilgilenirken sanki onu ihmal etmişim gibi geliyor birde hastanede yanında kalamadım anne sen kardeşimin yanına git merak etme ben korkmuyorum halam yanımda ameliyata da gelme kardeşim hasta olur demesi içimi yaraladı kendi hasta yavrum o halde kardeşini düşünüyor

O yarım saate kurban olurum o derece delirmiş gibi aglıyor bir dk uyumuyor emerken bile aglıyor meme agzında aglıyor
Cözüm memede tutmak bi o susturuyor

erensar çok çok geçmiş olsun. Iyi ki o akşam götürüp yetistirmissiniz sen hepsine yetersin annesi o bir iki güne toplayacak merak etme
Çok sağol canım hiç sorma birde okulda salgın var demişlerdi ama ben yinede gönderdim çok sıvı kaybetti diye ama aklıma hiç apandisit gelmemişti çok şükür rabbime inşallah canım toparlansın yavrum biran önce

. Biz nufustan basvurduk. Bir kagit vermisler agustosta doganlar 25 eylulden sonra anbe adina postsneye yatar yaziyordu. Senin de ekim 25 te olabilir. Kagit vermemisler mi. Anne kimliği ile gidip cekiyor.
Yok bize verilmedi öyle bir kağıt ama geçen eşim tekrar sormuş yakında yatar demişler

Malesef büyük ihtimal kolik ağrısı bağırsakları geliştiği için gazı olmasa da ağrısı olurmuş. Eğer karnı çok şiş değilse mama varsa biraz versene belki sakinleştirir.

Ay menü tam benlikmiş hepsini çok severim baya uğraştırmalı şeyler yapmışsınız yanlız
Eşinle mi çok sürmez neden ya üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…