Valla bi markete gidip geldik yarım saat o kadar
Dualar okuduk dinlettik anneme falan okuttuk ama nafile
Ateş yok üşüme yok
Tam 12 saat bir dakika uyumadı atak dönemi evet onu arastırıp durdum gece boyuda o kadar tükendim ki 12 saatin neredeyse 8-9 saati memede yapısık gezdik
Deli gibi aglıyordu ya simdi biraz uyududa daha sakiniz ikimizde

8.hafta atagı sanırım belirtilerin hepsi o yönde zaten dediğinle baglantılı olarak 8. Hafta atagı gaz cıkarmayla alakalıymış
Halbuki bissürü cıkardı ama bi rahatlayamıyor
Ben her akşam Kendime birer tatlı kaşığı rezene ile kimyonu karıştırıp demliyorum. Ilıyınca bir tatli kaşığı bebise de veriyorum.32 gunluguz ve hiç gaz damlası kullanmadim.

Ben her akşam Kendime birer tatlı kaşığı rezene ile kimyonu karıştırıp demliyorum. Ilıyınca bir tatli kaşığı bebise de veriyorum.32 gunluguz ve hiç gaz damlası kullanmadim.
Aklında olsun bu 8.hafta atagında kolikle tanısıyorlarmıs olmaz olmaz bulur falan
Bu yasadıgım kolik değildi gaz cıkardı cunku hani ihtimal üşütmüş olabilir ama onads ihtimal diyorum cunku serinliği yoktu yinede havlu ütüledik koyduk corap hırka vs giydirdik de genede kendine gelemedi
Emerken uyurdu yani on saate yakın emzirdim uyumadı artık gögüs uclarım kopacaktı acıdan hala saf saf yüzüme bakıyordu
En son 3e dogru bayıldı resmen kucagımda

Yavrum yaa onlara da zor analara da.Allah yardımcımız olsun.5.haftadayız şu an.sira da 8 var bizimde hepimiz hafif atlatırız inşallah.

Yavrum yaa onlara da zor analara da.Allah yardımcımız olsun.5.haftadayız şu an.sira da 8 var bizimde hepimiz hafif atlatırız inşallah.
İnşallah biz ara verdigimiz (3saate yakın uyudu) savasa iki saattir devam ediyoruz bakalım bu raund kac saat sürecek :))

Ben yaptıkları güzelliklerin farkındayım kv gelince ya da ona gidince bana da iyi geliyor , sadece bebeğime daha hakim olmak istiyorum
Eşim ailesine çok düşkün gitmek istemedim diye bana kızdı sinirlendi , al yatıştır o zaman falan. İkimizde halsiz düştük tamam ama tabiki yatıştıracağım annen ne yapıcak sarıcak pış pış bizde yapabiliriz dedim. Evet sinirlerim gerildi ama insan böyle böyle kendini beceriksiz hissediyor. Bak biz gitmedik koştu geldi sağolsun ama eşim tamam biz idare ediyoruz fitil verdik rahatlar fln demesine rağmen durduramıyorsun kadını sınırı yok. İlk aşısı olduğunda da hemşire bacağını tutun dedi ben tutamadım bebek çok kasıldı birde iğneden korktum , kv tuttu iğneden sonra ağlayınca da aldı bebeği hemen kucağına pış pış , iyi güzel ama biz birbirimize alışıp derman olmayı öğreniyoruz o kadar da değil ya bazen fazla geliyor

Doldurma kendiniii
Benimde ablam yanımdaydı iyiki yanımdaydı o aldı dedigin gibi alsında yahu o kadar emegi var üstünde
Bak kaynanam dün geldi uyuyordu babasında öykü tabi bunların sesi gelince hemen actı gözleri. Yarım saat oturdular sevmeye calıstı aglıyor diye ac bu diyor değil diyorum bes dk sonra ama aranıyor diyor aranır tabi sıkıntısı var refleks olarak yapıyor tok diyorum aldı kucagında sanki ev üc artı bir değilmiş gibi baska oda yokmus gibi yatak odamıza gidip kapısını kapadı orda pışpış yapıyor on dk sonra gene geldi kızım cok aranıyor cok ac diyor yahu ac değil biberonla bile süt verdik yarım saat önce tok biliyorum dedim aldım kucagından odama gidip kapısını kapadım.
Zaten komsu cocugu gibi eve gelip görüp iki sevip hatta böyle uykusundan edip gidiyorlar

