Malesef büyük ihtimal kolik ağrısı bağırsakları geliştiği için gazı olmasa da ağrısı olurmuş. Eğer karnı çok şiş değilse mama varsa biraz versene belki sakinleştirir.
8.hafta atagı sanırım belirtilerin hepsi o yönde zaten dediğinle baglantılı olarak 8. Hafta atagı gaz cıkarmayla alakalıymış
Halbuki bissürü cıkardı ama bi rahatlayamıyor

canım ya Allah kolaylık versin
ya sabır diycen ben gaz damlaları ile normal düzeye indiriyordum
zinco vardı onu kullaniyordum ama onlari düzenli kullanmak gerekiyordu
ilk kızım öyleydi bir kez gaklayip geyirdigini bilmem
komşu gelmisti derdi ne bu bebenin diye
hatta melissa yağı damlasi bile damlatmistim yalnız baktigim için
kafaya huni takmalik
son 4saattir salliyorum masaj yapiyorum gezdiriyorum ben de tabi seninkinin yanında hiç de
yediklerine
giydiklerine
bebeğe giydirdiklerine
evdeki actigin pencere v.s. ye hep dikkat ediceksin edicez

Ah canımm bende felaket durumdayım bugün , dün çok iyiydi ponçik ponçik sütünü içip uyudu hatta yarıda bırakıp uykuya geçtiği oldu , bugün böyle
Gözleri kızardı uykusuzluktan bizimki sabahtan beri böyle yarım saat 45 dk fln uyudu onun dışında yok akşamüstü başladı huysuzlanmaya sütlerini yarım bırakmalar , memede homurdanıp kavga etme , ağlama herşeyi yaptı, Altan kuru gaz çıkarıyor devamlı üşüttü heralde az da ateş vardı
Bizde üstünü değiştirip yağlı masaj yaptık sıcak bez uyguladık , sancısı için fitil uyguladık biraz sakinleşti meme de de durdu
Bizde eşinle tartıştık , kayınvalideye telefonda söylüyor kızımın durumunu , öğrenince duramıyor saat başı arıyor insanları çıldırttın niye söylüyorsun ki çocuk huzursuz diye dedim , durmazsa bana getirin demiş annesi
Dedim tamam tüm gün yorulduk , çare de bulamadık , ama her rahatsız olduğunda başımızdan mı atacağız öyle bişey yok dedim ama tüm gün 5 dk durmadı yani
Doktor da dedi , bebeğin ilk doktoru annesidir diye , her hasta olduğunda kolaya mı kaçıcaz dedim. Ama eşim çok yorulduğu için ve benden ters tepki gördüğü için bir taraftanda kayınvalideye laf anlatıyor habire darlandı baya
Neyse kayınvalide aradı tekrar takside geliyor kocasını da almış saat gece 11 de çocuk durmuyor diye , yoldalarken kızıma kıyafetinin üstüne tulum giydirdim fitilde etkisini gösterdi sakinledi , geldiklerinde emziriyordum
Geldi salladı kızı , altına bakayım mı dedi yok baktık fln dedim, bir çay içtik gittiler eşim bıraktı. Yani millet kv ilgisizliğinden şikayet eder, bende fazla ilgiden
Saolsunlar herşeye koşturuyorlar ama yarın öbürgün laf ederler belli de olmaz , beceriksize çıkar adım fln , annelik zor evet bizimde bazen desteğe ihtiyacımız var , ama çok zorda kalırsak bırak biz yardım isteyelim , geçen Pazar gittik onlara mesela her seferinde bunu bekliyorlar heralde ne münasebet
Bu arada kv ayakta sallarken uyumuştu onlar gitti boncuk gözler açıldı en az yarım saattir emzikle aşk yaşıyor uykunun u su yok Yarın temizlik için kadın gelecek birde deliricem

Ama gaz değil ki
Hatta o kadar cok gaz cıkardı ve kaka yaptı ki üşüttük herhalde dedik
Ama yok
Normalde eşimde cok sakinler uyur falan on dk durmuyor adamın kucagında
Memede uyur gibi olmaya basladıkca veya biraz daha bekleyip eşime veriyorum hop baslıyor ortalıgı yıkmaya
Adam yapmadıgı oyun tutmadıgı pozisyon bırakmadı ki benim kız gercekten babacı olmasına ragmen bi meme de duruyor
8. Hafta büyüme atagı haftasıymıs onu yasıyoruz belliki
Dedigin gibi ya sabır

Yardım eden varken değerini bil derim
Annemde dk bası yazıyor dedigin gibi ama cıkıp gelmedi
Agladıgını duysa gelirdi keske gelseydide cok yıpratıcı cunku

Senin kv sen iyi oldugun sürece iyi olur merak etme
He dedigin gibi her dk mıc mıc olmazsınız bugunler illaki gececek cekirdek aile kalmak isteyeceksin o zamanda onlara hadi sizle işimiz bitti yallah yapamazsın

12 den beri iki bardak vişne iki bardak erik kompostosu ictim sırf süt olsun bari diye cevizle incir atıp agzıma duruyorum
Seninkide belki atak haftasını yasıyordur

Evet yıpratıcı geçen hafta o yüzden gittik hepimiz 5 saat uyuyabildik bu sayede
Ama evlerinde eşimin bekar ablası ve erkek kardeşi var yarın işe gidecekler sürekli gidip İnsanların düzenini bozmak da istemem , ay bilmiyorum uymuyor hala memede yüzünü okşayınca güldü bir kaç kez belki atak haftasıdır evet

O yarım saate kurban olurum o derece delirmiş gibi aglıyor bir dk uyumuyor emerken bile aglıyor meme agzında aglıyor
Cözüm memede tutmak bi o susturuyor
Kıyamam seninki bir kademe üstü. Biz 5. Haftadayız seninki ataksa bizimki sebepsiz, umarim o haftada biz böyle olmayız Benimki ağlamaktan yorulup sızdı şimdi yine emiyoruz sen naptın?

Dun geceki cok giydirme muhabetinden sonra hado tek kat giydireyim dedim. Gunduz hava guzel diye disari ciktik.disari cikarken giydirdigim polar tulumunu giydirdim. Uyudu durdu disarda . Sutunu isitip verdim yolda eve gecerken. Sonra da parka gittik. Hava aksam ustu serinledi.ev cok yakin hemen eve geldik. Emzirdim 10 dk emdi uyudu, yemek yap ye falan derken mizildsmaya basladi. Ben de acikmistir az emdi diye daha emmesinin ustunden 1.5 saat gecmesine ragmen emzirdim ve sagmaya başladım. O arada mizildiyo emzik falan verip oyaladim 10 dk. Sagim bitince aldim kucagima alyini degistimeye gittim.
Anam cocugun alti dolmus hem cis hem kaka. Nasil rahatladi acinca.Cok uzuldum hemen aglayinca altina bakmadim die. sildim banyo yaptirdik hemen. Giyindi. Emzireyim uyusun dedim banyo sonrasinda ama memeye nasil saldiriyo. Pirt sesi ile tekrar altini actim disina tasmamis ama bez dolmus. Kakasi pelteli gibi. Benim poncik üşütmüş. Karni agridikca da memeye saldirmis. Aklinizda olsun. 2. Kat giysi giyince isinip rahatladi.
Eşime de kizdim.yemegi o yapabilirdi ama bana birakti. Hem bebek seni ariyor diyo hem de o bebegi aldı kucagina ben yemelle ugrastim gergin gergin. Salak gibi bir de gomlegini utuledim. Sinirden aglafim sonra bebek huzursuzlastikca. Daha da utusunu yapmam. Ne yaparsa yapsin.

Canim seninki de usutmus olabilir mi. Benimkinin bacaklar falan buz gibi olmus tek kat giysi ile. 2. Kati giydirince isinip kendine geldi ve uyudu. Cok zor uyuttum bu gece.

E Elwing6 canım geçen grip oluyor gibiyim demistinya nasil oldun ben de su an icimden icimden ateşli gibiyim korkuyorum bebeğe geçerse veya ilerlerse diye
minoset plus içtim bi tane
Valla yogun bir bakimla geri gitti.tuzlu suyla gargara yaptjm.ihlamur kaynattim..esime erken gel dedim dinlendim cok sukur geri gitti.dolaptan soguk seyler yememek lazim ondan oldu benim

Allahiim. Az once bir sayfaya denk geldim anne gibi hissedememek başlığında. Kadina cok uzuldum. Kizim bizim kaynanalar ne kadar kotu de olsalar onunki gibi olamaz. Bebege masaj yapacam diye ic kanama gecirtmis kaynanasi. Yazik yavruya. Simdi iyiymis. Tayin isteyip uzaklasmislar. Kadincagiz da emziremedim diye anne gibi hissedemedim falan yazmis, bebek aglayinca susturamayinca kendini eksik hissetmis kizlar siz de ona destek mesajlari yazar misiniz.