Ben de aynı durumdayım artık bugün doktora götürcez, burnu mu tıkalı hala anlamadım. Geçecek bu günler de inşallah ilk üç ay böyle. Sabredicez

Son düzenleme:
Emzik vermeyi denedin mi? Ben artık onu da denicem sanırım doktorun kesinlikle hayır demesine rağmen
4 tane emziği var bizimkinin hic birini tutmuyor
Dün artık eşim cocugun katılmasını saglamak suretiyle hepsini bi daha denedi arayla ama yok almayan almıyor demekki

8.hafta atagı sanırım belirtilerin hepsi o yönde zaten dediğinle baglantılı olarak 8. Hafta atagı gaz cıkarmayla alakalıymış
Halbuki bissürü cıkardı ama bi rahatlayamıyor

Bu atak haftalarını hesaplamada doğduğu değil doğacağı hafta oluyormus. Benimki 28 ağustos dogdu aslında 15 eylül doğacaktı benim 15 eylülü baz almam gerekmiş atak haftasını hesaplarken.

Bu atak haftalarını hesaplamada doğduğu değil doğacağı hafta oluyormus. Benimki 28 ağustos dogdu aslında 15 eylül doğacaktı benim 15 eylülü baz almam gerekmiş atak haftasını hesaplarken.
Ben 41. Haftmda dogum yaptım dedigin gibi 40+0 ı baz aldım

Evet tabiki emeği var hemde çok hiç bir zaman kimseden sakınmadım kızımı , hele babannesinden asla. Kızım babanneden şanslı diyorum hatta kendisine de, sadece emrivaki yapılması yapamıyoruz diyip her seferinde oraya götürmemizi beklemeleri , eşimin kolaya kaçmaya alışmasından korkuyorum. Dedim ki bu uzun bir süreç Allah korusun ama hastalıkları olacak otaya mı gidicez hep , bir de ısrarcı olmak nedir

Bugün temizlik var evde ne kadar olsa ev havalanacak , deterjanlar kullanılacak zaten biraz rahatsız , o yüzden öğlene kadar kızımı babaanneye gönderdim. Yatak odası temizlenene kadar en azından evde olmasın dedim , bazanın altından kışlıklar çıkacak gardolapları yapacağım. Sonra eşimi arayacağım getirsin kızımı ay çok pimpirik anne oldum ben galiba
Aradım kv dedim sütünü koydum , üstü terli uyandırmadık kıyafetleri var çantada dedim , gözün arkada kalmasın dedi ama diğer torunda gidiyornşimdi oraya o yüzden biraz arkada kaldı gözüm
Mamayı da gönder diyor yahu 180 cc süt gönderdim akşama kadar orda kalmayacak ki neyse yine başlamayayım
Sabaha karşı 4 e kadar da uyumadı kızım zombi gibiyim tüm gün artı sabahlamak bugün temizlik baya yorulacam

Biz de iki gecedir bir huysuzluk bir kıvranma yaşıyoruz 6. Haftada, inşallah atak haftasıdır başka bir sıkıntısı olmasın da
Bir de kızlar bebiş ağlarken bazen nefes tam alamıyor gibi böyle zorla alıyor, ama sadece çok ağlarken oluyor bir sorun var mıdır?

Nereden okudun bunlari ben de bakayim.

Ay daha ne olsun öglene kadar baktıracak biri var
Gecen annemde kaldım öyküyle 4saat uyudular 4saat ya hamileyken bile bu kadar uzun uyumamıştım eşimde yoktu o kadar şifa gibi gelmişti ki ne dua ettim
Buarada biberon sen ne kullanıyordun sorucaktım ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…