Canım sen bebekten dolayı gerilmişsin normal olarak yoksa eminim şu yazdıkların normalde seni bu kadar üzmez. Kv en iyi bir insana benziyor kötü niyetli olsa bu zamanda çıkardı ortaya merak etme. Benim kv çok iyi bir insandır ama aynı ilde olmamıza rağmen bebeği görmeye 2 hafta sonra geldi düşün yani. Sen gönlünü hoş tut, yine de sınırını koru tabi fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler ama bu kadar da gerilme aksine bu durumun tadını çıkar keşke bizim gaz sancıları tuttuğunda da biri gelse de en azından 1 saatte o oylamaya çalışsa, eşimin de benim de o anlarda sinirlerimiz laçka oluyor

Ben de gaz sancıları, karın ağrıları muhabbetinden sonra kalın giydirmeye başladım. Hele ayağına patik giydirmesem ayakları buz gibi oluyor. Doktor bile söyledi ayaklarını bacaklarını sıcak tut karnı daha çok ağrımasın diye.

Aynı olay bizde de var malesef. Eşim sağolsun bebekle ilgileniyor ben iş yapıyorum ama bazen bebeğin bana (anne kokusuna) ihtiyacı oluyor, bi demiyor ki sen bebeğe bak ben o işi yaparım, tam aksi ben oylarım bebeği sen işine bak diyor çocuk bas bas bağırırken ev işi dedin mi aklı çıkıyor erkeklerin eşim sağolsun ben hamileyken filan çok yaptı ama zoraki-söylene söylene.

Ben bebegin ayagina corap ayakli alt ve ayakki tulum giydiriyorum. Kakasinda nohut buyukkugunde bir pelte vardi. Cidden üşütmüş. Gece zaten serin oluyor kombi calissa da kapaniyor ve ev soguyunca tekrar yaniyor. Sicak tutmak lazim. Hic terlemeyen bebek bugun o kaka yapamama ve kaka yapma aninda soguk soguk terledi. Altini temizleyimce terlemesi de durdu 1 kat fazla giydirmeme ragmen.
Ez konusuna gelince benimmi isten ve av isinden cok bunaldi. Ona surekli is buyuruyormusim. Iyi de sana dedigom isleri zaten ben yapiyordum diyorum yok. Isan dustan cikinca banyoya vileda tutmaz mi. Usyelik daha dun soyledim. Heryer islak vileda yap daha cabuk kurur dedim. Bundan sonra cocuklara bakarim. Adam da adam olup yPsin utusunu. Bir daha aglamak istemiyorum bu adama sinirlenip de. Naparsa yapsin.

•Bugün farklı bir ortama girdi mi? Göz değmiş olabilir . Geçen hafta benimki de öyle oldu. Kalabalık bir ortama girmiştik.herkes aaa toparlamış kilo almış dedi eve gelince çığlık kıyamet.Ağlamaktan yorulup uyuyakaldı en son
• atak döneminde olabilir.Kalın çizgiler atak haftası. (Gebeliğin 40+0a göre hesaplanıyor)
•bazen bebekler uykuya geçebilmek için ağlamaya ihtiyaç duyarmış.
Bir daha olmaz inşaallah

Eklentiler

• E9D3B8DA-0D66-49A4-9395-B9DB53D03AE3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 72
Kıyamam seninki bir kademe üstü. Biz 5. Haftadayız seninki ataksa bizimki sebepsiz, umarim o haftada biz böyle olmayız Benimki ağlamaktan yorulup sızdı şimdi yine emiyoruz sen naptın?
5. Ve 8. Haftalar atak haftlarıymıs zaten
Seninkide o zamanlarda yani :)
Seninki bu hafta sonunda senle göz teması kurup yüzüne gülecekmiş
Benimkide bagırsak sistemiyle alakalı gelişmeler gösterip kolikle tanısacakmıs
ellerini ayaklarını kesfedip bişeyler tutmaya baslayacakmıs falan

Canim seninki de usutmus olabilir mi. Benimkinin bacaklar falan buz gibi olmus tek kat giysi ile. 2. Kati giydirince isinip kendine geldi ve uyudu. Cok zor uyuttum bu gece.
Ben dedim ama sana ona alıstırdın simdi bi kat cıkarsan hasta olur diye
Ya o ihtimalide düşündük bi kere yaklasık bes dk süren aralıklı pırt pırtlar yapıp bezini normalin üc katı doldurdu
Eyvah üşüttük dedik ama bacaklar boyun vs sıcak
Havlular ütüleyip koydum sıkıca sardım falan ama yok bu daha değişik bişeydi
Bir dk uyumadı babasında durmadı 2.40a kadar öglen 2den memede bile bir dakika uyumadı
Normalde emerken gidiyordu kalıyordu öyle kaldırınca uyanıyordu bu emerken bile gözler cin gibi sadece memede durucak
Atak haftası dediler belirtileride öyle sanırım onu yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…